vineri, 13 iulie 2018

MAREA MINUNE DIN ZIUA IZVORULUI TĂMĂDUIRII !


                       

                        25 Aprilie  2014 ,ora 10 dimineaţa !

 Marea  şi  Sfânta Sărbătoare  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII  !

                                Dragii  mei, 

Vă voi relata  o MINUNE  din zilele noastre , săvârşită  astăzi 25  aprilie 2014 de MAICA  DOMNULUI !
Noapte de 24 spre 25 aprilie  2014 , doi tineri  căsătoriţi care asteaptă sa vină pe lume o fetiţă.
Deoarece nu au dorit sa le dau numele, le voi spune doar viitoarea  mamica si viitorul tătic.
Viitoarea mămică ,o tânără de 27 ani însărcinată în 7 luni si jumătate, a dus sarcina foarte bine până astăzi , doar cu mici probleme ,deoarece, era predispusă la o nastere prematură.
Tânara viitoare mămică a ţinut în permanenţă legătura cu medicul ei obstetrician. 
Astă noapte însă, s-a trezit din somn având contracţii puternice urmate apoi pierderea lichidului  amniotic, sau, mai popular spus, i s-a rupt apa.
Fetiţa ce era în pântecele ei ,urma sa vină pe lume prematur.
Tânăra viitoare mămică şi-a sunat astă noapte medicul, fiind la prima sarcină, şi i-a spus toate simptomele.
Medicul i-a recomandat să se prezinte la spital imediat ce se face ziua, deoarece, s-a declanşat naşterea prematura.
 I-a mai recomandat sa ia ceva pentru durere, pentru contractiile pe care le avea şi că o asteaptă dimineaţă la 7 !
Spitalul fiind in altă localitate, au ajuns intr-o jumătate de oră.
 La 7,30 erau amândoi viitorii părinţi la spital.
Medicul il lasă pe viitorul tătic pe hol ,si o ia pe viitoarea mămică ca să o consulte.
După o lungă perioada de asteptare pentru soţul ei care ,astepta pe hol cu sufletul la gură, vine cineva si-i spune că i s-a făcut o ecografie şi că are o fisură la placentă ,şi care fisură, a dus la pierderea lichidului amniotic intrând deja in travaliu, urmând apoi ,s-o pregătească pentru operatia de Cezariană.
Imagini pentru copil in burtica mameiImagini pentru copil in burtica mameiImagine similară

Pentru viitorul tătic au urmat multe minute de asteptare ,circa 3  ore de aşteptare cu sufletul la gură ,deoarece, nu venea nimeni să-i dea un răspuns .
Cadrele medicale i-au spus sa mai aştepte, deoarece ,nu au încă un  rezultat și că o să i se mai facă o ecografie ,apoi ,se va lua o hotărâre.
Viitorul tătic se gândea numai la ce este mai rău. 
Eu ţineam legătura cu el prin mesaje ,(prin telefon) şi în acelaşi timp ,mă rugam la MAICA  DOMNULUI  să facă o  MINUNE , aşa cum a făcut cu  orbul din pădure care era însetat .
La acest orb ,MAICA  DOMNULUI i-a descoperit in desişurile pădurii, adica ,lui LEON care-l însoţea , o baltă mică de apă tulbure din care i-a poruncit lui LEON să-i dea orbului să bea si - apoi sa-si spele ochii.
Leon, a luat apa tulbure din iarba din pădure si i-a dat orbului din palmele sale ca sa bea după care,i-a spălat ochii.
Orbul şi-a potolit setea, iar după ce s-a spălat pe ochi cu apa ce a mai ramas, a început sa vadă ca si cum nu ar fi fost niciodată orb.
Aşa am implorat şi eu pe MAICA  DOMNULUI ca să facă O  MINUNE pentru viitoarea mămică.
La SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE am dat un pomelnic şi i-am spus Părintelui ce s-a întâmplat ,şi că urmează ca viitoarea mămică să  nască prematur.
 Părintele s-a rugat mereu pe timpul SFINTEI şi DUMNEZIESTII  LITURGHII pentru viitoarea mămică şi pentru pruncul nenăscut.
Şi iată că, după 3  ore de aşteptare apare si medicul; şi cu vocea vizibil tremurândă, îi  spune viitorului tătic aşa : 
Şi mama şi pruncul sunt bine !  
Tăticul întreabă : a născut? 
        Nu ! Dar trebuie  să vă spun ceva ! 
Nu ştiu cum s-a întâmplat.....(emotii  mari pentru viitorul tătic ) s-a  întâmplat...O  MINUNE ! 
Fisura din placentă  a dispărut ca şi cum nu ar fi fost niciodata,iar lichidul amniotic pierdut , iarasi nu ştiu cum  s-a întâmplat , dar ca prin MINUNE , totul s-a refăcut.
 A avut loc  O  ADEVĂRATĂ  MINUNE !
În situaţia de faţă , aşa cum aţi venit, trebuia  s-o pregătesc pentru naştere prin cezariana.
Dar la  momentul acesta  nu mai exista fisura, nu mai exista col deschis, iar pruncul are suficient lichid amniotic ca să mai stea în burtica mamei şi să mai crească.
A urmat uimire, a urmat bucurie  mare, iar eu,am mulţumit cu lacrimi MAICII  DOMNULUI pentru că a tămăduit pe viitoarea mămică ,în chiar ziua IZVORULUI  TĂMĂDUIRII !
Viitoarea mămică alături  de viitorul tătic ,s-au întors acasă bucuroşi şi fericiţi că PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU a săvârşit o MARE  MINUNE pentru ei ,şi pentru prunca  nenăscută pe care  o va chema MARIA !
Maica  Domnului a făcut O  MINUNE cu orbul din pădure, atunci când  a făcut să apară în desişurile pădurii un IZVORAŞ de apă tulbure , potolind setea orbului şi vindecându-l de orbire .
Cum, tot aşa şi astăzi a săvârşit o  MARE  MINUNE, tămăduind, lipind la loc fisura din placentă ,refăcând la loc lichidul  amniotic fără de care, prunca nu putea să mai stea in burtica mamei, urmând să se nască prematur.
I-am spus şi Părintelui care s-a rugat pentru viitoarea mămică MINUNEA  ce a avut loc la spital, iar Părintele în SFANTUL  ALTAR fiind ,a ridicat ochii spre MAICA  DOMNULUI  de deasupra MESEI  SFINTE şi mi-a spus :
 MAICA  DOMNULUI a făcut MINUNEA !
Dragii mei, după cum vedeţi, MINUNILE  se petrec şi în zilele noastre ! Trebuie doar să credem în MINUNI şi s- avem neclintită CREDINŢĂ  şi NĂDEJDE în BUNUL  DUMNEZEU  şi-n MAICA  DOMNULUI.
Să credem în MINUNI dragii mei,aşa cum şi eu am crezut că MAICA  DOMNULUI  va face o MINUNE  astăzi, în MAREA si SFÂNTA  ZI a Sărbătorii  - IZVORUL  TĂMĂDUIRII !
Tinerii au dorit să rămână anonimi şi să se bucure în mare TAINĂ, de MINUNEA ce au trăit-O  astăzi ,şi pe care ,cu siguranta o vor ţine minte toată viaţa lor. 
Iar când MARIA fetiţa lor va creste si va înţelege, îi vor povesti această SFÂNTĂ  şi MARE  MINUNE săvârşită de PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, PURUREA  PREA CURATA  FECIOARA  MARIA ,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                  Cu dragoste si preţuire, ca intotdeauna, 
                                                          Maria.

P.S.

                                          Dragii mei,

Astăzi 28 Aprilie 2014, la ora 18,05 am primit de la BUNUL  DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI , confirmarea MINUNII relatate de mine în articolul de mai sus.
Mă gândeam la MINUNEA  din  PREA SFÂNTA  ZI  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII, şi încă uimită de cele întâmplate, îi scriam un mesaj unei prietene,pentru a-i povesti şi ei Marea Minune.
Iar când îi scriam, aud un glas, care -mi dictează pur si simplu ce să -i scriu prietenei mele.
Iată ce-mi spunea acel glas:

  "ÎN  ACEASTĂ  ZI  MARE  ŞI  SFÂNTĂ , A  IZVORULUI 

 TĂMĂDUIRII ,  S-A  ÎNFĂPTUIT  O  MINUNE "!

Eu dragilor ,scriam in Mesaj că MAICA DOMNULUI a savarsit o Minune. 
Dar glasul a fost foarte categoric si mi-a spus ca sa scriu precum că, s-a înfaptuit o Minune, si nicidecum, s-a săvârsit o Minune.
M-am supus acelui glas si -am scris intocmai cum mi-a fost dictat. 
Dragii mei,cu uimire şi cu lacrimi în ochi, atât am dorit să mai adaug la acest articol ! Restul...,îl cunoaşteţi din articolul de mai sus !

2 comentarii:

  1. SINCER SA FIU, ar trebui că pe acest blog sa apară, cat mai multe povestiri fericite, care să ne facă atat pe noi credincioșii, cât și păcătoșii sau ateii sa credem in miracole și minuni, in zilele acestea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Eduard Edytaa e nevoie de mărturii ale existenței lui Dumnezeu si ca oamenii sa vorbeasca numai de mântuire si nu de politica dracului pe acest blog crestin.Nu stiu de ce sa permis lucrul acesta?..De ce nu se interzic comentariile despre politica asta o putem face si pe alte pagini de socializare ?! Sa ajuns prea departe. Oamenii nu mai au iubire nu mai cunosc asa ceva.

      Ștergere