duminică, 14 iunie 2015

ROMÂNIA ! SECETA CUMPLITĂ VA CUPRINDE ŞI ROMÂNIA ! SECETA DEVINE SI MAI CUMPLITĂ !

                                     Noapte de 11 - 12 Iunie 2015, ora 0,50 !

                                                                          Dragii mei, 

Scriam despre Seceta cumplită ,care va cuprinde  treptat mai multe Ţări din Lume, dar si România, încă din iarna anului 2014.
Din păcate, SECETA  devine si mai cumplită ,decât cea de până acum. 
SECETABotoşani: Seceta prelungită a creat probleme agricultorilor.
Iată dragilor ce spunea un glas, referitor la SECETĂ :

                     "Este cu neputinţă !
  Este anevoie , pentru această cumplită Secetă ! 
                 România !
               România  ,va  si ea cuprinsă de Seceta cumplită!"
După cum vedeti dragii mei, SECETA  cumplită , devine si mai cumplită  de  la  o  zi  la alta.
Noi însă, putem să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca să nu-si intoarcă Faţa Sa de la noi robii Săi, şi să slobozească ploaie din Cerul Sfant ,ca sa se sature Pământul de Apă. 
Duminica dragii mei, sa nu mai lenevim în pat, si nici pe la piaţă sau prin solarii, si nici în faţa calculatorului ,ci să mergem la Rugaciune în SFANTA  BISERICĂ. 
DUMNEZEU va vedea că ne-am indreptat si va auzi Rugaciunea inimii noastre, si va slobozi PLOAIE curată din Cerul Său Prea Sfânt.
Fratilor, să ne gândim la modul cel mai serios ,la acest lucru vital pentru suflet, şi  să  mergem în fiecare Duminică la SFANTA  BISERICA, căci numai aici este mântuirea sufletului nostru.  
Aşa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica  Domnului, AMIN !
                                  Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Buna ziua,doamna Maria. Daca am inteles corect,din acest mesaj reiese ca,desi vi se spusese ca Romania va fi ferita de dezastre naturale,din cauza comportamentului oamenilor,va veni totusi seceta si foamete eventual. Aceasta poate insemna si ca alte dezastre (cutremure,alunecari de teren etc) pot totusi aparea si in Romania desi erati pana acum convinsa ca nu? Multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ! DUMNEZEU ne păzeste si ne ocroteste ! Romania este ŢARA SFANTA ! Dar aceasta SECETA este facuta si de mâna omului, Dumnezeu ne-a lăsat NATURA VIE ! Omul a taiat, a stricat totul si a făcut ziduri. DUMNEZEU ne-a la IZVOARE cu pe reci si limpezi, râuri, omul a stricat totul ,le-a schimbat cursul lor, sau le-a desfiintat definitiv. Asa incat trebuie sa suportam ceea ce am stricat cu mainile noaste, să suportam consecintele.Nu o sa stam acum toti cu gurile deschise la CER, că poate ne-o cadea ceva de mancare, deiarece DUMNEZEU ne iubeste. Trebuie să meritam toate acestea si sa le dobandim prin faptele noastre bune.Prin Dragoste fata de Aproapele. Asadar sunt convinsa ca DUMNEZEU apăra ROMANIA de DEZASTRE, dar oare meritam atâta MILA? Sigur ca vom avea si noi de suferit din cauya SECETEI, dar la DUMNEZEU toate suint cu putinţă ,daca ne intoarcem la EL, cu inima si sufletul. Eu niciodata nu am cerut ceva anume de la DUMNEZEU, pentru mine. Consider că nu merit ca sa-I cer LUI DUMNEZEU o favoare, deorece nu ma simt îndreptaţita sa-I cer aceasta. Decat sa JUDECAM , mai bine sa ne gandim ce si cum sa facem, ca sa ajunga la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA LUI DUMNEZEU ,Rugaciunea noastra.Sa ne smerim si sa ne pocaim, si nu sa cautam printre randuri, ca sa iesim imediat in faţă cu o replica ,care chiar nu-si avea rostul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand apar anticristii (votati de popor), apare si seceta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cauta nimeni "printre randuri" iar daca nu doriti dialoguri le puteti bloca. Nu e prima data cand lasati impresia ca singurele raspunsuri pe care le agreati sunt cele laudative.
    Intrebarea era una simpa: daca Dumnezeu poate orice,deci si sa schimbe raul in bine,la rugamintea oamenilor,nu poate si invers,adica sa pedepseasca si sa permita raul,chiar daca inainte spusese ca nu o va face?
    Unele mesaje pimite de dv. sunt vechi de ani de zile,nu cumva oamenii prin faptele lor,au schimbat hotararea de atunci a lui Dumnezeu si au atras asupra lor diverse calamitati ?
    Nu astept neaparat un raspuns, dar va multumesc totusi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Care este biserica sfanta ? Si de ce romania este tara sfanta ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu cat este de vina Dumnezeu in toata asta, dar stiu ca un raport al ONU, care arata tarile cele mai afectate de schimbarile climatice, include si Romania, unde verile vor fi din ce in ce mai secetoase si perioadele umede vor fi foarte agresive , inundatii grindina.
    Practic, doua extreme...deja se simte

    RăspundețiȘtergere