joi, 25 iunie 2015

DUMNEZEU NU ESTE DE DORIT,.... !

c

                                       23 Iunie 2015, ora 6,13 dimineaţa !

                                             Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează fiind deoarece mai scrisesem si mai înainte, aud un glas care spune ceva uimitor :

                             "I-am lăsat şi o impresie !
(şi cred că această impresie a fost lăsată anume pentru mine si pentru noi toţi).
 Glasul continuă cu ceva uimitor :
                          DUMNEZEU !
                    DUMNEZEU nu este de dorit ; este de invidiat !
                  DUMNEZEU  este de invidiat ! 

Dragii mei, cu adevărat trebuie sa ne dorim a fi invidiosi pe DUMNEZEU, pentru ca si noi să urmăm PORUNCILE SALE si să dobândim un loc în ÎMPĂRĂŢIA SA. 
Invidiind pe DUMNEZEU, pentru PUTEREA  si DRAGOSTEA  SA, pentru iubire SA de oameni ,vom căuta si ne vom stradui ca să fim şi noi asemenea LUI, si astfel vom dobândi cu siguranţă acel loc în Împărăţia Sa !
Trebuie sa-L invidiem pe DUMNEZEU, pentru că astfel , vom incerca sa fim si noi parte din Împărăţia Sa, respectând si împlinind PORUNCILE  SALE.
                                                               
Exista Dumnezeu? Top 10 mistere inca nerezolvate. Parerile oamenilor ...... Dumnezeu ! Ai grija si pregateste-te deoarece eu voi veni la tine ziua.
 Imagini cu Dumnezeu,

Asadar dragii mei, vă doresc din toată inima sa-L invidiaţi pe DUMNEZEU , ca sa puteti dobandi un loc în ÎMPĂRĂŢIA SA . 
Să-L iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA  DOMNULUI mai presus de orice pe lumea aceasta, chiar si mai presus de viaţa noastra. 
                                Cu dragoste ,Maria.

4 comentarii:

  1. Invidia eu știam ca e un PACAT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fi minvidios pe DUMNEZEU ,inseamna sa incerci sa-L urmezii ! Sa dăruiesti DRAGOSTE, sa respecti PORUNCILE, sa fii bun si milos, si asa din invidie ca DUMNEZEU le are pe toate, si face toate, iti doresti ca sa ajungi si tu în ÎMPĂRĂŢIA SA ! Una este sa invidiezi un om ca este bogat material si cu totul alta este sa invidiezi pe DUMNEZEU ca sta în ÎMPĂRĂTIA SA ! Aceasta nu este o INVIDIE rautacioasa, ci una care sa te duca la mantuire, prin comportamentul tau, prin CREDINTA ta .

      Ștergere
  2. Nu Maria. DUMNEZE ESTE DE DORIT. SI NU DE INVIDIAT ! Aceasta nu a spus-o o voce sfanta,oh ! Daca l-ai simtit pe Dumnezeu stii asta . Ce fac invidiosii ? Invidia nu este un sentiment cu vibratie sfanta. Diavolul a fost invidios pe Adam pentru cinstea ce I s-a dat.Si multe altele...Nu exista invidie rautacioasa sau buna, ci doar invidie.

    RăspundețiȘtergere