joi, 11 iunie 2015

SECETA CUMPLITĂ VA CONTINUA ,SI SE VA EXTINDE TOT MAI MULT !

                                                        10  Iunie 2015, ora 22,25 !                                                                         

                                                                           Dragii  mei, 

Am scris în mai multe rânduri încă din timpul iernii, că ne vom confrunta cu o secetă cumplită, atât noi cei din România, dar si din alte Ţări.
Chiar daca pe alocuri plouă si chiar se produc Inundatii din cauza viiturilor, totuşi ,SECETA  CUMPLITĂ se va instala în mai multe locuri  din România,dar si în alte Ţări  ale Lumii. 

Astă noapte în timp ce îmi făceam Rugaciunea , văd dragilor spre EST, un Soare extrem de arzător ce abia răsărea, dar care ardea cumplit. Pe mine ma vedeam pe un câmp cu un furtun cu apă în mâini ,udând iarba verde care era si ea arsa de razele toride ale Soarelui care abia răsărea.

FOLOSESTE SOARELE PENTRU BUNASTAREA TA!


Dragii mei, din păcate vom avea de suferit cu toţii din pricina Secetei cumplite.
Am spus bine din păcate si nu din nefericire, pentru că Lumea s-a îndepărtat cumplit de DUMNEZEU si de MAICA  DOMNULUI, si chiar anumiti Semeni ai nostri se cred atotputernici, si mai cred ei ,că dacă ai bani,ai de toate.
Nu este deloc asa ! Banii oricât de multi ar fi, nu pot cumpăra sănătatea, nu pot cumpăra mântuirea sufletului; Banii nu pot cumpăra PLOAIA trimisa de Bunul Dumnezeu la bună vreme, si numai atât cât să se sature Pământul.
PREOTII au inceput să se regrupeze si sa săvârseasca SLUJBE  SFINTE pentru aducerea PLOII.
Dar oare, este îndeajuns ca să se roage numai Preotii ? 
Cu siguranţă ,NU !
Si noi dragilor, trebuie sa ne rugam din toata inima ,cu lacrimi de pocăinţă si de smerenie, iar Duminica ,sa nu mai stam prin pieţe si bodegi, ci sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie din BISERICA  SFANTA  a LUI  HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN. 

Se întâmplă în acest week-end: Preoţii şi credincioşii din municipiul Botoşani, chemaţi la o slujbă pentru ploaie

seceta-botosani Protopopul de Botoşani, preotul Lucian Leonte, a făcut, vineri, un apel către toţi preoţii şi credincioşii din Botoşani să participe, duminică, la o slujbă pentru ploaie. Îngrijorat de lipsa precipitaţiilor, acesta îi îndeamnă pe credincioşi la rugăciune.
‘Pentru invocarea iertării lui Dumnezeu asupra noastră şi a milostivirii Sale asupra pământului ars de secetă, chemăm preoţii şi credincioşii ortodocşi din toate parohiile municipiului Botoşani la o slujbă pentru ploaie’, a afirmat Leonte.
Slujba, care va cuprinde rânduiala la vreme de secetă, va avea loc duminică seară, începând cu ora 18.00 la Mănăstirea Popăuţi.
Preoţii şi credincioşii vor merge până la mănăstire în procesiune, iar la plecare şi sosire, la fiecare biserică, se vor trage clopotele.
Agerpres
Alerta in agricultura: Seceta aproape de nivelul de criza - cum sunt afectate culturile

Alerta in agricultura: Seceta aproape de nivelul de criza - cum sunt afectate culturile

Jumatate din teritoriul Romaniei se confrunta cu seceta, regiunile cele mai afectate fiind Moldova si Oltenia, unde rezervele de apa din sol sunt aproape de nivelul de criza, dupa cum anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

In Vaslui, de exemplu, timp de doua luni nu a plouat deloc, anunta Digi24. Fermierii estimeaza ca nu vor reusi sa obtina nici jumatate din productia de grau si porumb de anul trecut, situatie care s-ar putea intalni si in Suceava si Bacau. Si culturile de rapita au fost afectate.

Previziuni sumbre ale CE: Urmeaza seceta severa in Europa

La Suceava, afectate au fost si culturile de cartof, estimandu-se ca aproximativ o treime dintre acestea au fost compromise.

Sistemul de irigatii construit inainte de 1989 mai poate deservi doar 8% din suprafata arabila a tarii, fata de o treime, cat se iriga in urma cu 25 de ani. Nu e de mirare, prin urmare, ca recoltele stranse de fermieri dupa un an de munca sunt la jumatate fata de media europeana, mai mentioneaza sursa.

Din cele 10 milioane de hectare agricole, mai putin de 850.000 mai pot fi irigate cu ajutorul sistemului de stat, in conditiile in care multe pompe si instalatii au ajuns la fier vechi, desi erau pazite din banii statului - 40,5 milioane de lei in 2014, cu 400.000 de lei in plus fata de 2013.

Cand parti din sistemul de irigatii nu a ajuns la fier vechi, s-a intamplat ca terenul pe care se aflau sa fie retrocedat, astfel ca in continuare acestea nu au mai putut fi... mai mult

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 16:35


                      17  Februarie 2015 ,ora 15,30 !

                                        Dragii mei, 

Astăzi după amiază în timp ce scriam aici la calculator, aud dragilor un glas, care -mi spune ceva ,ce sună ca o mustrare .
Glasul oftează  si spune aşa dragilor :

                      "Uite !
                   Uite - adevărata Vară !
   Şi în acest moment dragii mei ,văd spre Apus, văd o pajiste  dumnezeiesc de frumoasa.                 

După care dragii mei , Glasul  continuă, si-mi spune dezamagit :

                        "Iată !
                    Uite , Vara  de afară !
                   Asta-i, Vara de afară !" 

Dragii mei, în această clipă ,am în faţa ochilor , opusul a ceea ce mi s-a arătat.
Era un Pământ gol, un Pământ uscat, fără un fir de iarbă, fără o frunză în copaci, fără o picătură de apă. Până şi Cascadele de pe munţi ,erau secate.  
Totul era uscat, pământul crăpat, pomii  ieseau din rădăcini.
Acolo unde Pomii erau la marginea trotuoarului, dalele de piatra erau ridicate, din pricina radacinilor pomilor, care erau complet uscati si cadeau pe o parte,ieseau din rădăcinile uscate.
Era mult praf, si numai uscăciune de jur împrejur.
Ca în pustiul Sahara !
Iată:
                           Se crapa pamanturile! Seceta pune stapanire pe Romania!
                          
              ..
Dragii mei, dacă nu ne vom întoarce la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa  Domnului, cu toată fiinţa noastră, DUMNEZEU  se va mânia pe noi, şi ne va lua si Apa de la gură, fără de care nu am mai putea trăi.
Lumea întreagă, ar trebui ca să înţeleagă ,că avem UN  CREATOR !  Iar Acesta, este DUMNEZEU  TATĂL CEL CERESC !
De El trebuie să ascultăm; Lui si Prea Curatei  Fecioare , trebuie să ne închinăm; să-I cerem iertare pentru păcatele noastre, si sa traim unii cu altii, ca fratii, şi nu să ne omorâm între noi.
Această SECETĂ ce urmează  să vină  ,este pentru început ,ca o dojană de la DUMNEZEU ,pentru noi Fiii Săi.  
Dacă nu ne vom întoarce trup si suflet la Credinţă, dacă nu ne vom iubi Aproapele ca pe noi înşine, DUMNEZEU va continua să ne certe, si mai aspru; pentru că ne iubeste, şi voieste ca să ne mântuim, prin a ne întoarce cu faţa spre Cer, si să-L chemăm în ajutorul nostru. 
Fraţilor ! Ce pot să mai spun? Trăim Vremuri  foarte tulburi, care ne înrăiesc şi ne depărtează de DUMNEZEU.
Nu ar trebui să fie aşa !
Trebuie să ne scuturăm de haina întunericului , şi neapărat să ne îmbrăcăm cât mai avem timp ,cu Haina Luminii, HAINA  ÎNVIERII  LUI  HRISTOS ! 
Cine respectă şi împlineste PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU, nu are de ce să se teamă, în această viaţă.
                                           Cu dragoste si preţuire, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu