duminică, 7 iunie 2015

NORI EXTREM DE NEGRI SI GROŞI , LA SUD - EST !

                                                       7 Iunie 2015, ora 16,45 !

                                       Dragii mei, 

Astăzi în timp ce scriam aici pe Blog, văd spre Sud -Est, asa precum as mai avea un ochi la ceafă, văd cum Cerul de Zi se întunecă brusc, iar nori  extrem de negri si extrem de groşi, au acoperit Cerul  şi Pământul. 
Nimic nu se mai vedea. Totul arăta aşa ca în aceste poze: 

spectacolul naturii; nori negriNatura a oferit azi, 25 iulie, la orele dupa-amiezii, un spectacol ...,

Dragii mei, Norii negri  atunci când au apărut , nu au mai lăsat loc LUMINII ca să se vadă. Erau chiar deasupra capului meu. Lumină nu se mai vedea. Parcă intrasem într-un tunel; numai că, din tunel mai iesim, dar din acesti Nori extrem de negri, care au făcut din zi -noapte, nu mai avem cum să iesim teferi.
Dragii mei, eu nu stiu ce va fi în următoarea perioadă, si unde anume se va intampla toate acestea, dar este clar că nu va fi ceva bun .
Însă sa nu ne pierdem Credinţa si Nădejdea în Bunul Dumnezeu şi-n Maica Domnului, ci să ne rugăm pentru noi si pentru Aproapele nostru, chiar daca ne-ar fi si dusman.
Numai aşa dragilor, MULT  PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU, nu-si va mai intoarce Faţa Sa de la noi, iar MAICA  DOMNULUI ,ne va acoperi cu Rugaciunile Sale către Fiul Său si Mântuitorul nostru Iisus  Hristos, pentru noi fiii Săi.
                                              Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu