marți, 30 iunie 2015

MINUNILE DIN TIMPUL SFINTEI LITURGHII !

c
                                                  29  Iunie 2015, ora 9,10 dimineaţa !


                                                                                  Dragii mei,



                                 .

Astăzi, la Marea si Sfânta Sărbătoare a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, eram în Sfanta Biserică ,în Strană , cântând si dând raspunsurile pentru Părintele din Sfantul Altar, alături de dascalul Bisericii.
Aici fiind, vedeam liber tot ce se intampla în Sfanta Biserică. 
Pe Cupola interioara a Sfintei  Biserici ,apăreau adevăraţi nori de Aureole albe, orbitor de stralucitoare. Aceste Aureole  fratilor, erau ale Sfintilor care participau din Cerul Sfânt, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHI, săvârşită de Preot în BISERICA  LUI HRISTOS .
Când Părintele a iesit din SFANTUL ALTAR cu SFINTELE  DARURI,în faţa SFINTELOR  USI larg deschise, văd cum în faţa SFINTEI  TREIMI, apare un TRIUNGHI mare, format din Lumini albe, rotunde si orbitor de stralucitoare.
Iar când în Sfanta Biserică se cânta : Apărătoare Doamnă, pentru biruinţă ,


                                           ,
în faţa SFINTEI  ICOANE a Maicii Lui Dumnezeu cu PRUNCUL IISUS   pe braţul stâng, apare din nou TRIUNGHIUL  alb orbitor, format din Lumini multe si rotunde, lumini mari cât o portocală  mare.
Triunghiul a apărut , a pulsat si -a stralucit puternic , apoi  a dispărut ! 
La fel si atunci când se cânta VESNICA  POMENIRE pentru cei adormiti, vedeam un nor albastru transparent,deasupra meselor pline cu ofrande aduse de credinciosi, pentru cei care sunt in lumea cea vesnică.
Norul dreptunghiular, plutea la circa 40 cm, deasupra colivelor.  
Fratilor, în timpul Sfintei şi Dumnezeiestii Liturghii, se petrec multe MINUNI ! 
Aceste MINUNI , pot fi văzute numai  de acei credinciosi ,cărora DUMNEZEU voieste ca să i le descopere. 
Când ajungem în SFANTA  BISERICĂ fratilor, este bine ca sa lăsam tot ce ne framanta la pragul usii de afara, si să ascultăm trup si suflet,inima si cuget, Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, săvârsită de Preot ,atât în Sfantul Altar cât si în mijlocul Sfintei Biserici.
Asa ne vom curăţi de gândurile negative, de toate grijile care ne apasă sufletul, si astfel, vom fi bineplacuti Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, Cărora I se cuvine , toata cinstea, slava si închinarea, AMIN !  
                                                      Cu dragoste, Maria !                                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu