luni, 22 iunie 2015

TRAIAN BĂSESCU ŞI CEI 7 MILIOANE DE ROMÂNI !

                                                                      21  Iunie 2015, ora 16,30 !

                                                     Dragii mei, 

Nu puteam ca să închei scrisul în această noapte, fără să fie şi fostul presedinte al României Traian Basescu.
Iata dragilor, ce spunea un glas referitor la TRAIAN  BASESCU :
                         "Imunitatea o să depui .
                    Imunitatea vieţii !
                   Din emisia vieţii, aţi condus o Ţară !

Moment în care ,îl aud pe TRAIAN  BASESCU, care zice :

                      Da, şapte milioane de români !"

Şi-l văd dragilor, pe TRAIAN  BASESCU, îmbrăcat cu o cămaşă bleu, stând pe un scaun în aer liber, şi gesticulând cu mâna sa dreapta, râzând asa cum numai el stie s-o facă, şi afirmând :
                      7 milioane de români !
Dragii mei, cu siguranţă v-ati gândit cu toţii, la cei 7 milioane de români, care au votat în 2012 pentru ca el să plece acasa. Dar cu ajutorul eratei CCR, Traian Basescu a mai ramas în functie ,până în noiembrie 2014.
În rest dragilor, vom vedea ce se va mai întâmpla în continuare.
                                          Cu dragoste, Maria.  
     

10 comentarii:

  1. Vocea respectivă nu spunea și câte persoane plecate din țară erau în același timp în mai multe locuri si VOTAU ??? Cați oameni decedați au VOTAT ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de masa verde si de demisia de onoare a acestui gunoi care si-a batut joc de tara asta ati auzit? Hai sa lasam mortii si sa vorbim de cei vi. Sa nu ne ascundem sub anonimat daca avem coloana si caracter. Ii vine si lui randul si roata patrata se-nvarteste.

      Ștergere
  2. Dragilor ! A publica pe Blogul meu, si anumite stiri politice, asta nu inseamna ca fac Politica ! Daca va deranjeaza, ar trebui sa nu va implicati. Ceea ce public sunt realitati, si nu de la mine scriu. TRAIAN BASESCU, a fost si este înca o persoana publica foarte controversata. Dat fiind acest fapt, trebuie sa puiblic si ceea ce va face el in continuare. Că îi iau apărarea lui VICTOR PONTA, recunosc că merită ! Acest om , DUMNEZEU sa-i dea sanatate si sa vina sanatos acaasa, a făcut si face multe pentru omul de rând al României. Ca aveti o anume culoare politica si nu va convine, este problema voastra, celor care criticati si aruncati cu piatra ! Eu nu am nicio culoare politica preferata, ci apreciez omul politic, după caracterul lui, după faptele bune sau rele, care le face pentru români si pentru ROMÂNIA. Este Democratie, si fiecare dintre noi poate sa ţina cu cine vrea, si sa-si exprime în mod cuviincios părerile si doleantele. VICTOR PONTA, este singurul PRIM MINISTRU care a facut ceva pentru români si pentru ROMANIA, de la Revolutie incoace ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa-i daruiasca sanatate si sa se intoarca cât mai repede in fruntea GUVERNULUI, pentru a-şi duce la capăt toate PROIECTELE. Va rog din suflet, nu ma jigniti si nu mai aruncati cu noroi si cu venin.Astfel de COMENTARII care aduc jignire persoanelor politice, indiferent care ar fi ele, sau jigniri la toate cate eu scriu, nu le voi da curs; nu vor fi publicate.Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar Victor Ponta se gandeste macar o secunda la sanatatea Dvs? Cu ce v-a ajutat el de cand e prim-ministru? dati exemple,vad ca va incredeti foarte mult in oameni.Oare Dumnezeu este de acord ca Dvs luati partea comunistilor care au prigonit si omorat mii si mii de sfinti ai inchisorilor? Stiti ca vine iar prigoana ca in anii 1940-1947`? Se redeschid inchisorile comuniste pentru noi si pentru Dvs,cei care credem si marturisim dreapta credinta ortodoxa .Sper sa faceti public acest mesaj.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema este că mai toti sunt mânjiti, năimiţi, vezi cazul Chiliman cu peste 3 miliarde de lei noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cum sa vina Noul Ierusalim tocmai intr-o tara cu atata coruptie,hotie,lacomie,rautate,nedreptate dar si lasitate si prostie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelenta observatie !
      Si eu stau si ma minunez cum vrerea lui Dumnezeu (cel putin asa ne spune D-na Gheorgiu) este sa incalcam absolut orice moralitate, prostie cat cuprinde, sa avem cei mai mari hoti in conducere, cea mai corupta tara si toata aceastea sa ne califice pentru Noul Ierusalim.

      Ștergere
  6. Intreceti putin limita dar asta e se vede clar ca sunteti pesedista.incercati sa fiti impartiala daca faceti si politica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne iartai ca sunt slabi la minte! In noul Ierusalim raman doar oameni alesi de bunul Dumnezeu restul mor pt,ca nu lau ales pe Dumnezeu cu iubire au ales doar partea materiala nu iubirea,smerenia, rabdarea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne iartai ca sunt slabi la minte!

    RăspundețiȘtergere