joi, 11 iunie 2015

TECHIRGHIOL ! OFERTĂ DE CAZARE ,PENTRU A AJUNGE LA MORMANTUL SFANTULUI PĂRINTE ARSENIE PAPACIOC !

                                                                            Dragii mei, 

Am o prietena tare draga sufletului meu, care este mai in varsta si are o pensie tare mica. Doamna în cauză fiind si Măicuţă la Sfanta  Mănăstire SFANTA  MARIA  din Techirghiol.
 Chilia Parintelui Arsenie Papacioc de la Techirghiol - Marturisitorii ...Blog de sănătate, artă şi spiritualitate.

 mormantul-parintelui-arsenie-papacioc
Locuieste la O VILA,in inima Techirghiolului si obisnuieste in fiecare vara, sa-si închirieze 2 din cele 3 Camere decomandate de la etajul 2, pentru a putea sa- si achite cheltuielile lunare. Uneori ,daca este absoluta nevoie, inchiriaza toate cele 3 camere, pentru a-si putea procura medicamentele si a se putea întreţine, ea locuind la o sora de a ei, in aceasta perioda.
Doar 60 de ron, pentru fiecare camera !
Si m-am gandit ca fac o fapta buna, punând aici numarul ei de telefon, pentru ca oricine doreste sa ajunga la Sfantul Mormant al PĂRINTELUI  ARSENIE  PAPACIOC,merge pe jos doar 5 minute,  sau in STATIUNEA MAMAIA, care este la numai 20 de minunte de mers cu masina, să sune la numarul de telefon :

                           Telefon :0721363031 !

Dragii mei, acest Blog, stiti cu totii ca este un Blog in care Cuvantul  Lui Dumnezeu, este scris de mine asa cum mi se spune de Sus.
Nu as fi indraznit sa pun acest Mesaj aici, daca Măicuţa nu ar fi un suflet nobil si ales de Dumnezeu. 
Măicuţa este o fire vesela ,foarte comunicativa si o bucătăreasa desăvârsita ; iar acasa sta imbracata civil. 
Va asigur că vă veti simti minunat !
Cei care veti apela la MAICUTA pentru cazare, vă asigur ca vă veti simti minunat, si veti face si o fapta buna in faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Apartamentul este la O VILA de 3 etaje, este foarte mare,are o vedere largă spre culmile orasului, este aerisit  şi foarte curat ,si veti avea acces total, baie ,bucatarie , la toate cate aveti nevoie, ca sa petreceti o vacanta frumosa si binecuvantata de Dumnezeu si de Maica Domnului.
                        Cu dragoste, Maria.  


13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. DUMNEZEU ESTE SFANT SI A TOATETIITOR SI FACATOR !

      Dar avem si PREOTI CU HAR, care nu sunt aici pe Pământ Sfinti ! Nu sunt recunoscuti de BOR, dar acolo Sus în Ceruri acesti PREOTI cu HAR si DAR, sunt SFINTI în CEATA LUI HRISTOS, asa cum este si SFANTUL PARINTE ARSENISE BOCA si ARSENIE PAPACIOC !

      Ștergere
    2. Dar ce cauta oamenii la un mormant unde clar, este un mort ?

      Ștergere
    3. Este un trup neinsufletit, care nu putrezeste niciodata, dată fiind sfintenia în care a trait cât era in viaţă. Iar sufletul coboara atunci cand este chemat de credinciosi, si prin RUGACIUNE curata, aceste TRUP care nu putrezeste niciodata, face MINUNI prin puterea DUHULUI SFANT.

      Ștergere
    4. Deci, a murit, dar nu putrezeste ? Pai cum ramane cu Iosif, fiul lui Iacov ? Caci este scris ca au ramas doar oasele de el și cum ramane cu ceilalti din Biblie ?
      Si de ce ar cauta Dumnezeu - Duhul Sfant sa lucreze printr-un mort si nu printr-un viu ?

      Ștergere
  2. Oamenii credinciosi vin la acel mormant pentru a primi sprijinul lui Arsenie Papacioc in problemele pe care le au. Doar fiindca spiritul s-a separat de trup asta nu inseamna ca vin degeaba asa cum cred multi. Ei vin acolo pentru ca acel loc faciliteaza o legatura mai usoara cu spiritul lui Arsenie Papacioc si pentru ca vibratia de la acel mormant ii ajuta sa se curete spiritual.

    RăspundețiȘtergere
  3. este pe principiul: parfumezi o camera dar o parfumezi atat de puternic incat mirosul persista mult dupa ce a fost dat. cam asa e si cu cu sfintii. "parfumul" pe care il emana (sau mai corect spus vibratia pe care o emana ei) este foarte puternica si staruie mult timp dupa moarte. in vibratia aia se pot vindeca inclusiv boli.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ca sa-ti raspund si la intrebarea: Si de ce ar cauta Dumnezeu - Duhul Sfant sa lucreze printr-un mort si nu printr-un viu?

    dumnezeu lucreaza prin oricine/orice ii permite asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cine este acest papacioc arsenie ? Oare a murit si a inviat el pentru mine ? Ce putere sa aiba o mortaciune ? E mort punct. Ce vibratie mai oameni ? Cel mult miroase, ca tot ai zis de "parfum", altceva nimic. Dimpotriva mânii pe Dumnezeu, ca te inchini la o mortaciune.

    Principiul parfumezi o camera dar o parfumezi atat de puternic incat mirosul persista dupa ce a fost dat ? Serios ? Cam pe unde scrie aberatia asta in Biblie ?

    Este scris :
    Exodul 20 - Atunci, Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte şi a zis:
    „Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei.
    Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
    Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele mai de jos decât pământul.
    Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti, căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc

    Deutoronomul 5:7 Să n-ai alţi dumnezei afară de Mine.
    Deutoronomul 6:4 Ascultă, Israele! Domnul, Dumnezeul nostru, este singurul Domn.

    In momentul in care o persoana se inchina oricui altcuiva, fie mort, fie viu, fie cu suflare fie fara, fie de lemn,metal,aur,argint etc curveste impotriva lui Dumnezeu.

    arsenie papacioc ăsta, fie ca e in Rai fie ca e in iad, stati linistiti ca n-are o treaba cu ce e pe pamant. este un singur Mijlocitor si Acela este Hristosul.

    Matei 22:29 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. faci o confuzie. nu se duce nimeni la mormantul lui arsenie papacioc sau la mormantul vreunui sfant ca sa se inchine la ei ci doar sa le ceara ajutorul.

    daca tot crezi in Dumnezeu atunci crezi ca atunci cand moare un om e gata, kaput sau ca esenta acelui om (spiritul lui) dainuie mai departe? daca crezi prima varianta atunci nu crezi in viata dupa moarte, daca crezi in a doua varianta atunci ce e atat de greu de priceput ca spiritul unui om care l-a slujit pe Dumnezeu si pe Hristos toata viata lui te poate ajuta macar cu o voba buna spusa pentru tine in fata lui Dumnezeu?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Te rătăcești grav. Dacă ai căuta până și banala definiție din dex închinării, ai înțelege mai multe. Prin simplu fapt ca un om, oricine ar fi acel om, se duce la un alt om (în cazul ăsta un mort), ca să mijlocească la Dumnezeu, se închină omului și nu lui Dumnezeu. Există un singur Mijlocitor și Acela este Hristos! Nu Maria, nu Ioana, nu Georgiana, nu arsenică, nu Gigică, nu altcineva.

    Și ce vorbă bună să spună despre tine, cineva care nu-ți cunoaște viața și înaintea cui ??? Înaintea lui Dumnezeu? Crezi că e pe PILE ca la om? Pui o vorbă bună ? Serios ? Dar oare, nu știe Dumnezeu cine sunt și cine ești că sunt un păcătos și un nenorocit ?

    Însăși Moise a spus în Exodul 33 dacă nu merge Dumnezeu cu ei, să nu-i lase să plece de acolo. N-a dorit un înger sau vreun presupus sfânt să-i conducă nici la stânga nici la dreapta,n-a cerut să îi pună cineva o vorbă bună, ci a dorit pe însăși Dumnezeu să îi conducă.

    Unul mai mare ca Moise, Hristos a spus "Eu sunt Calea Adevărul și Viața.Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine."
    NIMENI spune Isus, NIMENI nu are trecere și nimeni nu poate cunoaște pe Tatăl decât prin El.

    Cât despre viața sau moartea după moarte, citește Biblia omule. Unii intră în Viață, iar alții în moarte. Este scris.Apocalipsa 20.

    Un om, care a slujit pe Hristos toată viața lui, eu nu știu să existe, toată viața înseamnă din burta mamei sale și până în ultima clipă, sau din clipa nașterii din nou până în clipa plecării, asta-i altceva. un astfel de om, intră în Viață, dacă este așa, dacă nu, întră în moarte.

    Și de ce te duci să ceri ajutor unui mort ? Sau printr-un putrezit mai bine zis, cu toate îmbălsămările din lumea asta, tot putrezește, oricâte eforturi ar depune cineva ca să înșele, Dumnezeu dă pe față.
    Acolo și la oricare alt mormânt, groapă,cimitir etc nu sunt decât trupuri de om moarte, recipiente dacă vrei. Chiar și viu, omul nu este decât țărână fără Dumnezeu. E ca și când te-ai duce să scoți bani, să faci credit etc la o bancă care nu doar că nu mai există nimic din ce era banca, ci este doar clădirea goală și plină de viermi.

    Citiți Biblia, nu mai lăsați pe alții să o facă pentru voi, să vă conducă omul.
    Isus a spus : Băgați de seamă să nu vă înșele cineva. Matei 24:4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vedea de pe LUNĂ ca esti de alta Religie, prin criticile si cuvintele jignitoare pe care le aduci. Dar nu voi intra în polemici sterile cu tine ! Asa ca , iti voi spune că eu respect orice confesiune religioasa si că nu impun nimanui ca să creada în ceea ce eu scriu de la BUNUL DUMNEZEU si de la PREA SFÂNTA NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, care a fost ridicata la CERUL SFÂNT cu tot cu sicriul în care I-a fost pus TRUPUL Ei Prea Sfant si Prea Curat !

      Ștergere
    2. N-am fost pe lună deocamdă, n-am o religie și nici nu caut să mă cert cu cineva, ci am spus ce scrie în Biblie, n-am venit cu nimic de la mine.

      Unde scrie în Biblie că a fost ridicată la cer și mai ales cu sicriul în care îi era trupul ? Ce ar face cu sicriul în cer ?
      Domnul Isus, când a înviat, nu a luat nimic cu El, inclusiv cele cu care a fost înfășurat, au rămas, căci este scris în Ioan 20:7 și chiar dacă ar fi fost așa, la ce i-ar fi folosit ceva pământesc în cer ? Când zice că acolo drumu-i din aur curat Apocalipsa 21:21

      Și din câte știu, erau înmormântați în gropi săpate în stânci, sau direct în pământ, după statutul pe care îl aveau, sau finanțe.

      Ștergere