luni, 15 iunie 2015

AICI , ÎN UTALIA DE ZEU !

                                                            8 Martie 2015 ,ora 21, 15 !

                                              Dragii mei, 

În această seară ,în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, aud un glas care spune un nume, dar pe care eu nu l-am inteles deloc.
Iată dragilor ce spunea glasul :

                    "În Utalia de Zeu !
                Aici ,în UTALIA  de  Zeu , vei fi găsit Zeuri mari  crestine!"
În această clipă dragilor, văd în faţa mea un bărbat gol ,goluţ, care se urcă pe o scară înaltă, într-un pom cu fructe mari, precum merele rosii.
Bărbatul culegea fructe din copac, dar stand in picioare pe scara.
Dragii mei, eu nu stiu ce poate insemna toate acestea care mi-au fost arătate si spuse, daca voi stiti ,astept cu drag si cu mare interes Mesajele voastre. 
                                 Cu dragoste, Maria.      

Un comentariu:

  1. Marul este pomul cunoasterii, iar omul gol este zidirea lui Dumnezeu. Acest mesaj este de de la Domnul Iisus Hristos care ne aduce aminte noua pacatosilor de prima Sa porunca, caci Domnul Sfant doar 2 porunci a dat. Nu a spus nici sa nu mancam si nici sa nu bem, nici macar sa-L slavim pe El, caci in Slava si iubirea nemarginita pentru noi pacatosii si pentru Dumnezeu Tatal a spus ca nu are nevoie de slava omului si nici alte porunci nu ne-a dat. El ne-a dat doar doua porunci: 1) "Iubeste-L pe Domnul Dumnezeul tau cu mintea, cu inima, cu sufletul si cu toata fiinta ta." 2) "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti." Imparatul Iisus Hristos ne indeamna sa mancam din fructul cunoasterii Imparatiei Sale si-L v-om descoperi, Il v-om regasi pe Dumnezeul Cel Mare si Atotputernic, pe Dumnezeu Tatal. El vrea sa ne mantuiasca, caci numele Lui este, Mantuitor este Domnul, Unsul. Sin ne va da sa mancam din pomul vietii vesnice, vita de vie, caci din fructul ei se face vinul, iar vinul este sangele Domnului si El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca, calea pe urmele Lui, pentru mantuirea sufletelor voastre. Amin.

    RăspundețiȘtergere