sâmbătă, 27 iunie 2015

FURTUNI, PLOI TORENŢIALE ŞI VIJELII PUTERNICE !

      
                                                                        27  Iunie 2015, ora 16,05 !

                                                  Dragii mei, 

Tot astăzi în timp ce -mi odihneam putin ochii, văd cu ei închisi, văd spre Sud- Est, cum au început într-o clipă mari furtuni, ploi torentiale si vijelii puternice.


    Furtuni in plina desfasurare sau pe punctul de a izbucni, valuri ...                     Vestul țării a fost devastat de furtuni puterniceImagini incredibile cu cele mai puternice FURTUNI - FOTO                               Vedeam dragilor, cum furtuna culca la Pământ copacii, iar pompierii si localnicii în apă mâloasă până la genunchi, încercau sa-i salveze pe oamneii rămasi blocati in casele lor, unde apa era de o jumatate de metru in casa.
Asa cum iarna bate crivatul, tot asa furtunile si ploile torentiale,faceau ravagii foarte mari.
Aud un glas care spune asa :
                     "Institutul Meteorologic ,avertizează că...!"
Iar glasul se opreste, si vedeam in faţa mea, puhoaie de apă mâloasa, si oameni panicati, care incercau sa fuga din calea lor.
Veti vedea dragilor, că si Institutul Meteorologic va anunta cât de curand ,schimbările ce urmeaza a avea loc in starea vremii.
Tot în această după amiază dragilor, în trei rânduri , la intervale foarte scurte ca si timp, am fost avertizată de reintoarcerea ploilor torentiale si a furtunilor in Sud-Est ,dar si în Nord ,vedeam puhoaie de apă în curtile oamenilor. 
O Vilă impunătoare, a fost pusă la pământ de şuvoaiele de apă.
Dragii mei, din păcate, în foarte multe locuri din ŢARĂ ,Seceta s-a instalat deja, iar în alte părti Ploile torentiale si furtunile nu mai contenesc. 
Ce putem face ? Doar sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne dea nouă ploaie la buna vreme, si numai atât cât să se sature Pământul.
Daca oamenii ar folosi Duminica, in curatie si-n sfintenie, mergand la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, multe din aceste dezastre nu ar mai avea loc. Dar asa, Dumnezeu ne tot dă pedepse mai mici deocamdata, pentru ca să nu uitam de EL, si sa ne intoarcem din dragoste la Credinta si în Sfanta Biserica Sa ! 
                                Si tot cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu