joi, 11 iunie 2015

ARHANGHELUL MIHAIL , ÎN CAMERA MEA !

         
                                       Sfântul  Arhanghel Mihail, 
                          Îngerul  Dreptăţii !

                                                       Arhanghelul Mihail in ipostaza de unul dintre cei patru ingeri ai ...      .

                                                       11 Iunie 2015, ora 6,50 !

                                                                   Dragii mei, 
Astăzi dimineaţă în momentul când m-am trezit, văd în plafonul de deasupra patului meu, o umbră care pâlpâie precum flacara unei lumânări .Era mare cât palma unui adult.
Închid ochii, pentru că eu asa văd cel mai bine, toate MINUNILE, si astfel vad cu ei închisi, un Cer de noapte în locul plafonului, si aici în camera mea, la doar două braţe întinse, se petrece O  MARE  MINUNE !
Pe Cerul de noapte ,in camera mea a apărut un pătrat mare albastru violet, format de Stele argintii stralucitoare.
Ca printr-o Minune ,apare în stânga pătratului de Stele argintii, UN  SFÂNT ce are două Aripi în spate, Aripi ce erau la fel de mari ca si trupul Său.  
În mâna Sa dreapta Sfantul din camera mea, ţine o Suliţă din lumină albă foarte stralucitoare.
Sulita este cu vârful în jos, la picioarele Sfantului, iar partea de Sus a Suliţei avea formă ovală, ca un cerc turtit la poli, si tot din lumină albă stralucitoare.
Aici,la partea ovală, Sfântul ţinea mâna Sa stângă.
Dragii mei, nu stiam la ce sa mă uit mai mult; la pătratul din stele argintii, sau la Arhanghelul Mihail,care veghease toată noaptea asupra mea.

                                 Arhanghelul Mihail in ipostaza de unul dintre cei patru ingeri ai ...
Am multumit cu lacrimi de bucurie Arhanghelului Mihail, şi I-am promis că nu-l voi dezamagi, si voi implini PORUNCA SA,si a ARHANGHELULUI  GAVRIIL , pe care mi-au adus-o din Ceruri de la Dumnezeu, în anul 2005 ,în luna iulie ,în noaptea de 2 - 3 iulie ! 
Această TAINĂ pe care am primit-O de la Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,când m-au răpit si m-au dus în CER , împlineste în luna iulie 2015, 10 ani de când mi-a fost descoperită.
Cât va mai dura ,până când TAINA se va implini si voi avea voie ca să v-o destainui, eu nu stiu.
Ceea ce stiu, este că, de-ar fi sa platesc cu viaţa, implinirea acestei TAINE, cu mare bucurie sufletească o voi face.  
Până atunci însă, trebuie să avem răbdare infinită, Dragoste si Nădejde în BUNUL  DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI , că într-o zi vom fi dobândit un loc în Împărăţia Sa, prin Credinţa noastra si prin faptele noastre bune si pline de Milă faţă de cei sărmani, si necăjiţi.
                                  Cu dragoste, Maria. 
  

 

8 comentarii:

  1. Mi-ar fi placut sa cunosc si eu aceasta Taina care nu o poti dezvalui.Poate ca nu iti este permis sa spui ce ai vazut .Dar nu-ti fie teama ca Mantuitorul nu va lasa ca cei alesi sa pateasca ceva.Arhanghelul Mihail este si El ocrotitorul celor trimisi pe pamant pentru a le purta de grija ,si vesmintele pe care le poarta este alb cu albastru indigo si mereu purtand o sabie de lumina alba in stanga mainii sale.El ne va pazi intotdeauna de rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arhanghelul Mihail este generalul ostilor Domnului, capetenia ingerilor din ceruri iar Arhanghelul Gavril este vestitorul Domnului. Adevarat va spun, ca si daca va va spune doamna Maria tot ce i-au aratat sfintii Arhangheli, si de va afla toata omenirea tot ce va sa fie, nimieni si nimic pe lumea aceasta nu va putea sa schimbe nimic, nici macar sa mute un fir de nisip dintr-un loc in altul fara voia Lui. Caci ce va fi este deja scris si a inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prin rugaciuni sincere avand o inima umila si fapte bune, Dumnezeul poate inlatura orice pericol sau al ameliora. Din biblie ne poate servi exemplul lui Lot, nepotul lui Avram si nimicirea cetatii sodoma si gomora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este scris : Toţi am ajuns ca nişte necuraţi şi toate faptele noastre bune* sunt ca o haină mânjită. Toţi suntem ofiliţi** ca o frunză şi nelegiuirile noastre ne iau ca vântul. Isaia 64-6
      Faptele bune, sunt 0 fara Hristos, cat despre inima este scris :

      „Inima este nespus de înşelătoare şi de deznădăjduit de rea. Cine poate s-o cunoască?” Ieremia 17-9

      O inima care nu este schimbata de El, e moarta si putreda, faptele facute cu inima asta sunt moarte si putrede.

      Nu-i chiar asa. Facem o milostenie si apoi ma intorc la viata mea destrabalata si desarta, ca Dumnezeu e bun.
      E bun, dar nu-i prost

      Ștergere
  4. Si cand te gandesti ca unii se inchina si pupa oase...de fapt sticla ori metal!

    RăspundețiȘtergere