luni, 15 iunie 2015

6 MARTIE ! 6 MARTIE ! O AVERTIZARE ???

                                                    11 Iunie  2015 , ora  14,30 !       

                                                                         Dragii mei, 

În această după amiază dragii mei, trebăluind prin casă, aud un glas care spune ceva, despre o anume lună si o anume dată.  
Glasul spunea aşa :

                          "6  Martie ! 
                  Am spus 6 Martie ! "

Glasul a repetat la imperativ :

                       Am spus  6 Martie !

Dragii mei , ce va fi la 6 MARTIE, vom vedea impreună ! 
Glasul nu mi-a specificat si anul ! Asadar ,banuiesc că este următorul 6 MARTIE.    
Dar stiti cum se spune : vom trai si vom vedea ! 
                                   Cu dragoste, Maria.                                           

7 comentarii:

  1. Sa fie instaurarea anticrist .....6-03-2016....6.6.6?????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu. El este deja. Atunci isi va arata fata printul acestei lumi cu armatele lui caci el stie ca El este aproape si timp putin mai are pe acest pamant, fiindca El vine sa-si ia Imparatia, pe care printul a vrut sa-i dea Imparatului ceea ce nu-i apartie si care nu i-a apartinut niciodata ca era a Lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna MARTIE 2016 se va arata Antihrist pe fata si va deveni un lider mondial religios si va avea propria sa religie ecumenista iezuita si spun asta ca si eu stiam acest lucru demult si asa se va intampla.Da este vorba de Antihrist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau va fi Marele Avertisment.

      Ștergere
    2. Mai inainte trebuie sa vina sfantul ilie si enoh care se va razboii cu antihrist

      Ștergere
  4. Acesta este marele avertisment portile iadului se va deschide probabil la 6 martie 2016, Antihrist va apare in fata intregii lumi pe 29 martie 2016.
    Subscriu ceva ce am scris si pe alte bloguri.
    Legat de evenimentele din septembrie 2015 si manipularea cu legea martiala
    Manipulare care a început pe 24 decembrie 2014 și va dura până pe 20 martie 2016. Pe 29 Martie 2016 va fi aparitia lui Antihrist la nivel mondial aparitie prin care o poarta a iadului se va deschide cu ajutorul CERN.
    Toată această perioadă de timp va fi supervizată și coordonată de un supercomputer, astfel încât evenimentele care vor avea loc în viitorul apropiat să permită NWO (Noii Ordini Mondiale) și supercomputerului lor „să mute” Pământul și locuitorii săi „dincolo” de dezastrul care va urma întâlnirii cu un anumit obiect spațial…unii denumesc acest obiect spațial Nibiru, Planeta X, sau Steaua Neagră. În acest sens, va începe implementarea unor „schimbări” în actuala cronologie de timp, bazate pe ceea ce se va întâmpla în toată această perioadă calendaristică (20 martie 2015 – 20 martie 2016). Manipularea timpului va începe pe data de 20 martie 2015.
    Prin manipularea timpului, NWO va folosi dezastrul spațial pentru a impune Agenda, punând în aplicare măsuri de urgență și legea marțială la nivel de națiuni, cu mult timp înainte ca un astfel de obiect spațial mare să treacă între Soare și Pământ. Este certă această întâlnire, astfel încât manipularea plănuită a timpului să determine NWO să declanșeze starea de urgență pentru a invoca „luarea tuturor măsurilor sociale necesare” pentru a obține controlul societății, în această cursă contra-cronometru cu obiectul spațial?
    Părerea mea este că începând cu 20 martie 2015 supercomputerul NWO și CERN va declanșa o serie de evenimente și manipulări sociale, necesară pentru reușita Agendei.
    Prin utilizarea obiectului din spațiu pentru justificarea viitoarelor măsuri draconice guvernamentale și a celor de acțiune împotriva populației lumii, se va permite guvernelor și NWO modalitatea de a folosi potențialul dezastru pentru atingerea obiectivelor lor. În tot acest timp, obiectul spațial care va orbita Soarele are capacitatea de a determina posibile coliziuni cu asteroizi, tsunami, erupții vulcanice și anomalii meteorologice, fenomene de extincție în masă și, prin urmare, toate aceste posibile evenimente vor crea un impact major pentru viața de pe Pământ.
    Prin acest mod de manipulare a timpului, supercomputerul va „lega” timpul prezent cu viitoarea dată de 20 martie 2016, atunci când se crede că obiectul spațial va fi depășit deja zona din proximitatea spațiului terestru.
    Acest lucru este posibil deoarece NWO cunoaște dinainte toate detaliile legate de trecerea obiectului, iar aceste cunoștințe vor fi folosite în avantajul lor, începând cu data de 20 martie 2015. În acest timp, vor înșela masele prezentând evenimentele care au loc ca fiind momentele de final, ei știind totuși cum vor proceda. Știind Planul, vor putea manipula evenimentele în scopul atingerii obiectivelor viitoare…după toate aparențele, ne vor conduce către 20 martie 2016, atunci când supercomputerul va fi stabilit deja re-locarea în timp, dincolo de dezastrul venit din spațiu. Această re-locare va reprezenta începutul Noii Ere, cea a controlului total al planetei și a locuitorilor săi, pe care o vor denumi Noua Guvernare Mondială și/sau Noua Ordine Mondială.
    Aparitia lui Antihrist 29 martie si Noua Era, ne-au mai ramas ca timp lumii acesteia doar 3 ani si 8 luni .

    RăspundețiȘtergere
  5. IN MARTIE MOARE REGINA ANGLIEI IN SOMN ! POATE DESPRE ASTA ESTE VORBA ...ANUL ACESTE IN FIECARE LUNA SE INTAMPLA CATE CEVA ...DUMNEZEU SA NE FEREASCA SI SA INDREPTE LUCRURILE CA TOT EL NE VA AJUTA SA TRECEM PESTE TOATE.

    RăspundețiȘtergere