joi, 6 iunie 2013

VREAU , SĂ IAU AMINTE , ÎN NUMELE , MAICII DOMNULUI ! SI EXTRATERESTRII , IUBESC, SFANTA CRUCE !

                                            HRISTOS  A  ÎNVIAT, dragii mei !
                                               20 octombrie 2001, ora 3,30 ,zori !

Ce dulce este somnul, la aceasta ora, nu-i asa?
Dormeam, si aud GLAS, bland si dulce , care spune asa:

                 "VREAU, SĂ  IAU  AMINTE , ÎN NUMELE , MAICII  DOMNULUI "!

Clipă in care, văad cu ochii inchişi, O SFANTA BIBLIE, care avea coperţile negre, si lănga SFÂNTA BIBLIE, vad, multe cărticele, micuţe, pe a căror coperta, lucioasa, absolut pe toate, se afla, CHIPUL MAICII DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS, in bratele SALE.
Apoi, vad, cu ochii închişi, UN CER de noapte albastra, si in aer, sub BOLTA CEREASCA, pluteste, O SFANTA CRUCE, de culoare neagra, care, era brodata, de jur ,imprejur, ca si cu un fir de aur, alb -auriu, .Avea o stralucire, alb -auriu, orbitoare. Sub, aceasta SFANTA CRUCE, se afla, O SFERA, MARE, de culoare inchisa, in albastrul violet al noptii.si care SFERA, avea la margine, multe lumini si luminiţe ,stralucitoare, ce clipeau, pulsau incontinuu.Aceste culori, erau, de la alb, galben, rosu, albastru si auriu orbitor de stralucitor.
În mijlocul SFEREI, se afla, ca şi plutind pe loc, "UN PRIETEN ", de-al meu, de-al nostru, care are capul oval, si de culoare gri-cenusiu dens, şi nişte OCHI MARI, oblici si foarte luciosi, si negri.
Asa cum arata vinetele ,cand sunt bine coapte, inchipuiti+va ca le mai daţi si cu miere de albine, deasupra, aşa luceau si straluceau, ochii ,EXTRATERESTRULUI, din mijlocul SFEREI, de sub CERUL de noapte.
OCHII, EXTRATERESTRILOR, SUNT MARI, CA SI CAT, UN PUMN DE ADULT, şi lucesc, ca si cand, ar sta,intr-una in miere, iar negrul lucios, se combina usor, cu un albastru violet, in orbite, la margine.
Acest, EXTRATERESTRU, nu avea conturata gura, ci numai ochii lui mari, se miscau, continuu in orbitele lui mari, foarte adanci.
Dupa cum vedeti, dragii mei, si EXTRATERESTRII, cred si au nevoie, de SFANTA CRUCE, pe care S-a rastignit DOMNUL SI MANTUITORUL nostru, IISUS HRISTOS ! Nu este prima data, cand vad SFANTA CRUCE, deasupra, OZN-urilor, e ca si cum, ACEASTA , le este scut si calauza.
Si noi, dragilor, sa ne inchinam SFINTEI CRUCI, si sa fim convinsi ca, nu suntem singuri ,in UNIVERSUL acesta mare.                              Cu dragoste,
                                                                    Maria

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeie, ti ai uitat medicamentatia. Exista o pastila, foarte ieftina, se cheama REALITATE. Se administreaza cu LOGICA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat să-ţi spun, aşa pentru tine, în mod special :
      MEDICAMENTAŢIA MEA, se compune din :
      RUGĂCIUNE,
      POST,
      FAPTE BUNE,
      NADEJDE ÎN DUMNEZEU, şi
      PARTICIPAREA, CU TRUP ŞI SUFLET, LA SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE !

      Ţi-o recomand şi ţie, din toata inima, căci, vindecă, sufletul, tămăduieşte inima, şi aduce pace şi linişte sufleteasca, şi minte luminată.
      Ia şi tu aceasta MEDICAMENTAŢIE, şi te vei vindeca, de a mai arunca cu noroi, în semenii nostri, si nu vei mai jigni, pe cei care, nu vor, decat să, aduca, un strop de alinare, îndrumându-i cu dragoste, spre DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
      Tot ce eu scriu, nu sunt de la mine, nu sunt nebună, asa cum crezi tu, ci sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
  3. Alexandru, de ce esti atat de înverşunat ? Ce ţi-am făcut ?
    Eu nu jognesc pe nimeni, nici măcar pe tine, care îmi spui cuvinte jignitoare.
    Faptul că, ai descoperit acest Blog, este un semn bun, pentru tine si sufletul tau.
    Acum ,în sufletul tău, se dă o luptă, între a crede, sau a nu crede în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
    Nu-l lăsa pe diavol, sa puna ghiara pe sufletul tau, întoarce-te la CREDINŢA in HRISTOS DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru. Te va ierta şi te va primi în braţele SALE, dacă te vei căi, de cele spuse.
    Daca tu, ai să crezi, şi daca exista viaţă după moarte (si te asigur ca exista), vei castiga ÎMPĂRĂŢIA CEREASCA, daca nu crezi în DUMNEZEU, si EXISTA VIAŢĂ după moarte, vei pierde totul, şi vei arde în focul iadului, veşnic.
    Deci, cum e mai bine ? Alege ! Cu dragoste, Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. draga Maria, acest Dumnezeu de care zici tu, nu exista decat in imaginatia oamenilor. Nu exista nicio dovada fizica in ceea ce-l priveste. Tu poti crede in ce vrei, eu pot crede in ce vreau, stiinta, logica si ratiunea insa confirma adevarul a ceea ce am zis initial.
    Visele de genul cum ai povestit tu nu demonstreaza nimic altceva decat ca ai o imaginatie deluzorie si extrem de bogata. E ca si cum as incepe si eu sa imi fac blog si sa afirm ca am visat aseara ca un monstru din jeleu o sa atace Romania. Are fix aceeasi logica. Nu te mai fa de ras online ca nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Închide şi tu ochii, fie ziua ,fie noapte, şi spune-mi ce vezi ? Întuneric, nu-i aşa ?
      Închid şi eu ochii mei, şi ce crezi că văd ? LUMINĂ ! Întunericul se topeşte ca un fulg în palmă, şi văd UN CER ALBASTRU violet, care nu ţine seama de ziduri , case, palate si turnuri, oricat de inalte ar fi. Şi pe acest CER, vad ,precum vedem noi ziua, toate cate se vad, eu vad, TAINELE LUI DUMNEZEU.
      SFINŢI, LOCAŞURI DUMNEZEIESTI, pe MAICA LUI DUMNEZEU, pe MÂNTUITORUL, pe SFANTA TREIME, stele, planete, râuri dumnzeiesti, pe PREA SFÂNTUL DUH, anumite momente din viaţa SFINŢILOR, EXTRATERESTRI, care sunt în mod nevăzut printre noi, in fiecare clipă, şi exemplele ar putea continua la nesfarsit. Şi nu dorm, ci pot merge si pe strada, cu ochii inchişi, căci O LUMINA albă stralucitoare, îmi arata drumul pe unde sa merg, ca să-mi fie drumul drept.
      Si-atunci, cine are vise, sau halucinaţii, eu, sau tu ? Diferenta o face, numai faptul ca pentru mine, nu exista întuneric. Dimpotrivă, cu ochii închişi, stralucirile ceresti, le topeste pe cele pământesti, care sunt palide, si grabnic trecătoare.
      Când eu scriu, şi ţin mâinile pe o coala albă de hârtie, când mut palma pe hârtie, rămâne pe hârtie, semnul degetelor mele, sub forma de LUMINĂ ALBĂ ,extrem de stralucitoare. E ca si cum, ţi-ai muia palma in faină alba, şi o pui pe ceva colorat, si ramane acolo semn. La mine,ramâne ,numai daca am atins cateva secunde foaia alba, şi LUMINA din mâinile mele, este mai albă, mai stralucitoare decat albul hârtiei ! E greu de crezut, nu-i aşa ? Dar acesta este adevarul ! Oricând, dacă va fi nevoie, mă voi supune oricăror teste, pentru a dovedi, toate cate scriu. E clar ?
      De cate ori scriu, aici, O LUMINA VERDE şi AURIE, sta pe tastatura, sta pe maiinile mele, ma corecteaza cand ceva nu stiu, sau gresesc, prin cuvinte, pe care le aud, precum auzim in mod normal ,pe cel de langa noi.
      Îţi mulţumesc pentru aşa un sfat, şi dacă îţi face plăcere, urmareşte-mă în continuare, dacă nu, eşti liber(ă),să alegi ce e bine pentru tine.
      Dar nu mai cataloga pe alţii, pe mine, in cazul de faţă, că ar fi vise, si ca SUNT NEBUNA, SAU CA SUNT SCORNELI. Îţi doresc sa ai o viaţă frumoasa după inima şi sufletul tău. Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Ai grijă însă, şi tu şi toţi cei care, faceţi de ocara, CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, nu pe mine, căci într-o buna zi, o să vă întrebaţi, oare de ce mi s-a întâmplat mie, tocmai acest necaz, că n-am făcut rău nimănui ?
      În acele momente, gândeşte-te, (gândiţi-vă ), la câte CUVINTE de hulă şi de ocara, aţi spus înaintea LUI DUMNEZEU şi a MAICII DOMNULUI.
      Căci DUMNEZEU, nu lasă nicio faptă, fără de răsplată. !
      Când va gândiţi să huliţi CELE SFINTE, pe SFANTA TREIME şi pe MAICA DOMNULUI, gândiţi-vă de o mie de ori, dacă este bine, şi dacă o faceţi, ce aveţi de câştigat ??? Mânia LUI DUMNEZEU, se va revărsa asupra voastra, şi a celor dragi vouă, mai devreme sau mai târziu.
      V-am spus toate acestea, că păoate veţi lua aminte, şi veţi crede că...DUMNEZEU EXISTA, şi că lucrează prin oameni, fie PREOŢI, sau oameni simpli, care au dragoste si CREDINŢĂ, nestramutata. Nimeni nu vă obligă la nimic, sunteţi liberi, sa va cheltuiţi viaţa, după bunul plac., dar Cineva acolo SUS, vede tot, aude tot, stie tot, absolut tot ! Cu dragoste, Maria

      Ștergere