marți, 25 iunie 2013

COD GALBEN , DE VIJELII ???

                                            Noapte de 24 spre 25 Iunie, 2013, ora 2,15 !

Dormeam, si brusc, ma trezeste un GLAS, care spune, foarte ferm, asa :

                        "METEOROLOGII , ANUNŢĂ  COD  GALBEN , DE VIJELII "!

Dragii mei, iata ca, si de acolo de SUS, se stie ca, noi oamenii, lucram cu , cod galben, cod portocaliu şi roşu. Pentru, perioada urmatoare, iata ca, noi stim mai dinainte de a anunţa meteorologii, cod galben de vijelii.
O sa va convingeţi, cat de curand , ca aşa va fi. Vom avea parte, in aceasta vara, de multe vijelii, ploi torentiale, INUNDATII şi CUTREMURE, mai mari sau mai mici, dar, îndeajuns, cât sa ne sperie, şi sa ne amintim că, DUMNEZEU EXISTA, şi cu rabdarea LUI, nesfârşită, aşteaptă rabdător, ca sa ne întoarcem la EL, din dragoste, şi nu de frică !
Puţin mai târziu, vad cu ochii inchişi, UN CER, de noapte, la apus, UN CER, albastru violet, fară de stele şi fară de LUNĂ, dar...pe un astfel de CER, stralucea ceva, mai tare decat SOARELE.
Vad , O FEREASTRĂ mare, ca din SOARE, rupta, aurie, extrem de strălucitoare, care împărţea LUMINĂ, numai in jurul ei, în rest, CERUL ,era de noapte.
La fereastra ca din SOARE, era prins, pe mijlocul ei, UN STEAG roşu, un roşu intens, precum sângele.
STEAGUL, este fluturat ca de o adiere de vânt, peste auriul extrem de stralucitor.
Închipuiţi-vă, dragii mei,. UN CER de noapte albastra, si spre apus, sa vedeţi, in loc de stelee şi Lună, O imensa Fereastra aurie, ca rupta din SOARE, şi la fereastră, să fluture un steag, roşu intens, ca sângele. Sunt sigura, ca vi s-ar face ..pielea ca de gaină, la vederea acestei, minunăţii.
                      Ca întotdeauna, cu dragoste,
                                                                 Maria

9 comentarii:

  1. Doamne ajuta!
    Sa ne inspaimantam de puterea Domnului!Cu adevarat El exista si ne iubeste , dar noi ii gresim foarte mult.
    Doamna Maria , ieri in zona mea a fost o vijelie , sa va spun sincer , nu am mai vazut asa ceva.Eram la tara , am iesit pe terasa , a lovit cu grindina cateva minute (2-3) , dar a lovit puternic , chiar daca era mica (cat un bob de porumb) , nu se mai vedea nimic , curgea apa mai ceva ca in apele curgatoare , pur si simplu nu se mai vedea nimic , in imprejurimi sa albit totul , doar varful unui deal destul de inalt se mai vedea.Zicea un om ca , porumbul pe vale (pe langa vale , asa se zice aici) este la pamant.Am cunoscut si noi puterea Domnului!M-am rugat Domnului continuu pentru toate acestea si pot sa spun ca Domnul mi-a ascultat rugaciunile , totul sa oprit , dupa 2-3 minute de grindina si dupa alte 10-15 de ploaie , pe cand terminam eu cu rugaciunile.
    Doamna Maria , aseara m-am inspaimantat!Am vazut luna , rosie (portocalie mai inchis , nu e ceva foarte deosebit) , dar , cel mai deosebit lucru a fost faptul ca pe ea SE AFLTA O SFANTA CRUCE!Da , o SFANTA CRUCE , negru-albastruie , nu a stat mult acolo , dar destul incat sa ma inspaimant de puterea Domnului!
    Mi-am amintit de cuvintele dvs. atunci , ca ati vazut o luna de pe care curgeau suvoaie de sange!In APOCALIPSA LUI IOAN spune clar ca sfarsitul veacului va fi cand pe cer se va vedea luna insangerata!Oare sa fie sfarsitul veacului aceste?2000-2100 , cum ati scris?
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. In fiecare vara, dupa zile prelungite de canicula, vin furtuni. De altfel, meteorologii au anuntat de acum 2 zile ca vor veni furtuni. La spitalul 9 cand profetiti ca ajungeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de usor iti este sa improşti, cu venin !
      Nu am sa comentez in nicun fel, rautatea ta, si mai ales, mandria ta , domnule anonim, sau domnule LOGICA !
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sa te ocroteasca si sa-ti lumineze mintea, nu la spitalul 9, cum faci tu recomandari, ci..cu PUTEREA SA, ca sa te ajute sa intelegi TAINELE SALE .

      Ștergere
    2. Am vazut pe Facebook ca baiatul dumneavoastra se ocupa cu astronomia. Chiar nu invatati nimic de la el? Il vad un baiat cu picioarele pe pamant. Ce spune ca mama lui se face de rusine pe internet?

      Ștergere
  3. Luna rosie este un fenomen care se intampla cu regularitate. Pentru majoritatea oamenilor, cei care nu sunt imbecil, fenomenul e banal si nu are implicatii fantastice.

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070802184433AAqUAUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , am zis ca luna portocalie-rosie este ceva vazut destul de des.
      Dar am vazut si o cruce peste ea , stiu ce am vazut , nu am fost singur.

      Ștergere
    2. Robert, multumim ca ai facut-o de ras pe femeia asta pe TPU. :)

      Ștergere
  4. Ce femeie nebuna! O rusine pentru omenire. Ai sa ajungi direct in Iad, tanti! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna, nu sunt mandru, nici rautacios, nici necredincios, sunt crestin ortodox. Dar am doamna ceva cu profetii mincinosi, aia de care vorbeste si Biblia. Si dumneata esti de fapt cea care invenineaza cu stiri alarmiste mintile unor pustani care nu fac diferenta dintre a fi credincios si a fi credul. Sa fim seriosi, dar cand auzi voci care iti spun cod galben de vijelii inseamna ca ori ai un pleu in cap si prinzi unde radio, ori esti dus cu capul.

    RăspundețiȘtergere