sâmbătă, 3 martie 2018

UN ELICOPTER CARE SURVOLEAZA ,PREA APROAPE DE PĂMANT !



                                 Noapte de 1 -2 MARTIE 2018,ora 2,17 !

                                                Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud un Cer de ziuă (încă), iar foarte aproape de Pămant zbura un Elicopter.
Acesta putea sa zboare chiar deasupra unei ape; eu  nu am vazut si partea de jos;partea deasupra careia survola Elicopterul.
Cert este faptul că ,era ceva in neregula cu acel Elicopter.
Daca la inceput zbura in linie dreapta,intr-o clipă Elicopterul parea ca zboara cu botul aplecat spre in faţă si tot mai aproape de Pămant.
Elicopterul nu părea unul obisnuit, ci părea unul al armatei.
Avea culoarea nisipului ud.
Dragii mei,vom auzi de un astfel de Elicopter, căreia i se va intampla ceva,sau, va avea o misiune nu tocmai spre binele oamenilor,de indeplinit.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa fim ocrotiti si păziti ,de tot ce inseamna necaz si suferinta,Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu s-ai fereasca daca sunt in pericol doamna Maria.
    Ma uitam cat de repede se implinesc cele spuse de dv. mai repede ca oricand. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi e ziua lui Iliescu face 88 de ani,fara flori la poarta,unde il asteapta numai citatiile pentru crime impotriva umanitatii.Ii uram MULTI ANI de viata ,ca sa poata raspunde pentru Ialta ca la Malta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e,daca nu raspunde aici pe pamint,atunci acolo la judecata de apoi sigur nu scapa!

    RăspundețiȘtergere
  4. numai fraierii fac cancer si mor inainte de pensie, conducatori si fost conducatori traiesc 100 de ani, gen regina Angliei, and so on..

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e,97.46! E dovedit ,statistisc,ca stresul produce cancer,iar cei mai stresati(de frica zilei de maine,ca n-au ce pune pe masa) sint cei saraci,nu cei cu bani,care se vaita ca e greu sa conduci o afacere.Toma

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă ne-am stresa mai puțin si am ști să ne punem ziua de maine în mâinile lui Dumnezeu ,am avea mintea limpede si poate am ști ce să facem să putem recunoaște si primi ajutorul Lui. Adevărul e că ptr binele nostru ,lumea e asa cum trebuie să fie ,ptr ca noi să avem un discernământ puternic si sa nu pacatuim împotriva aproapelui nostru,si să ne dăm seama cât de mult greșim împotriva propriei ființe.Fii binecuvântată, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc din suflet Prieteni dragi, pentru fidelitatea voastra si pentru cuvintele voastre frumoase si calde, care-mi intra la suflet ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, noi iti multumim, ca stai de veghe si ne alini suferintele,chiar cand citesc ce scrii am certitudinea ca Dumnezeu e mai aproape de noi.Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a adeverit, doamna Maria!
    https://www.realitatea.net/elicopter-prabu-it-in-rusia-cel-putin-7-morti_2139070.html

    RăspundețiȘtergere