duminică, 25 martie 2018

PLANETA PĂMÂNT SE ÎNCLINĂ !


                                               24 Martie 2018,ora 15,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                 "Se rupe Pămantul !
             Axa Pămantului se indoaie spre Nord .
            Axa Pămantului se rupe !"

Clipă în care,vad Pămantul inspre Nord, care tot se adânceste de parca s-ar fi scufundat in gol.
Tot ce era pe Pămant se inclina foarte tare,iar copacii se rupeau din radacini sau de la mijlocul tulpinilor.
Dragii mei, ganditi-va la mingea de fotbal care este rotunda si care,desi se afla pe terenla un moment dat tot se rostogoleste in gol si dispare.
Asa vedeam eu inclinatia Planetei Pămant.


Image result for axa pamantului.
Image result for axa pamantului.

Dragii mei,sa ne amintim faptul ca,am scris adeseori despre INVERSAREA POLILOR MAGNETICI.
Iata cum in timp ,toate câte am scris,si nu de la mine am scris ci numai de la Duhul Sfant,toate isi urmeaza calea spre oranduirea facuta de Dumnezeu.
Noi sa-L rugam pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne intareasca in Credinta,sa ne dea sanatate si mantuire.
                                Cu dragoste,Maria.

67 de comentarii:

  1. Am ramas perplex...si totul se intampla doar din cauza Omului,in goana sa dupa cat mai mult, parca nu i-ar ajunge unui cuplu de batrani pensionari doua apartamente, dar a mai achizitionat si un altul si tot asa....parca s-ar odihni cu un picior intr-o casa si cu capul intr-o alta....DOAMNE da-le minte si intareste-ne pe toti copiii tai in credinta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un oficial rus(Dmitri Rogozin cred?) a spus acum cativa ani ca Rusia detine tehnologia care poate schimba putin axa pamantului ca SUA sa "intre la apa". Informatia a aparut in presa la noi.
      Rusia poate produce si un tsunami artificial in pacific.
      O persoana din SUA care vorbea cu duhurile(rautatii?) a primit informatia ca trebuie sa-si ia o casa la peste 900m, a ajuns sa cumpere casa persoanei decedate care i se prezentase si era plina de provizii. A aparut in serialul "Doomsday Preppers" de la National Geographic.
      Sfintii spun ca va fi extrem de frig si foarte multa zapada, depasind casele.
      Glaciatiuni au mai fost si in epoca recenta datorita vulcanilor.
      Biblia spune ca ziua va pierde 1/3 din durata ei, deci nu vor mai fi 24 de ore ci 16.
      La marele cutremur urmat de tsunami din Japonia, axa pamantului s-a mutat, durata zilei s-a schimbat, au fost probleme cu ceasurile de precizie ale pamantului. Au aparut chiar si insule artificiale.
      Pe teritoriul tarii noastre s-au gasit fosile care indica o clima mult mai calda in trecutul indepartat, nu ar fi ceva nou.

      Ștergere
    2. Să nu uităm că axa pământul este Dumnezeu Pământul și când se va înclina o va face pentru îndreptarea spre credința voastră către ..

      Ștergere
  2. Grav.Deduc ca von avea uragane si alte fenonene naturale apocaliptice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum arata poza, Europa se duce spre Nord. Trecem la haine groase ca nordicii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca din doo poze nu vezi america scufundandu-se, ai probleme cu vederea

      http://www.mediafax.ro/economic/tariceanu-criza-financiara-din-sua-ar-putea-permite-romanilor-sa-cumpere-in-america-imobile-ieftine-3191649

      Ștergere
  4. http://melfiorra.ro/noutati.htm

    RăspundețiȘtergere
  5. Excellent post however I was wanting to know if you could
    write a litte more on this topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further.

    Appreciate it!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. you can donnate and ask for english section
      imho !!!

      Ștergere
  6. Doamna Maria la cata nepasare este din partea unora si ma refer la cei care conduc lumea, la necredinta si la atata rautate nu ne mai mira nimic.
    Sunt foarte trista de atata rautate.
    Sunt multi semeni care sufera si nimeni nu'i baga in seama.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ocroteasca aceasta tara minunata si sa vina Mantuitorul Nostru Iisu Hristos pe care il asteptam din toata inima si din tot sufletul.
    Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Cautati video-ul filmat in Israel cu nori in forma de cerc si trambite din cer, va va ingrozi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trucaj ordinar !!!

      Ștergere
    2. Cauta NASA Blue Beam.
      Folosesc proiectia prin ionosfera.
      E ca atunci cand e foarte innorat si afara e o lumina fluorescenta(alb-albastruie).
      Cum crezi ca va cadea omenirea la picioarele lui antihrist ? El va avea la indemana vrajitoria, hipnotismul si tehnologia.

      Ștergere
  8. https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/11/08/sunet-de-trambite-formatii-ciudate-de-nori-deasupra-ierusalimului/amp/&ved=0ahUKEwi7hvC83IbaAhUTxKYKHW0PDX0QFghMMAo&usg=AOvVaw15IAeOs2NMpb7IWadzylJD&ampcf=1

    RăspundețiȘtergere
  9. Oamenirea si tot ce exista pe pamant, va trebui sa treaca prin aceste mari si dezastruoase fenomene. Planeta este vie si trece si ea prin diferite transformari care afecteaza viata de suprafata ei si afecteaza de asemenea tot ce exista pe pamant. Oricum, voia lui Dumnezeu se va implini.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne , fereste.ne si pazeste.ne de acest scenariu apocaliptic !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta se va adeveri ! Planeta noastra sufera din cauza mâinilor noastre,iar intr o zi semnalele vor fi mai puternice . Poate ca o furtuna/tornada/uragam sau alte dezastre trec rapid...insa inversarea polilor magnetici chiar daca va fi lenta ...va avea urmari pe care nu o sa le mai putem repara,precum la un dezastru cu care ne am obisnuit !

    RăspundețiȘtergere
  12. Traim timpul sfarsitului de pacate si va fi dupa aceea o viata fara de pacate fara moarte fara boala.Dumnezeu sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa ne pregătim de necazul cel mare,Anticristul este aici ,polii se vor răsturna,apele vor invada pământul,si multe lucruri care vor mai fi,tot ce stiu este ca necazul a inceput deja,asa cum ma instiintat intr-un vis îngerul Domnului.Trezirea, ca nu mai e timp de dormit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:48, te rog reciteste ce ai scris. De rasul curcilor.

      Ștergere
    2. 11:48, o plimbare prin parc ti-ar prinde bine. Natura ajuta mult.

      Ștergere
  14. Peste putin timp Dumnezeu va va trimite apostoli pentru ca aveti putina credinta..trebuie sa va pregătească pentru venirea lui Hristos a doua oară.

    RăspundețiȘtergere
  15. Rezultatul cresterii nivelului oceanic,cutremure,eruptii vulcanice date de reechilibrarea placilor tectonice terestre .Cel mai evident este Riftul african care rupe Africa de rasarit o crapatura in scoarta cu adincime nemasurata care are lungime de mii de km.Vor alterna incalzirea globala cu racirea data de cresterea eruptiilor vulcanilor.Pamintul inclina axa incercind sa se reechilibreze ca un titirez cresterea excentrica a greutatii apei care apasa placile tectonicesi este mai mare la ecuator scade viteza de rotatie deci si forta centripeta ducind la cresterea dimensiunii unei zile.Axa de rotatie se schimba si o data cu ea si pozitia ecuatorului deci si anotimpurile care vor da migratii si relocari incepute in insulele Pacificului si razboaie pentru resurse,terenurile agricole vor scadea ca pondere intrucit cimpiile jose vor fi acoperite cu ape inclusiv in Romania unde va incepe cu Delta, plajele si apoi valea de jos a Siretului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca e posibil sa reluati mesajul in care apareau cifrele 1 si 0, ceva de genul 10110 si 01001, acestea putand fi numere in binary. Le pot transforma in zecimal sa vad daca da o data calendaristica. E important si contextual.

    Pe de alta parte, am tot mai mult sentimental ca nu doresc ca Romania sa devina ceea ce e Ierusalimul, cu tot contextual sau actual. Ierusalimul din care epoca? Poate mai avem parte si de vreo migratie fortata a locuitorilor din Ierusalim... E exact ce ne mai lipsea.
    Poate dezvoltati putin ce inseamna al 2-lea Ierusalim...

    Multumesc si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta intrebare si-o pune si o persoana care l-a auzit pe Pr. Arsenie Boca spunand asta, speculand ca poate fi bine sau rau.
      Pr. Arsenie Boca spunea cuiva(arhitect) ca va face parte din echipa de reconstructie a Bucurestiului care se va prabusi la 3-a "ouare" aratand precum cutiile de chibrituri.
      Pr. Paisie Aghioratul spunea cuiva(ofiter cred?) ca va conduce armata care va elibera Constantinopole.
      Din cate am citit, persoana este acum in rezerva, dar traieste.
      Dupa atacul Turciei asupra zonei de coasta a Greciei. Dupa nimicirea Turciei de catre Rusia, din cauza intereselor(stramtori, resurse, panslavism, etc.).
      Vedeti recentele evenimente cu Turcia vs Cipru/Grecia si secarea aproape totala a Eufratului in 2010(wiki).
      Sundar Singh spunea ca Bucurestiul va avea forma circulara in viitor masini zburatoare(drone, dirijabile?) si trotuare mecanizate(exista ceva in Franta la tren/"metrou"). Inteleg ca asa avea Ierusalimul si 4 porti in punctele cardinale, cand alfabetul lor avea Crucea ca ultima litera, corespondentul grecescului Omega, nu luasera hexagramele/hexagoanele lui Solomon cand devenise mare vrajitor.

      Ștergere
  17. Si Edgar Cayce a prevazut cu zeci de ani in urma modif inclinatiei Pamantului, cu toate consecintele sale. Dupa unul din marile cutremure din ultimii zece ani, cred ca cel cu tsunami-ul si 250000 victime, s-a recunoscut oficial ca axa Pamantului s-a modificat.
    Intrebare: ne asteapta o noua inclinare?
    Consecintele sunt: cutremure si modif climatice care aduc dupa sine modif ariilor agricole, migratii de animale si pasari, secete, inundatii, desertificari, topiri de calote si ghetari, tornade, si in cele din urma razboaie si migratii de populatii, cu alte cuvinte, de regula, moarte si suferinta pentru tot ce ramane viu.

    Iar extraterestii draguti, studiosi si curiosi, vor veni sa se delecteze la un reality show de tip Apocalypse now! pe pielea noastra. Oricum suntem doar o gradina zoological pentru ei, ca aurul si alte minerale ni le-au luat deja.

    RăspundețiȘtergere
  18. În Africa,se chiar rupe:
    https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3777219

    RăspundețiȘtergere
  19. Ca se inclina mai mult axa pamantului asta-i altceva!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca se inverseaza polii pamintului in totalitate,cred ca va fii prapad.Toate se vor da peste cap,si legea fizicii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sì ce-2 de mirare? Nu-i prima data cand se intampka pamantului. Asta e! Siberia va fi cea mai roditoare campie pt cei care vor mai ajunge-putini-si se vor bucura .Nu asta ne intereseaza pe noi ci sufletele noastre. Pamantul se misca, se roteste ,schimba directia, dar sufletul nostru e doar unul si daca nu acem grija de el n-o sa-si schimbe polii, o sa cada direct in iad. Armin.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne fereste Doamna Maria...Asta inseamna sfarsitul.Ceea ce vedeti s-au auziti toate s-au intamplat intocmai asa cum ati auzit si vazut.Cum o vrea Tatal oricum nu prea avem ce face inafara de rugaciuni si iar rugaciuni...Cum o sa plecam inapoi la adevarata noastra casa si cand se va intampla numai Tatal stie nimeni altcineva. Oricum din anul 2012 a inceput aceasta triere si lucrurile s-au intensificat enorm din ce in ce mai mult ...acum in2018 se asteapta ceva mult mai mult ...Cum zicea si Arsenie Boca la un momendat ' Imi este mila si de cei alesi '. Toti vom pleca inapoi mai rau este ca nu am putut duce pana la capat lectia de pe pamant si vom pleca putin cu coada intre picioare .. neterminindune tot ce ne-a dat aici . .Cum vrea Tatal.. FACASE VOIA LUI..El ne-a facut .. toti suntem frati si surori...trebuie sa ASCULTAM...O zii frumoasa va doresc la toti...si bucurativa pentu tot si pt.o felie de paine daca o aveti ..pt.orce...Doane Ajuta ...

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum pe tv1000 Profetiile omului molie

    RăspundețiȘtergere
  24. Viziunea cu axa Pamintului are legatura cu cea precedenta Scandalul verde pentru ca padurile arse dau 15 la suta din efectul de sera-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Și până la urmă cartile când apar, aveți vreo informație?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rugat EDITURA KITCOM ca pana la INALTAREA DOMNULUI sa am CARTILE,pentru ca sa putem face LANSAREA. Mi/au promis ca asa va fi. Asteptam! Va promit ca merita asteptarea ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  26. https://www.realitatea.net/africa-se-rupe-in-doua-au-aparut-si-imaginile-care-dovedesc-acest-lucru_2141475.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti Marie, cred ca asta e mesajul cu ruperea axei pamantului. Sunt sigur 100% ca de aici se pleaca cu indoirea axei. VVezi si matale link-ul de mai sus de la Mihai Geamanu

      Ștergere
  27. In sud-vestul Kenyei deja a aparut o falie intinsa pe cativa kilometri.

    https://stirileprotv.ro/stiri/international/falie-uriasa-aparuta-in-africa-tara-care-risca-sa-se-desprinda-de-continent.html

    RăspundețiȘtergere
  28. La indoirea axei pamintului spre nord=spate ar trebui doamna Maria sa ne spuneti ce continent vedeati pe partea din fata[opusa] pentru a ne putea face o idee mai exacta geografic asupra directiei de deplasare a polului nord-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. in KENIA a aparut o crapatura enorma-nu v-a aparut in viziune? -acolo se poate spune ca este catastrofa

    RăspundețiȘtergere
  30. Pamantul nu este o planeta,doamna Maria. Asa cum scrie in Biblie la Geneza, Pamantul a fost creeat de Dumnezeu si este cat se poate de plat. Despre ce axa vorbim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Anonim26 martie 2018, 08:53 Pământ - Wikipedia
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Pământ
      Translate this page
      Planeta Pământ (numită și Terra sau „Planeta albastră”) este a treia planetă după distanța față de Soare și a cincea ca mărime în Sistemul Solar. Când desemnează planeta (și nu solul), cuvântul se scrie cu majusculă. Terra face parte dintre planetele interioare ale Sistemului Solar (planetele aflate în interiorul centurii ...
      ‎Sistemul solar · ‎Centura de asteroizi · ‎Planetă telurică · ‎Discuție:Pământ
      Planeta Pământ, despre planeta Pământ - Afaceri Ardelene
      www.afaceriardelene.ro/.../planeta-pamant-despre-planeta-pamant
      Translate this page
      Pamantul sau Terra (Planeta Albastra), planeta noastra, este singura planeta din Sistemul nostru Solar pe care exista viata. Tot ce avem nevoie ca sa traim se gaseste dedesubtul unei atmosfere subtiri care ne separa de spatiul nociv. Pamantul este a treia planeta de la Soare si a cincea cea mai mare din Sistemul Solar.
      e la blasfemie la minunile prostiei
      19/05/15 | 17:02 pm Petre Don 0 comentarii
      Conform dicţionarului explicativ al limbii române „blasfemie“ înseamnă defăimare a religiei, a dogmelor şi a obiectelor de cult, pângărirea lucrurilor sfinte.

      Cu voia sau mai degrabă fără voia Bisericii Creştine, s-a dovedit că „blasfemia“ este un concept în mişcare, în transformare, înţelesul acestui cuvânt căpătând noi noime odată cu trecerea timpului. Ceea ce era considerat cândva o blasfemie, în prezent nu mai este decât un fapt comun, un truism.

      În secolul al XVI-lea după Hristos, Biserica Creştină susţinea ideea că Pământul este o planetă fixă, amplasată în centrul Universului, aşa cum a fost creat de Dumnezeu, potrivit Bibliei. A venit Nicolaus Copernic şi a lansat o teorie (heliocentrică) conform căreia Soarele se află în centrul sistemului solar, planetele învârtindu-se în jurul lui. Dând astfel o lovitură decisivă teoriilor mistice, bisericeşti despre existenţa unei lumi deosebite de lumea pământeană. Normal, Biserica Creştină l-a blamat sute de ani pe Copernic, acuzându-l de blasfemie şi erezie. În prezent adevărul rostit de Copernic este o banalitate: toată lumea ştie că Pământul se învârteşte în jurul Soarelui, nu invers. Atunci era o blasfemie să crezi astfel.

      Câţiva ani mai târziu, în 1600, Giordano Bruno a fost ars pe rug de Biserica Creştină – prin Inchiziţie – pentru teoria sa (panteistă), conform căreia Universul este infinit, teorie care era socotită blasfemie, erezie. Astăzi dacă spui că Universul este infinit rosteşti un truism, un adevăr plictisitor, banal.

      Câteva zeci de ani după arderea pe rug a lui Giordano Bruno, un alt mare savant a fost acuzat de blasfemie: Galileo Galilei. Acesta susţinea, printre altele, că Pământul este rotund, nu plat cum spunea Religia Creştină. Iată ce zicea despre acest lucru Galilei: „Biserica spune că Pământul e plat, dar eu ştiu că e rotund, căci i-am văzut umbra pe Lună…“ Sute de ani Galileo Galilei a fost blamat şi batjocorit pentru ideile sale. În zilele noastre imaginea rotundă a Pământului se poate vedea printr-un simplu „enter“ la calculator, prin imaginile transmise de zecile de sateliţi care împânzesc Cosmosul. Atunci era socotit o blasfemie să spui că Pământul este rotund.

      Biserica Creştină şi-a cerut scuze pentru crimele Inchiziţiei, pentru nedreptăţile făcute, recunoscând, deci, implicit că acele blasfemii nu erau blasfemii.

      Ștergere
  31. CONTINUARE:
    Şi în zilele noastre Biserica Creştină te acuză de blasfemie atunci când faci afirmaţii care le zdruncină dogmele. Hai să încerc o afirmaţie socotită de biserică blasfemie, dar care mie mi se pare foarte reală: Sunt sigur că Iisus Hristos se va întoarce pe Pământ, aşa cum spune Sfânta Scriptură. Dar, eu sunt convins că Întemeietorul Creştinismului se va întoarce într-o navă extraterestră, împreună cu Tatăl Ceresc, care va purta un costum de cosmonaut. Iar aşa-zişii credincioşi creştini îl vor ucide a doua oară, nerecunoscându-l pe Mântuitor şi socotindu-l un impostor. Probabil se aşteaptă ca Iisus Hristos să se întoarcă pe un asin alb. Ei ce ziceţi de această ipoteză? E blasfemie, dragă Biserică? Peste o sută de ani nu va mai fi! Am zis!

    Tot cam acelaşi lucru se întâmplă şi cu minunile. În aceşti ani este o modă prostească cu expunerea unor icoane care fac minuni. Mai ales cu Arsenie Boca, sfântul în trend. De fapt Arsenie Boca n-a fost canonizat dar unii îl cred deja sfânt. Nu eşti un bun creştin dacă nu dai un citat din Arsenie Boca. Nu ai nici un fel de şarm dacă nu povesteşti despre o nouă icoană-minune a lui Arsenie Boca. Aproape nu există portret sau icoană cu el care să nu scoată lacrimi pe un ochi – niciodată pe amândoi (Diferenţa dintre portret şi icoană constă în faptul că icoana este un portret sfinţit). Cred că ar trebui ca posesorii de icoane sau de portrete cu Arsenie Boca care plânge să fie verificaţi la sânge, pentru că „minunile“ s-ar putea să fie o mare escrocherie, o mare şarlatanie: Minunea Prostiei Naţionale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 martie 2018, 08:53, Maria are dreptate, Terra este o planeta.
      Pamantul nu poate fi plat, nicidecum. Pentru ca microcosmos=macrocosmos, precum in cer asa si pe pamant.
      Proton, neutron, electron, atom, planeta, univers. Toate sunt pe acelasi tipar. Nu au cum sa fie altfel.
      Studiaza putin despre fractali.

      Ștergere
    2. Domnul nostru Iisus Hristos va veni precum a zis, cu mare slava, pe norii cerului, ca fulgerul de la rasarit la apus, nu va veni in chip smerit ci va veni sa biruie raul si sa judece lumea.
      Vor veni hristosi mincinosi si prooroci mincinosi ca sa insele daca va fi cu putinta si pe cei alesi.
      Cine va avea credinta in inima isi va da seama de inselare, cine va avea credinta in minte va merge dupa falsul mesia.
      OZN-urile, vimanele, echipamentele secrete militare, proiectiile NASA Blue Beam, invaziile extraterestre si toate celelalte au ca unic scop mutarea credintei de la Dumnezeu la "elohimi" cum zic raelienii, adica Ufolatrie.
      In VT se arata ca babilonienii, asirienii si ulterior evreii s-au inchinat ostirii cerului(ingeri/demoni), maniind pe Dumnezeu.
      Ateismul nu are priza la mase, e nevoie de o religie umanista, new age, neo-misticism, constiinta unica, panreligie, guvern mondial.
      Dumnezeu trebuie blamat(zic ei), dupa sofismul: "Dumnezeu nu poate fi atotodrept si atotiubitor", Sofism care a transformat 1/3 din ingeri in demoni. - Dna. Aspazia Otel Petrescu
      Cat despre Pr. Arsenie Boca, are ceva marturisitori vrednici de crezare. Eu insumi am primit mir de la cineva apropiat, care l-a luat de la una din fotografiile care plang, confirma ca e real.
      Din nefericire emisiunile gen "Astronautii Antici" de la History nu sunt doar divertisment ci si intoarcerea la religia misterelor babilonului(stiti voi cine sunt), care venera ostirea cereasca.
      Daca Apostolii L-au vazut inaltandu-se la cer fara un car de foc precum Proorocul Ilie, de ce ar avea nevoie de o nava ?
      Pana si initiatii hindusi, vrajitorii africani, leviteaza cu ajutorul demonilor, fara nave.
      Un fost coleg(ateu pe vremuri) era intr-un grup apropiat lui Danion Vasile, Pr. Justin Parvu, etc., mi-a spus ca nu mai poate fi ateu dupa ce a vazut cu ochii lui izvorand abundent mir dintr-un craniu al Sfintilor Inchisorilor. Acest coleg mi-a povestit si despre un prieten al lui care a fost la muntele Athos unde a vazut manifestarile demonice de acolo, prietenul lui trezindu-se cu nasul in tavan, tinut de o forta nevazuta si s-a ingrozit.

      Ștergere
    3. Completare:
      Am spus ca la muntele Athos exista (si) manifestari demonice.
      Demonii isi fac simtita prezenta in preajma crestinilor mai ravnitori/rugatori ca sa-i sperie.
      Aceste manifestari sunt uneori necesare crestinului ca sa-l scoata din amorteala/lene/akedie.
      In pustie demonii se arata fata catre fata si se lupta fizic cu cei abia veniti.
      Sa nu-si faca cineva vre-o impresie gresita, ca la Athos se ocupa cineva cu vrajitorie/spiritism. Demonii se lupta cel mai tare cu cei care IL cauta pe Dumnezeu.

      Ștergere
    4. http://tristar77.blogspot.ro/2018/03/iesire-din-adancuri.html

      Ștergere
  32. Maria Gheorghiu d-ta ai scris aberatiile astea cu Domnul Iisus Hristos coborand dintr-o nava si despre Sfantul ardealului "sfant in trend"-zici d-ta?d-na Maria suntem in postul Sfintelor Patimi de unde va vin asemenea aberatii?pocaiti-va cat mai e timp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim26 martie 2018, 10:33
      Ai dreptate ! Sa ne pocaim cat mai avem timp si sa ne vedem bârna din ochiul nostru si nicidecum paiul din ochiul altuia. Sa nu acuzam pe Aproapele nostru GRATIS,de ceva ce nu a facut. Ceea ce tu fcai,este sa-ti atragi si mai multe păcate decat ai. Si pacate grele ! Cum poti sa ma acuzi de astfel de imaginatii ale unora care nu au ce scrie?
      Se vede de la o posta ca nu ma cunosti si ca nu ai citit BLOGUL meu. DUMNEZEU sa te ierte,căci eu te-am iertat !
      Iar pe viitor,nu te grabi sa acuzi pe cineva pe care nu-l cunosti si nici nu-i citesti ceea ce scrie!

      Ștergere

    2. Anonim26 martie 2018, 10:33
      Doamne iart-o (iarta-l ) ca nu stie ce spune !
      Nici daca as plati cu propria-mi viata nu as scoate din gura mea asemenea cuvinte care ,dovedesc ca sunt ale unui om cu multa imaginatie,ca sa nu spun altfel. Pentru binele sufletului tau,nu mai sta cu ACUZATII grave pe varful limbii; ACUZATII nefondate !

      Ștergere
  33. D-ta ai scris la ora9.45 si ora9.46 continuare.eu asta am citit ce trebuia sa intelegem de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu eu am scris!!! Ci doar am dat un exemplu !
    IATA:
    De la blasfemie la minunile prostiei - Glasul Aradului
    glsa.ro/arad/198633-de-la-blasfemie-la-minunile-prostiei.html
    Translate this page
    May 19, 2015 - În secolul al XVI-lea după Hristos, Biserica Creştină susţinea ideea că Pământul este o planetă fixă, amplasată în centrul Universului, aşa cum a fost creat de ... Câţiva ani mai târziu, în 1600, Giordano Bruno a fost ars pe rug de Biserica Creştină – prin Inchiziţie – pentru teoria sa (panteistă), conform căreia ...
    You visited this page on 3/25/18.

    RăspundețiȘtergere
  35. 10,33 Era la 9,46 copia unui comentator ,cel putin arogant ,de pe o pagina anterioara,dat ca exemplu de doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca in fata pozele puse corespund cu viziunea din fata cu oceanul Atlantic atunci polul nord s-ar duce spre Rusia orientala,peninsula Kamtceasca,Ceea ce corespunde cu cea ce am scris de doi ani ca rezulta din prezicerile vechi unele din antichitate care erau corelate dupa fata Sfinxului din Egipt care acum e umbrita dar va ajunge dupa schimbarea axei sa fie batuta si luminata direct de soare iar Australia care e acum la sud de ecuator[de aceia ii spune la emisfera sudica si emisfera Australa] ,va ajunge la nord de Ecuator iar Romania va fi cu citeva grade mai aproape de ECUATOR,deci mai cald putind creste si citricele.Punctele cardinale vor suferi o mica schimbare ,in Romania sudul va fii un pic mai spre VESTUL actual-craciun

    RăspundețiȘtergere
  37. Si cine a dat ocolul pamintului,si a ajuns inapoi de unde am plecat? !Pamintului clar ca nu e plat, daca ar fii plat, nu mai ajungi inapoi acolo de unde ai plecat!Eu o iau cu legile fizicii,nu din biblie si nu stiu de unde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna dovada este proiectia umbrei Pamantului pe Luna la eclipsa!

      Ștergere
  38. 'Pamintul scufundat in nord' ,e vorba de topirea ghetii artice si nivelarea in jos a polului Nord prin disparitia in apa oceanului a ghetii de la pol datorita incalzirii aerului dar si a apei oceanului care duce pe linga modificarea axei polilor magnetici ,dar si a axei de rotatie si dezghetarea termafrostului din Siberia , Canada si Alaska care pot scufuna si dezechilibra padurea-copaci de acolo dar si eliberarea din termafrost a gazului metan care va accelera aceste fenomene ireversibile apocaliptice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. Totodata viteza de rotatie a Pamintului va scadea asemenea unui patinator care intinde miinile din cauza ca apa venita prin topirea ghetarilor de la poli se va redistribui pe suprafata oceanului mai bombata la Ecuator,Ceea ce va duce la ,cresterea duratei ca timp a unei zile terestre,ingreunarea si scufundarea unor suprafete a placilor terestre cu o mare reducere a cimpuiilor agricole joase,Deci cutremure,eruptii vulcanice ,divizarea Africii de riftul african de peste 6000 km care a ajuns la 20 de metri si accelereaza,dau dezechilibre climatice cu ani de racire paradoxali intrun timp al incalzirii globale din cauza ca emanatia vulcanilor poate ecrana soarele 2-3 ani cu scaderea productiei agricole epidemii de soareci si boli,foamete ,migratii si razboie pentru resurse alimentare dar mai ales pentru apa dulce.De aceia recomandam cumparare de terenuri agricole in zone mai ridicate,cimpia de jos a Siretului si Baraganului de nord putind ajunge sub apele vazuta pe harta Romaniei de doamna Maria in viziunea de acum citeva luni cu harta acoperita pe margini de un lichid.Fenomenul putind veni mai repede sau mai tirziu de 100 de ani functie de viteza schimbarilor si de masurile luate de OM dar el este ireversibil,nu mai poate fi oprit total-craciun

    RăspundețiȘtergere
  40. Doamne, da-i precum gandeste! Amin

    RăspundețiȘtergere
  41. 08,07 nu stiu despre cine o spui, dar cred ca vorbestii mult pentru cit gindesti de putin.

    RăspundețiȘtergere
  42. sf parinti pomenesc despre alunecarea POLULUI NORD SPRE SUD-EST-ASADAR SUNTEM PRINSI NOI ROMANII DE SCHIMBARI DRAMATICE CARE S-AU VAZUT IN ULTIMII ANI-viscole, inundatii,tornade ,GER NAPRAZNIC veri cu temperaturi de peste 35 grade etc -eci inclinarea axei este un fapt- mai ales topirea gheturilor arctice cu inunatii si desalinizarea marilor si oceanelor-NOI OAMENII AM DEVASTAT PAMANTUL PRIN LUCRARI CARE AU DUS LA DESTABILIZAREA CLIMEI-ne primim rasplata

    RăspundețiȘtergere