sâmbătă, 27 decembrie 2014

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA !!! IISUS HRISTOS , SE MUTĂ ÎN APĂRAREA ŢĂRII ROMÂNEŞTI !ROMÂNIEI !

                             27 Decembrie 2014 , ora 6,08 dimineaţa !

                     
  .

Iisus  Hristos , va  veni în România , ca să judece  viii şi morţii !
ROMÂNIA  , va  fi  cel de-al doilea  Ierusalim ! 


                                                                    Dragii mei,

Am scris (şi nu de la mine )adeseori ,cum că România este Ţara aleasă de Dumnezeu, ca fiind viitorul  al doilea Ierusalim ! Mulţi dintre cititorii Blogului nu au crezut si nici nu cred că, această Mare  Minune, este demult timp hotărâtă de Sus ,de la DUMNEZEU,ca să aibă loc în ROMÂNIA  zilelor noastre.
Iată dragii mei, cum şi astăzi în a treia zi de Crăciun ceea ce urmează a vă spune, va întări şi mai mult Venirea  Lui Iisus  Hristos în România  zilelor noastre .
Dragii mei, astăzi dimineaţă trează fiind , văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastra, iar pe Cer dragilor, erau numai Brazi adevăraţi, Brazi împodobiţi cu Stele de pe Cer !
Erau dragii mei, asezati ca intr-o adevărată Gradina a Raiului.
Aud dragilor , un glas care spune rar si clar ,aşa :  

                      "ROMÂNIA , este ocrotită  de toate  dezastrele ,prin cele  Şapte  Semne !
                Hristos  Domnul  şi Dumnezeul nostru şi al lui Israel , ocroteşte  România !
                Pentru că Iisus , aşa  se mută  în  apărarea ŢĂRII  ROMÂNEŞTI ! "

Iar cele Şapte Semne dragilor, erau acolo Sus în Ceruri aliniate,  numai că , mie mi s-au arătat doar 3 !
Acestea erau : Pământul roditor, Apa ca si Izvoare, Bradul ca si ocrotitor, iar restul ,nu mi s-a mai arătat. 
                                  ŞAPTE ! 

Taina  cu numele de ŞAPTE, este mult mai aproape decât ne putem noi închipui !
ŞAPTE ,ne va fi nouă spre bucurie şi spre mântuirea sufletului.
Mai mult dragilor, nu vă pot spune ! Toate la rândul lor; adică , atunci când Bunul Dumnezeu îmi va îngadui ,ca sa va dezvălui mai mult si mai multe.
Până atunci însă, să incercăm să fim mai buni cu Aproapele nostru, sa mergem cât mai des la Sfanta Biserică, si astfel ne vom putea bucura de uimitoarea si Unica TAINĂ cu numele de : 

                                       ŞAPTE!  
  
                              Cu dragoste, Maria. 

P.S.
        Cei care caută ca să-şi facă publicitate speriind Poporul Român ,(indiferent de funcţia  pe care o deţin ),cu aşa zisele Cutremure mari şi devastatoare , închipuite de mintea lor, îi sfătuiesc să-şi ia Adio de la ele, pentru că ,acestea nu se vor produce în România !  
Mai bine să tragă un pui de somn, decât sa vorbeasca pe la Tv, de dezastrul care va urma, în urma unui "sigur şi aşteptat" Cutremur  devastator!
Nu va fi dragii mei,niciun Cutremur Devastator în România, în urma căruia să moară oameni!
Nu vor mai avea televiziunile ce dezbate, pentru că nu se va produce un astfel de Cutremur ! 
Aveti grija de suflet, si lăsaţi Cutremurele  devastatoare, care sunt doar vorbe în vânt, pentru publicitate ! 

 

16 comentarii:

  1. Buna seara. Doamna Maria, ce puteti sa ne spuneti despre asa zisa sperietoare cu cele trei zile si nopti de intuneric si cutremur peste tot pamantul? Va fi asa sau e o manipulare mincinoasa pentru a induce frica si spaima? Craciun Fericit si AN nou linistit pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, aceasta veste este precum Cutremurele devastatoare de care se vb in ultimul timp la TV ! Nu este nimic adevărat ! Reclama TV ! Si atât ! Urmareste Blogul si vei simti prezenta puterii Cuvantului Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului. Bucura-te de tot ce te inconjoara, fii buna la inima si suflet,mergi cand poti la Sfanta Biserica si nu te indoi nici cu pretul vietii de existenta Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului. Nu mai pleca urechea la toate cate spun televizunile!

      Ștergere
  2. Dar scrie in biblie...la a doua venire a lui Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da in Biblie scrie de a doua venire a lui Hristos, dar de asemenea scrie si de venirea Antichristului, care se va da drept Iisus.
      Aparitia lui Antihrist (II Tesaloniceni 2, 3 - 11; I Ioan 2, 18), care va savarsi impreuna cu apostolii sai min­cinosi tot felul de semne ca sa amageasca pe oameni. Acesta se va substitui lui Hristos si va prigoni cu furie pe alesii Domnului (Matei 24, 5 si 11).
      Sper doar ca istoria sa nu se repete (din pacate istoria se cam repeta - in linii mari), adica majoritatea sa-l renege pe Iisus si sa-si dea seama prea tarziu de greseala facuta. Banuiesc ca acum va fi altfel. Traim vremuri foaaarteee interesante, noroc cu d-na Maria :)
      O seara buna in continuare !

      Ștergere
  3. daca scoate morti din morminte sii pune sai manince pe bolsevici astia care neau otravit pina pina si oasele astia din primarii si din toate conducerile toata lumea nu va mai plati la stat teveau si nici inpozitul pe casa ca nu nea facuto statul sa platim chirie si sa vezi libertate daca ese ceausescu din mormint hi omoara pe aia care a chinuit tara

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, doamna Maria !
    De ceva timp ma intreb: Oare Dumnezeu a instiintat si pe alti mesageri din celelalte parti ale globului despre aceasta venire !? Referitor la taina cu numele de 7, imi vine in minte "2017" (sper sa din tot sufletul sa nu fie 2027).
    Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ŞAPTE , nu este doar o cifra, ! ŞAPTE este mai mult decât un an anume sau o cifra din CALENDAR !
      ŞAPTE , este O MARE TAINA, despre care nu am voie sa vorbesc acum.
      ŞAPTE, va aduce numai bucurie LUMII întregi !

      Ștergere
  5. Am auzit undeva cum că cei 12 apostoli sunt încarnaţi şi că se află pe pământ şi că ei lucrează în secret pentru echilibrarea lucrurilor în lume. Deasemenea am auzi că 2 dintre ei sunt români. Ştiţi ceva cu privire la aceasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTE O MARE MINCIUNA ! NU EXISTA REÎNCARNARE ! Cei 12 APOSTOLI sunt cu duhul în Împărăţia Lui Iisus Hristos !

      Ștergere
    2. Reincarnarea este un fenomen real! Mare minciuna e ca extraterestrii sunt buni!

      Ștergere
    3. Mi-ai cerut o părere ! Aceasta este părerea mea si nu numai a mea ! Ci venita de acolo de Sus, din Ceruri !

      Ștergere
    4. Cititi BIBLIA SI AFLATI RASPUNSUL CHIAR DE LA IISUS HRISTOS CA EXISTA REINTRUPARE!
      APOI VEDETI SI CAND A FOST SCOASA DIN BIBLIE,LA ORDINUL CAREI IMPARATESE SI LA AL CATELEA CONCILIU?

      Ștergere
    5. Biblia a fost modificata de mai multe ori, contine multe adevaruri pe care unii le considera incomode. Citez (sursa - Internet):
      Împăratul Iustinian a modificat Biblia și a scos pasajele despre reîncarnare.
      Textele vechi care au stat la baza Bibliei originale se pare că au conţinut numeroase referiri la reîncarnare. Aceste texte au fost epurate de cel puţin două ori. ...Cine a trimis cartea pe care a adus-o Moise cu lumină şi o cârmuire pentru oameni, pe care aţi pus-o pe pergament, aţi dat-o pe faţă, însă aţi ascuns mult din ea şi aţi învăţat ceea ce n-aţi ştiut voi şi părinţii voştri? ... (Sura vitelor VI – 91) O altă epurare a Bibliei a avut loc în secolul al VI-lea. Împărăteasa Teodora, care-şi dorea divinizarea după moarte a dispus condamnarea învăţăturilor lui Origene – marele specialist creştin al reîncarnării. Soţul ei, împăratul Justinian a convocat în anul 553 consiliul Ecumenic al Constantinopolului la Niceea şi a ordonat scoaterea din Biblie a tuturor referirilor la reîncarnare. Cartea a fost drastic epurată...Datorită modului particular în care este concepută “Cartea cărţilor”, o epurare a unor informaţii este extrem de greu de realizat. În Biblie, o informaţie importantă este repetată, reluată în zeci de modalităţi, în zeci de formulări, metaforizări, îmbinări de versete şi uneori, chiar mai multe informaţii apar în acelaşi verset! De aceea, oricât s-ar scoate din această carte, restul face în general posibilă înţelegerea programului.
      “Dar va zice cineva: “Cum înviază morţii şi cu ce trup au să vină?
      Nebun ce eşti! Tu ce semeni nu dă viaţă dacă nu va fi murit.
      Şi ceea ce semeni nu este trupul ce va să fie
      (corpul somaticn.a.)
      ci grăuntele gol
      (C.S. n.a.)
      poate da grâu sau altceva din celelalte. (Corinteni 15)

      "De aceea noi nu mai ştim de-acum pe nimeni după trup; chiar dacă am cunoscut pe Hristos după trup, acum nu-l mai cunoaştem."
      "Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, toate s-au făcut noi." (II Corinteni 5)
      "Unele femei şi-au luat pe morţii lor înviaţi. Iar alţii au fost chinuiţi, neprimind izbăvirea ca să dobândească mai multă înviere." (Evrei11-35).

      Ștergere
    6. Maria are mare dreptate din toate punctele de vedere. Ascultati-o pe Maria! Mergeti la biserica si va impartasiti ca Imparatia Cerului este aproape. Iisus se afla de un an si ceva printre noi, printre noi romanii...Poate sa fie oricine dintre noi, asa ca nu stiti cu cine vorbiti; s-ar putea sa fie El. Fiti buni unii cu altii. Si cu cifra 7 ai spus un mare ADEVAR. Sunt multe lucruri legate de aceasta cifra. Numai Tatal-Ceresc putea sa-ti dezvaluie aceasta Mare Taina. Aveti grija de voi ca multi incearca sa dea drept Mesia si sa faca publicitate.Si asa am spus prea multe. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
    7. Iisus este UNIC ! Atunci când va veni pe norii Cerului, însoţit de Sfinţii Săi Îngeri, nu va avea altă înfăşişare ,nu va avea alt Chip! Ci este si va fi IISUS HRISTOS pe care ÎL cunoastem din Sfintele Icoane, si nu va fi o persoana care are alt Chip si se recomanda a fi Iisus Hristos! Sa nu ne lasam inselati ! IISUS HRISTOS este Unul si acelasi pentru toată suflarea de pe Pământ. Şi Acela , este Cel pe care-L cunoastem din Sfintele Icoane. Eu nu fac altceva decat sa pregatesc Calea Venirii a doua pe Pământ. Cum? Scriind aici, si incercand sa-mi conving Semenii ca DUMNEZEU EXISTA si ca nu va trece acest veac, iar IISUS HRISTOS ,CEL pe care Îl cunoastem din Sfintele Icoane, va veni pe norii Cerului ,si va judeca aici în ROMÂNIA, în Noul Său Ierusalim, va judeca si Viii şi Morţii! Sa nu ne lasam înselati dragii mei, de cei care Îşi însuşesc Numele Domnului ! El este Unic, este DUMNEZEU adevărat din DUMNEZEU adevărat , si nu va veni sub alt CHIP ! Ci asa cum Îl cunoastem din Sfintele Icoane. Eu sunt un suflet ca toate sufletele, un suflet păcătos, care incearca sa faca Voia Domnului, respectand Poruncile Sale, si înmulţind DARUL si HARUL pe care mi le-a dat mie roabei Sale si păcătoasei de mine. Cum înmulţesc Darul si HARUL ? Scriind aici Cuvantul Său şi propovăduind SFANTA SA EVANGHELIE ! Cine are urechi de auzit să audă,si cine are ochi de văzut să vadă ! Iisus Hristos este dintotdeauna cu noi, întru noi, şi printre noi, dar în chip nevăzut. EL se descopere numai cui voieste ! Sa nu acceptam niciodata o alta persoana, care nu are CHIPUL LUI IISUS HRISTOS, si care spune ca EL este IISUS! Cel credincios cu adevărat va sti când vine si cine este DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. IISUS HRISTOS ,cand va veni, va purta în palmele Sale, semnul cuielor de la Rastignirea Sa. Coasta Sa, se va vedea cum a fost împunsă, picioarele Sale Sfinte , vor purta semnele piroanelor de la RASTIGNIREA SA, pe Sfanta Cruce. Acesta este adevăratul IISUS HRISTOS, Cel din Sfintele Icoane si nu un altul, care se va da drept Iisus, si va fi un adevarat impostor, pentru a duce credinciosii de partea diavolului. Urmariti Blogul meu, si nu aveti cum sa rataciti Calea ce duce în Bratele Lui Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara MARIA, care ne ocroteste cu Sfintele Sale Rugaciuni, ca O mijlocitoare grabnica, ce ne este ,către Fiul Său si Mântuitorul sufletelor noastre.

      Ștergere
  6. Foarte frumos a-ti vorbit in ultimul mesaj,,va admir enorm.

    RăspundețiȘtergere