duminică, 7 decembrie 2014

ŞI CUTREMURUL A VENIT DUPĂ 2 ZILE !


                                                    Dragii mei , 

Scriam în urmă cu 2 zile , că vom auzi de un alt CUTREMUR destul de intens ca sa-l simtim, si iata ca in aceasta seară CUTREMURUL  a venit . Si a venit, asa cum mi-a fost arătat, la Sud-Est, adică în VRANCEA.
În această seara la ora 23,03 ,în VRANCEA  s-a produs un CUTREMUR cu magnitudinea de 4,6 grade !
Dar nu intrati in panica dragilor , CUTREMURELE devastatoare vor ocoli ROMÂNIA ! 

Cutremur de magnitudine 4,5 grade in regiunea Vrancea

Un cutremur crustal cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs in seara zilei de duminica, 7 decembrie, in regiunea Vrancea. Seismul a avut epicentrul in zona MARASESTI-PANCIU si este cea mai puternica replica a cutremurului de 5,7 grade din 22 noiembrie.


Cutremurul s-a produs la ora locala 23h04min05sec (21h04min05sec UTC).
Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, epicentrul cutremurului a fost localizat in judetul Vrancea, in zona MARASESTI-PANCIU (la 45,88 grade latitudine Nordica si 27,17 grade longitudine Estica).

Cutremurul s-a produs la adancimea de 40 km si a avut magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter. Intensitatea miscarii seismice in zona epicentrala a fost de V grade pe scara Mercalli.
Cutremurul a fost resimtit mai intens in judetele Vrancea si Galati, dar a mai fost resimtit si in centrul si estul Moldovei, inclusiv la IASI.
Dupa cutremurul moderat de magnitudine 5,7 din 22 noiembrie 2014, care a fost cel mai puternic seism crustal produs in Vrancea in ultimii 120 de ani, s-au inregistrat peste 80 de replici de magnitudini foarte mici, pana la 3,2 grade. Cutremurul din aceasta seara reprezinta, astfel, replica cea mai importanta inregistrata in zona MARASESTI-PANCIU.

vineri, 5 decembrie 2014


CUTREMUR ! VOM AUZI DE UN ALT CUTREMUR MARE !

                       5 Decembrie 2014,ora 6,28 dimineaţa !

                                                                    Dragii mei, 

Daca tot eram treaza, iata cum ,Mesajele tainice ma coplesesc pur si simplu.
Deci ,treaza fiind si stand cu ochii închişi ca sa adorm din nou, aud un glas puternic, care striga pur si simplu :

                     "Cutremur !
                  Şi un alt Cutremur....!" 
                
                                                   Cutremur de 5,1 grade in vestul Turciei

Iar glasul se opreste si nu mai vrea ca să spuna mai mult ,si vad dragilor cu ochii închişi, un Dreptunghi mare si alb, suspendat in noapte, deasupra pământului, si in care dreptunghi erau scrise multe rânduri mici si marunte, cu litere foarte mici, scrise cu negru.
Parca ar fi fost scrise la calculator.
Si sub aceste rânduri scrise, văd dragilor o sageata, precum aceasta de pe monitor cu , care  cautam ceva pe net, si care sageata era indreptată spre Sud -Est.
Deci, în momentul când glasul a spus Cutremur, săgeata s-a asezat singura sub randurile scrise din dreptunghiul alb, pe care nu le puteam citi,erau la distanta, dar singură, sageata si-a orientat vârful spre coltul stanga jos al dreptunghiul alb ,la orizonatala, adica spre Sud -Est !  
Dragilor, eu nu stiu unde si cand va avea loc un CUTREMUR de Pământ important ca si intensitate,  dar stiu ca el se va produce nu peste prea mult timp.
Stati linistiti ! ROMÂNIA  SFÂNTĂ, este si va fi ocolită de CUTREMURE  devastatoare!
Dar cine stie ? Poate nu va fi un Cutremur de Pământ ci va fi un altfel de Cutremur. In politică, sau in ale Internetului..., etc !
Vom trai si vom vedea ! Dragii mei ,sa fiti ferm convinsi ,ca in ROMANIA , nu vor avea loc CUTREMURE devastatoare ! 
                                        Cu dragoste, Maria. 

13 comentarii:

  1. "Cutremur !
    Şi un alt Cutremur....!"
    E clar ca mai urmeaza unul.Nu vreau sa sperii pe nimeni dar eu asa inteleg din acest mesaj.
    Imediat dupa terminarea cutremurului am mai citit o data cu atentie ce ati scris.Cred ca va fi o noapte lunga...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu trebuie sa va îngrijorati ! VA VENI UNUL DEVASTATOR , DAR NU IN ROMANIA !
      Da, urmeaza unul DEVASTATOR !
      Dar nu la noi în ROMÂNIA !
      Va spun cu siguranta acest lucru. Glasul Duhului Sfant,a spus clar :

      ROMÂNIA ESTE SI VA FI OCOLITĂ DE CUTREMURE DEVASTATOARE !
      Asta înseamna că nu vor muri oameni, se vor darama câteva clădiri ponosite, dar oamenii nu vor muri de Cutremure Devastatoare, pentru ca nu vor avea loc, in ROMANIA!

      Ștergere
    2. Dormiţi linistit ! Nu mai vine altul! Acesta a fost! Daca va mai veni, vom afla !

      Ștergere
  2. Pe mine ma ingrijoreaza ca , cutremurul a fost pe acelasi palier ca data trecuta!
    Nu de altceva ,dar au fost citeva replici atunci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt ca ne linistiti!Dar din mesaj inteleg ca ne-ar mai astepta unul,punctele acelea dupa ''cutremur'' ce poate sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acele puncte, puncte,le pun atunci când glasul nu mai continuă propozitia.
      În cazul de faţă ,cred ca ar fi urmat sa ne spuna si locul si ziua si gradele, dar s-a oprit . Si atunci trebuie sa pun puncte,puncte..., când propozitia rămâne neterminată. Eu nu am voie sa adaug nimic de la mine, si scriu intocmai cum aud. Aici este TAINA ! Eu nu pun nimic de la mine, dar nici nu cenzurez absolut nimic. Ceea ce scriu, sunt întocmai CUVINTELE care-mi sunt transmise. Cred ca ati observat ca adesea ,aceste cuvinte nu se potrivesc deloc cu gramatica noastra. Si totusi ,eu nu caut ca sa le pun în acord cu gramatica, ci le scriu asa cum sunt ele. Stati linistit ! Nu mai veni altul mare, nu la noi!

      Ștergere
  4. D-na "proorocita" Ghiorghiu ne ivita sa "dormim linistiti" !
    «Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.i» ( 1 Tesaloniceni 5: 3).
    Asa glasuieste Sfanta Evanghelie! Si la ea trebuie sa luam aminte ! Sa ne ingrijim mai degraba de sfarsitul nostru personal care poate fi oricand, nu neaparat in urma unui cutremur.

    Si apoi d-na Ghiorghiu, d-ta ai "prezis" cutremur in S-E. si atat! Fara locatie si fara timp! Asta-i tipic proorocului inselat si mincinos Ca dracii nu stiu cu precizie ce se intampla. Dar pt ca au acces si-n maruntaiele pamanului vad mai dinainte ceea ce noi oamenii cu seismografele nu reusim. Insa nu sunt in stare sa spuna sigur cand v-a avea loc si cum se va propaga. Doar Dumnezeu stie precis! Daca ai primi instiintari de la Dumnezeu ai spune cu exactitate locul si timpul, cum spunea odinioara parintele Arsenie Boca., de te trimitea si-n curtea omului care ti-a furat nu stiu ce si ti-l spunea si pe nume. Dar d-ta in toti cei 17 ani nu ai prezis nimic precis. De aceea d-ta intodeauna completezi cu ........ Nu intelegeti ca astia sunt draci!
    V-am spus sa va uitati pe acel site sa vedeti cate cutremure au avut loc in "S-E" . Unul de 5 in Turcia pe 5dec. altul in Oc.Indian, altul In Filipine de 6,6, Papua NG, etc. Toate acestea pe Glob sunt locatii S-E. Nu numai Vrancea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ca dati sansa cititorilor sa fie mai exigenti in ce priveste acceptarea fara judecata temeinica a prezicerilor.

    Si ca sa intelegem cum sta treaba cu adevaratii prooroci...
    Conștiința unui fals prooroc poate ușor ajunge să-și întemeieze legitimitatea demersului pe șubrede fantasme mistice care nu diferă prea mult, în esență, de pretențiile de divină inspirație ale vreunui profet modern inselat, întemeindu-și propria sectă mai nou ...pe internet. La aceasta se adaugă dramatica (în consecințe) imaturitate spirituală a vizitatorilor acestor site-uri, lipsiți și de cultură teologică și de o temeinică experiență ascetică, dar ce conteaza? Foamea de sezational trebuie inconstient hranita. În lumea ortodoxă. deja se vorbește de ceva timp de astfel de fenomene de deviere mistica, mai ales dupa controversatul caz Tanacu . Acesta fiind un Exemplu Culminant, despre cum poate sa sfarseasca o credinta deviata de la Adevar, din exces de zel mistic sustinut din slava desarta si de mandria neascultarii.

    Obscurantismul misticoid (vehiculat și de opinii teologice receptate necritic), înlocuirea exigențelor morale autentice cu evlavii în fond individualizate, adica dupa plac, nu sunt elementele prin care este recunoscut adevaratul profet.

    Preotul Profesor Doctor Alexandru Moldovan de la facultatea de Teologie Alba Iulia ne creioneaza intr-o emisiune radiofonica “Atlas Biblic” portretul profetului fals.
    Spicuiesc: Profetul fals si cauta placerea oamenilor, cauta sa atraga atentia zugravindu-se pe dianfara cu simplitate si smerenie spre a-I insela mai bine pe oameni. Pe dinlauntru insa fiind plin de toate patimile, slava desarta si mandrie. O face pe invatatorul in public si asta pt a-si gadila orgoliul, pe spinarea oamenilor naivi. Profetii falsi urasc cel mai tare ASCULTAREA. (ca si d-ta care judeci preotii care te invata de bine, si nu vrei sa ascuti de duhovnicul d-tale). Atunci cand vocatia nu e autentica individul devine f repede sarlatan si impostor, cazand intr-un soi de misticism fals sau bolnav, acordand o importanta exagerata manifestarilor exterioare, fenomenelor extatice =extaz/fermecare/incantare/ si frenetice = frenezie/ pasiune (precum “revelatiile” d-tale la banda rulanta si vocile pe care le auzi,… marturisite pe blog).
    Adevaratul proroc nu face uz de imagini sunete etc ca sa-si explice mesajul divin si mai ales nu-l interpreteaza cu usurinta. Si nu-l prezinta in public decat dupa un timp de reculegere si reflectie. Dupa ce a meditat indelung in liniste si rugaciune mesajul pe care l-a primit de la Dumnezeu si pe care trebuie sa-l faca cunoscut poporului. Adesea prorocul autentic cauta sa scape de aceasta sarcina fara folos insa, daca este intr-adevar ales de Dumnezeu ca sa-I fie mesager intre oameni. Adesea are sentimentul neplacut ca misiunea sa e un fel de tiranie pe care Domnul o exercita asupra-i. O povara care-l copleseste si de care totusi nu poate scapa. (Deci, prorocul autentic cand trebuie sa faca cunoscut Cuvantul lui Dumnezeu, nu simte extaz si pasiune ca d-ta, d-na Ghiorghiu).

    Si revenid la cutremur, ca asta e subiectul articolului,. Bagati de seama d-na Ghiorghiu ca ultimul cutremur din Vrancea s-a propagat spre d-ta, “proorocita” care ne tot indeamna la “somn linistit” in loc de pocainta si rugaciune neincetata…Sa nu fie “incantat” Dumnezeu de “ucenica” Sa? ”Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter produs duminică seara, la ora 23:04, a avut loc la o adâncime de 38 de kilometri, oraşele cele mai apropiate de epicentru fiind: -Tecuci (21 km), Adjud (22 km), Focşani (24 km) şi Oneşti (49 km).”

    Cine are minte, sa ia aminte! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atât timp cât limbajul este civilizat, nu ma deranjeaza absolut nicio critica a cuiva. Voi publica toate Mesajele ,pentru ca asa este frumos si civilizat.

      Ștergere
  6. O adevarata marturie a existentei lui Dumnezeu...
    Pe acest blog Dumnezeu exista -Marturii Ar fi interesat de mediatizat filmul documentar ortodox rusesc "SAREA PAMANTULUI'. Minunile facute de Dumnezeu printr-un parinte rus.
    Pt cine nu a vazut acest film documentar ortodox rusesc despre invataturile, minunile si proorociile unui parinte sfant din Rusia -Nicolae Ragozin, alipesc aici linkul catre film. In documentar sunt prezentate marturiile unor maici care l-au cunoscut indeaproape pe acest parinte, precum si multe invatauri si sfaturi de ale parintelui, exorcizari inregistrate, inclusiv proorocii despre vremurile din urma. Marturii foarte inedite din care reiese ca parintele acesta a avut o viata duhovnicesca inalta, asemenea celor din Vietile Sfintilor, sau Pateric. Dupa deshumare este descoperit cu sfinte moaste…
    Filmul dureaza 2 ore , deci rabdare ca e f interesant.

    https://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru aprecieri si pentru acest film minunat !

      Ștergere
  7. Mulțumesc pt doc rusesc Sarea pământului.D-na Maria postatil va rog pe blog să-l vadă cat mai multa lume.Exista si seria 2 despre Sf părinte Hristofor dar si seria 3 pe care inca nu am vazut-o.Doamne ajuta!Adrian

    RăspundețiȘtergere