marți, 16 decembrie 2014

INUNDATIILE AU FOST ÎN LIMBA RUSĂ !

                           27  Noiembrie 2013 ,ora 6,30 dimineaţa !

                                                                      Dragii mei,

Să fie oare adevărat cum că Rusia ar fi vinovată de INUNDATIILE din anul acesta ,care au avut si vor mai avea loc în România ?
Iată dragilor ce spunea un glas, înca din 2013, referitor la INUNDATIILE  din ROMÂNIA !
Citez :
                "Incidentele  au fost în limba rusă ! 
   Dar un altul întreaba cu uimire :

                De ce în limba rusă ?
            Inundatiile, au fost în limba rusă !
            În limba rusă ,au fost toate Inundatiile !"

Dragii mei, voi ce spuneţi ? Este posibil ca din pricina rusilor, să fi avut noi de suferit datorită gravelor Inundatii ?
Chiar sa detina rusii un secret,si sa poata trimite norii de ploaie la noi în România ?
Astept cu drag si cu mare interes, Comentariile  voastre !
                                      Cu dragoste, Maria. 

  

9 comentarii:

  1. nu cred cred ca nu sia dat interesul nimeni sa faca diguri ca sa evite inundatiile in zonele afectate si nu sa vrut sa se rezolve situatia aceste zone au mai fost inundate si cei care au stat acolo tot acolo stau putea sa se mute si evita pericolu digurile care era fc de pe timpu lui ceausescu sau astupat

    RăspundețiȘtergere
  2. http://danielroxin.blogspot.ro/2014/12/romania-fost-tinta-unui-experiment-cu.html

    RăspundețiȘtergere
  3. „România a fost ȚINTA unui EXPERIMENT cu ARME GEOFIZICE”! Declarațiile ȘOCANTE ale unor specialiști MILITARI, care explică cele 30 de zile fără soare din România!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara
    eu cred ca are legatura cu efecul antenelor prezentat de dumneavoastra aici http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/11/energia-electrica.html si descris de mine ca fiind antene HAARP ce pot influenta cutremurele de pamant si satrea meto

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ! Rusii au destule arme de acest gen.
    Mi- amintesc de ziua armatei ruse cind trebuia sa aiba loc defilarea fortelor armate si era prognozata ploaie. Au tras niste rachete speciale in zona norilor si.... nu a mai plouat! Cred ca au si sortimentul diversificat pentru a face sa ploua unde si cind vor. Si nu numai rachete...au si alte instalatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. De asta ziceam mai demult ca conducatorii ar trebui sa fie mai atenti cu ceea ce declara fata de rusi.Pot sa ne faca mult rau rusii noua....chiar daca noi ne gindim ca sintem in NATO si UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rusii pot face mult rau, insa ... momentan au o mare problema!

      Ștergere
  7. Vocile auzite pot fi sugestii parapsihologice cu scop de invinuire a Rusiei. Cativa buni specialisti care si-au gasit naivii de rigoare prin care sa le propage...Nu-i deloc greu! .Asa se incep razboaiele...Mai intai atacurile informationale! Prea curg pe banda rulanta aceste felurite invinuiri, pe diverse cai, adresate Rusiei. Asadar acest aspect evidentiaza ceva necurat la mijloc. In masura in care SUA este deja arhicunoscuta ca fiind experta la "cantat" la HAARP-ă. Parintele Arsenie Boca a proorocit foarte clar:"-Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati, ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”. Adica, prigoana vine din Apus acum, în vremurile noastre (cedarea suveranitatii catre Bruxelles si acceptarea sodomiei etc etc).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru păreri ! Dar nu e si cazul meu !

      Nimeni si nimic nu-mi va putea dovedi ca nu este adevărat ceea ce eu traiesc de 17 ani, si care se implinesc aievea, in timp .ATENTIE ! Va fi O EPIDEMIE de VIROZE RESPIRATORII , in toată ROMĂNIA !

      Ștergere