luni, 1 decembrie 2014

LUMINA LUI DUMNEZEU ! LUMINA ALBASTRĂ VILOLET , LUMINA ÎMPĂRATĂ !

                                                   30 Noiembrie 2014,ora 6,38 !

                                         Dragii mei, 

Trează fiind la ceastă oră, am deschis calculatorul cu gândul ca să mai scriu. 
Dar tocmai când stăteam cu ochii în monitor, vad fratilor în stânga mea, pe masă , O  LUMINĂ  albastra violet, extrem de stralucitoare  ,dar si transparentă în acelasi timp.
LUMINA era rotundă si mare cât  un grapefruit mare.
Priveam liber ,cu ochii deschisi la Lumina din dreapta mea, şi aud dragilor un glas care spune cu dragoste aşa :

                 "Lumina Împărată !
               Lumina  Împărată ! "

Clipă în care dragii mei, ca şi cum as fi avut un ochi în crestet văd sub plafonul camerei mele, Cerul albastru ca de noapte, si pe Cerul din camera mea, stă Cineva si priveste atât la mine, dar şi la LUMINA  ÎMPĂRATĂ, adică la LUMINA albastră violet din stanga mea, ,de pe masa la care scriu.
                                   ,,

Iisus Hristos fratilor, era viu ca si in carne si oase, si ţinea la pieptul Său Sfânta Si Dumnezeiasca Evanghelie deschisa , exact ca si in această Sfanta Icoană.
Cu ochii firesti, priveam la Lumina albastra de lângă mine, iar cu ochiul tainic din crestetul capului, ÎL vedeam pe Iisus  Hristos stralucind ,pe Cerul care coborâse sub plafonul camerei mele.  
Albastrul violet, pe care IISUS  a numit-O LUMINA  ÎMPĂRATĂ , se aseamnă cu violetul toporaşilor ,numai ca trebuie sa-i adăugăm cu ochii sufletului ,stralucirea neasemuită, dumnezeiesc de frumoasa si uimitoare !
Asadar fratilor, azi mai mult ca oricând, să ne întoarcem la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului , sa cerem iertare pentru păcatele noastre, pentru rătăcirea sufletului nostru de a ne îndepărta  de El,şi totodată , să-I aducem prinos de mulţumire pentru toate câte ne-a dăruit si ne dăruieste.
Dăruind Dragoste sufletească pentru Aproapele nostru, vom primi Dragostea dumnezeiască, ajutor divin, şi iertarea păcatelor noastre.
                        Şi tot cu dragoste, Maria.  
 

                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu