miercuri, 10 decembrie 2014

MOARTEA MEA ? LA 24 IULIE 2039 , ATUNCI VOI PLECA LA DOMNUL !

                                        Dragii mei, 

Ca să  vă convingeţi  de ADEVĂR , iată că în această noapte, voi scrie ziua si anul plecării mele la DOMNUL !
                                        
                     Noapte de 24 - 25  iulie  2008 ,ora 2,38 !

     Mă rugam la această oră foarte târzie , si la un moment dat, aud un glas fratilor, care ma strigă pe nume.
Citez :
              "Maria ! 
    Îmi dau lacrimile, si continui ca sa ma rog aşa : 
           Doamne! Te implor, dăruieşte-mi viaţă, doar cât să-Ţi slujesc Ţie ! 
           Numai cât să pot a-Ţi sluji Ţie, atât sa-mi dăruiesti viaţă !
Şi aud un glas fratilor, un glas ce vine din Ceruri, si care ,rasuna dumnezeiesc de frumos. Citez :
                           Doar  31 !
Eu întreb, cu glasul sufletului meu :
                          Doar 31 ?
Iar răspunsul, a venit tot din Ceruri :  
                          Da ! Doar 31 !
                   Doar 31 de ani de viaţă,
                                  e mai scump decât...!"  

Iar glasul din Cer, nu mai continuă !
Numai eu dragilor, rămân uimită, uluită de cele auzite, si fac calculul imediat. În 2008 aveam 47 de ani. Am adunat la vârsta mea din acel moment, încă 31 de ani pe care mi-i doresc a-i trăi ,numai cât să pot sluji Domnului,trup si suflet, inima si cuget. 
Aşadar dragii mei,după calcul  reiese că , în anul 2039 ,la 24  iulie voi pleca la DOMNUL!
Până atunci însă, trebuie sa ma straduiesc sa scriu toate câte am în cele circa 200 caiete ,adunate de-a lungul celor 17 ani, precum si toate câte mi le descopera Bunul Dumnezeu ,în prezent , zi si noapte.
Cum mai sunt doar 24 de ani, vă promit ca veti gasi pe Blog, ca si până acum, numai si numai ADEVARUL  LUI  DUMNEZEU,si că nimeni si nimic lumesc, nu ma va putea opri  a scrie aici pe Blog, atât timp cât va rezista Internetul.
Dragii mei, sa nu ne adunam Comori pe Pământ !
Comorile fratilor, sa le adunam în Ceruri ! 
Cum? Prin bunatatea inimii si a sufletului, prin grija si mila fata de Aproapele, prin CREDINTA  neclintita în Dumnezeu si-n Maica Domnului, prin Post si Rugaciune, prin respectarea si împlinirea Poruncilor Lui Dumnezeu !    
Moartea  nu exista fratilor ! Moartea despre care vorbim noi, nu este Moarte ! Ci este un somn vesnic, prin care ne lăsam trupul pe Pământ, iar Sufletul se întoarce la Dumnezeu, căci El l-a creat.
Pentru mine, va fi o mare bucurie când voi pleca la Domnul!
Dar până atunci, trebuie sa fac faţă, la toate câte Dumnezeu îmi porunceste ca sa le împlinesc.
                                      Cu dragoste, Maria.  
   

                                                                 

19 comentarii:

  1. Si cum credeti ca ne-am putea convinge de acest adevar ? Trebuie sa mai asteptam doar vreo 25 de ani pana atunci. Stiti vreo modalitate de a calatori prin timp, in viitor si a ne intoarce apoi inapoi, pentru a va confirma spusele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebati pe americani ,ca ei stiu cum....

      Ștergere
    2. CUM PUTEM STI DACA VESTILE ASTEA SUNT ADEVARATE? DIN PILDA URMATOARE AFLAM CUM...
      “Printre fiii duhovnicesti ai parintelui Sava era si un diacon roman. Era inca tanar si vietuia in liniste in pustia din jurul micului schit Sfanta Ana.
      „Parinte - i-a zis diaconul parintelui Sava intr-o zi, foarte intristat -, rogu-te sa nu uiti s-o pomenesti pe mama mea la Liturghie. A murit acum trei zile.”
      Aceste cuvinte i s-au parut parintelui Sava a fi dovada unei biruinte a diavolului. „Batranul” cu discernamant nu s-a tulburat. Aici, vrajmasul, se gandea el, face ceva urat. Viclea­nul! Nu se da inapoi de la nimic pentru a insela si a intuneca zidirea lui Dumnezeu.
      Fara sa-si arate ingrijorarea, a incercat sa patrunda putin mai adanc in problema.
      „- Copilul meu, spune-mi mai multe despre asta. Maine e a treia zi de la moartea mamei tale – ceea ce inseamna ca a murit alaltaieri. Şi a murit in Romania. Cum ai putut afla de moartea ei in doua zile?
      A urmat o clipa de tacere.
      - Cum? Cum am aflat? - a inceput cu sfiala diaconul. Pai, mi-a spus el…
      - Cine ti-a spus?
      - Ingerul meu pazitor mi-a spus.
      - Ingerul tau pazitor? Ti-ai vazut ingerul?
      - Mi s-a dat sa-l vad; nu doar o data sau de doua ori, asta se intampla de doi ani. Mi se arata si e alaturi de mine la rugaciune. Cantam Acatistul impreuna, facem metanii si avem convorbiri duhovnicesti…”

      Ștergere
    3. CONTINUARE...
      Acesti „doi ani” l-au indurerat foarte mult pe parintele Sava. Doi ani de amagire demonica nu sunt o problema usoara. Sa-l lasi pe vrajmas sa lucreze netulburat la propria ta distru­gere, timp de doi ani, este intr-adevar dureros:
      „- Şi de ce, copilul meu, nu mi-ai spus nimic in tot acest timp?
      - Ingerul mi-a spus ca nu e nevoie!”
      Parintele Sava a inteles ca avea de dus o lupta mare. Mai intai trebuia sa-l convinga pe sarmanul diacon ca nu i se arata un inger, si apoi sa fie gata sa infrunte mania demonului. „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi”, se ruga el in taina, din adancul inimii.
      „- Copilul meu, esti sigur ca cel ce ti se arata este inger?[5]
      - Sunt absolut sigur, preacuvioase parinte. Cu adevarat ne rugam impreuna si facem mii de matanii in fiecare zi. Vorbim despre viata viitoare si despre rai. Este ingerul meu pazitor.”

      Ștergere
    4. CONTINUARE...
      Diaconul parea neclintit in aceasta convingere, totusi, avea incredere si in de-Dumnezeu-luminatul sau „batran”, lucru care l-a determinat sa se mai gandeasca.
      „- Dar - a zis el – cum poate demonul sa ma incurajeze la rugaciune? Diavolul lupta impotriva celor ce se roaga.”
      In cele din urma s-au inteles sa-l incerce pe „ingerul pazitor.”
      „- Indata ce va veni la tine - a zis parintele Sava - roaga-l sa spuna «Nascatoare-de-Dumnezeu, Fecioara, bucura-te» si sa faca semnul Crucii.”
      Dar n-a fost atat de simplu. Dupa ce ai fost invaluit in amagire de cel rau timp de doi ani de zile, atunci chiar si ochii si urechile iti sunt inselate. Te poate face sa-ti inchipui ca auzi „Nascatoare-de-Dumnezeu, Fecioara” si ca vezi sem­nul Crucii.
      La urmatoarea vizita, diaconul a spus duhovnicului cu o bucurie launtrica ascunsa:
      „- Cuvioase parinte, totul s-a intamplat precum ai spus. Este un inger al lui Dumnezeu, ingerul meu pazitor. A spus «Nas­catoare-de-Dumnezeu, Fecioara» si a facut semnul Crucii.”

      Ștergere
    5. CONTINUARE...
      Parintele Sava a inteles foarte bine acest lucru – doi ani in slujba vicleanului vrajmas nu puteau fi zadarniciti usor, insa, chiar daca diavolul stia multe viclesuguri, el nu putea sa in­treaca intelepciunea lui Dumnezeu care stralucea in de-Dumnezeu-purtatorul „batran.” Acesta s-a intors catre diacon:
      „- Asculta aici, copilul meu! Fii cu bagare de seama -vom mai face o ultima incercare, care va lamuri problema. Ingerii lui Dumnezeu pot sa stie orice, pentru ca le descopera Dumnezeu. Dar demonii nu pot, si multe lucruri le sunt as­cunse. Esti de acord?
      - De acord.
      - Daca esti de acord, fii atent ce trebuie sa faci. Chiar acum ma voi gandi la ceva – si s-a gandit la ceva impotriva diavolului - si voi lasa acest gand ascuns in mintea mea. In seara asta, roaga-l pe inger sa-ti spuna la ce m-am gandit. Daca-ti raspunde corect, atunci el este, fara indoiala, de la Dumnezeu. Sa vii sa-mi spui ce s-a intamplat.”
      Intorcandu-se la „coliba” sa, diaconul avea un sentiment de neliniste si o presimtire neplacuta. In acelasi timp insa se minuna de excelenta idee a batranului. Acum intreaga poves­te va trece printr-un moment hotarator.
      In noaptea aceea, cand diaconul i-a cerut ingerului sa re­zolve problema, fata lui luminoasa de inger i-a fost brazdata de o usoara tulburare. Parea ca se afla in incurcatura.
      „- Dar, iubitul meu parinte, de ce te intereseaza pe tine, care esti un om superior, gandurile unui muritor? Te injosesti pe tine insuti – este o dorinta nedemna. Nu vrei mai bine sa-ti arat in seara asta iadul si raiul sau slava Maicii Domnului?
      Insa, diaconul, care incepuse sa banuiasca ceva, a staruit:
      - Fac ascultare fata de duhovnicul meu. Spune-mi la ce s-a gandit.”

      Ștergere
    6. CONTINUARE...
      Ingerul o sucea si o invartea, incercand sa schimbe vorba, insa diaconul il intorcea cu insistenta la subiect. In plus, aceasta eschivare nu facea deloc impresie buna.
      „- Trebuie sa-mi spui la ce s-a gandit duhovnicul. E un lu­cru simplu. Nu stii?
      - Ai grija, diacone. Cu acest moft esti in primejdie de a pierde bunavointa mea.
      - Nu stiu, eu te intreb ceva usor. Pentru ultima data te in­treb: stii sau nu stii la ce s-a gandit parintele Sava?”
      In clipa aceea si-a lepadat infatisarea stralucitoare si a luat o forma infricosatoare. Scrasnea din dinti si urla cu o voce de fiara salbatica turbata:
      „- Esti pierdut, ticalosule! Maine pe vremea asta vei arde in focul iadului! Te vom chinui si te vom distruge!”
      Dupa acestea diaconul a ramas singur, singur si daramat. Toata dulceata celor doi ani de vedenii pe care le avusese nu putea acoperi durerea de acum. Daca n-ar fi fost sprijinit de rugaciunile duhovnicului sau, care in acel moment priveghea si se ruga pentru el, si-ar fi iesit din minti. Abia dupa cateva ore a putut sa se adune si sa stea in picioare. Nu mai putea ra­mane in coliba. Nu se mai simtea in siguranta nicaieri decat numai langa duhovnicul sau. Tot timpul ii rasuna in urechi amenintarea: «Maine pe vremea asta vei fi in iad.» Groaza i-a patruns pana in maduva oaselor.

      Ștergere
    7. CONTINUARE...
      A reusit sa ajunga la „coliba” Invierii. S-a agatat de rasa «batranului» si nu-i mai dadea drumul nici macar o clipa. Chiar si atunci cand „batranul” era nevoit sa doarma putina vreme, diaconul cel ingrozit se afla langa el!
      „- Nu te teme, copilul meu. Linisteste-te.
      - Cum sa nu ma tem, parinte, cand ceasul se apropie? Vai, ceasul cand ma vor lua e aproape! Oh! Se apropie ceasul cand ma vor lua, Hristoase al meu, scapa-ma!”
      Şi, intr-adevar, la ora stabilita duhurile rele au navalit cu violenta. Strigate de groaza si disperare se auzeau din gura diaconului:
      „- Scapa-ma, parinte! Sunt pierdut, ma iau cu ei! Sca­pa-ma!”
      Parintele Sava a cazut cu fata la pamant si s-a rugat Dom­nului cu durere si lacrimi sa miluiasca pe robul Sau si sa certe pe demonii cei rai. Rugaciunea lui a fost ascultata si nefe­ricitul diacon a fost salvat «din gura leului».
      Astfel s-a incheiat tragedia – o tragedie foarte instructiva, intr-adevar, vedeniile si aparitiile ascund multe primejdii! Atunci cand nu descoperim la spovedanie intreaga noastra lu­me interioara, vrajmasul poate face cu noi tot ce ii place. Cat de pretios e un duhovnic iscusit!

      Ștergere
    8. CONTINUARE...
      Dar povestea inca nu s-a terminat: Cu timpul, cu ajutorul povetelor parintelui Sava, diaconul s-a linistit. Viata lui du­hovniceasca a evoluat normal. Mai tarziu a fost hirotonit pre­ot si s-a distins mereu prin evlavia sa. Cu toate acestea, anii de inselare demonica au lasat urme neplacute. Vedeti, diavo­lul dobandise un anumit drept asupra lui. Oare degeaba ii oferise acele vedenii incantatoare? Astfel, chiar daca venise la Sfantul Munte din tinerete si crescuse intr-un mediu inge­resc – cum se zice – a fost chinuit tot restul vietii sale de fe­lurite si grele ispite. Toti parintii cei cu discernamant au va­zut in acestea urmele celor doi ani de colaborare cu ingerul inchipuit”.
      (Duhovnicul Sava, [din “Darurile Sfantului Duh”, editura Sophia, 2006])
      -SFARSIT-

      Ștergere
    9. Înţelelept om părintele Sava !

      Ștergere
  2. Draga Maria. Am descoperit intamplator blogul tau si il urmaresc de ceva timp. Reusesti sa imi transmiti o stare de liniste si pace sufleteasca si pur si simplu nu am nevoie de confirmari. Ma bucur ca impartasesti aceste experiente cu noi si sper ca noi toti sa devenim mai buni. Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stii ce bucurie am in suflet, cand voi dragii mei cititori ai Blogului, imi scrieti astfel de rânduri frumoase. Urmariti cu dragoste Blogul si va promit ca nu o sa fiţi dezamagiti !
      Inima mea tresalta de bucurie, atunci cand aud ca prin ceea ce scriu, aduc pace si liniste in suflet , si ca va ajuta sa va apropiati de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Cu dragoste si preţuire, Maria

      Ștergere
  3. Taci mai pacatosule care esti (cum ar zice bucurestenii)!!! Ia-o de buna si spune bogda proste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ati aflat citi ani veti trai, cum va obisnuiti cu chestia asta?
    Credeti ca de la nastere vi s-a ursit cit sa traiti?
    Lucrul acesta sa fie o parte din ceea ce vi s-a predestinat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca esti inselata foarte tare de diavol. Ai grija! Diavolul se arata si in chip de lumina. Discuta si spovedeste-te la un duhovnic ortodox ca esti in mare inselare. Nu stiu viata ta dar aceste viziuni sigur nu sunt de la Bunul Dumnezeu. Nici nu stiu daca esti ortodoxa. Totusi trebuie sa discuti despre aceste viziuni cu un preot ortodox. Si lui Mahomed i s-a aratat diavolul si el spunea ca este Arhanghelul Gavril. Si cate suflete nu a dus el in iad cu aceste viziuni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sfat, dar nu era cazul ! Imi asum acest "MARE PĂCAT ", de a aduce alinare în sufletul Semenilor nostri.
      Îmi asum această responsabilitate, de a face cunoscut celor ce au ochi de văzut si urechi de auzit, toate câte eu traiesc.
      Tu daca nu crezi, este problema ta, alegerea ta. Dar te rog, abţine-te de a-mi mai da sfaturi! Crede-ma ! Chiar nu am nevoie de sfaturile tale! Ai mare grija tu, căci tie iti sopteste cumplitul diavol, ca sa nu crezi in ceea ce citesti, si te mai sfatuieste ca sa si improsti cu noroi !

      Ștergere
  6. Eu nu pricep de unde ati scos data de 24 / 25 iulie ...anii da , i-ati adunat , dar data ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de la mine am scris data de 24-25 iulie! Ci aceasta este ziua in care am primit MESAJUL. Si am luat in calcul exact ziua la care mi s-a transmis acest MESAJ,apoi am calculat anul ,adunând 31 de ani la varsta mea din momentul primirii MESAJULUI !

      Ștergere
  7. La Parintele Cleopa Ilie , a venit odata un ucenic numit mos Gheorghe, destul de induhovnicit de altfel, ca sa-l anunte pe Parinte ca Ingerul Domnului i-a zis ca in seara aceea sa fie pregatit ca la ora 20:00 o sa-l ia la Cer. Auzind Parintele Cleopa "vestea" s-a tulburat cu duhul, dar n-a zis nimic lui mos Gheorghe. Au inceput sa vorbeasca despre una alta...., Parintele Cleopa fiind un bun povestitor l-a captivat pe Mos Gheorghe de l-a facut sa uite cele spuse de "inger". Si intr-un final pe la ora 22:00 il "reaminteste" sugubat, Parintele Cleopa lui mos Gheorghe. -Mosule nu cumva trebuia sa te ia ingerul la ora 20:00 ? Iarta-ma ca te-am tinut atata de vorba! Si atunci a realizat mosul inselarea draceasca in care era sa fie pierdut si cu trupul si cu sufletul. Ca Parintele Cleopa i-a spus dupa aceea ca daca nu-l tinea de vorba ca sa uite vestea draceasca ar fi putut sa moara si sa infunde si iadul. Parintele Cleopa simtise din tulburarea subtila pe care i-o produse vestea, ca e o inselare draceasca.
    Si mai stiu 2 cazuri. Mama spunea cand eram eu mic ca ea a visat ca v-a muri la varsta 66 de ani. In pragul acestei varste , desi i s-a spus ca e o inselare, se vedea pe ea ca e oarecum tulburata. Ei bine, acum are deja 69 de ani si e bine sanatoasa!
    O colega de serviciu cand a nascut a auzit o voce puternica si clara in sine care i-a zis ca va muri cand v-a fi copilul de 8 ani. Si uite ca baiatul are acum deja 18 ani. Mai are si o fata de 14 ani. Si sunt bine cu totii. Asadar, sa fim mai reticenti cu astfel de "viziuni".

    RăspundețiȘtergere