miercuri, 17 decembrie 2014

ROMÂNIE ŢARĂ SFÂNTĂ ! ŢIE ÎNGERII ÎŢI CÂNTĂ !


                                                  9  Iunie  2002, ora 7,30 dimineaţa !

                       
         

                                                Dragii mei, 

Trează fiind, mai leneveam puţin în pat , si astfel văd dragilor, văd cu ochii închişi, un Cer de noapte albastra, fara de stele şi fără de Lună.
Cerul era senin si stralucitor, chiar daca nu erau stelele si Luna !
Ce îl făcea ca să stralucească ?
HARTA  ROMÂNIEI !
Da dragilor ! Cerul stralucea de lumina aurie, din care era ţesută HARTA  ROMÂNIEI ! 

                



Fiecare oraş, fiecare cuvânt de pe Harta României, era ţesut cu fire de aur. Asa cum se ţese covoarele pe o urzeală din fire de bumbac, tot asa fratilor, prin fiecare cuvant ,se perindau fire de aur; fire de lumină aurie, care erau într-un circuit continuu.
Precum curge apa de izvor, si isi croieste drum singură pe munte, tot asa dragii mei, firele de lumina aurie, erau într-o continuă miscare, ocrotind si învelind, fiecare cuvânt de pe HARTA  ROMÂNIEI  SFINTE ! 
Firele  de Lumina aurie, ( ca o urzeală ), le erau pat si înveliş dumnezeiesc ,pentru fiecare localitate de pe Hartă.
Aşadar fratilor, sa fim ferm convinşi că ŢARA noastra, ROMÂNIA, este ŢARA  aleasă de DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, ca fiind viitorul al doilea Ierusalim, precum si Gradina Maicii  Lui Dumnezeu.
                
                                    Gradina Maicii Domnului by kazi2000
Iisus  Hristos va veni pe norii  Cerului ,pentru a doua oară pe Pământ, în ROMÂNIA ! 
      Să-L asteptăm cu iubire si cu dragoste infinită, si sa fim pregătiţi în fiecare clipă , ca sa-L primim în inima si-n sufletul nostru, în casa noastra, si oriunde ne-am afla pe acest Pământ.
               Si tot cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Pai daca Romania sfanta se va rupe in trei conform altui mesaj nu ar trebui sa i se cante prohodul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se fura cam mult in Romania Sfanta fata de alte tari care nu sunt sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hotarati-va! Pana la urma ati "visat" România actuala sau pe cea Mare?

    Sunt destule marturii, (chiar si de la Sf. Paisie Aghioritul) ca Shamanii-vrajitorii indieni sunt capabili sa trimita 1)-informatii subliminale, adica nesesizate mental de catre destinatar. Pot trimite si 2) imagini-iluzii diverse numite si fachirisme.
    (Exista deasemeni si tehnici paranormale de acest fel exersate de anumiti subiecti cu insusiri-capacitati mediumice mai deosebite.)

    Ambele sunt catalogate in ortodoxie drept ispite de dreapta. Primele sunt contracarate prin discernamant. Discernamntul fiind considerat de Sfintii Parinti virtutea cea mai mare a crestinului. Aceasta virtute este un dar divin cu care deosebim soiul gandurilor dar mai ales duhurile care se ascund într-însele.
    A doua ispita o contracaram, tot dupa sfatul Sfintilor Parinti, refuzind in timpul rugaciunii imaginile de orice fel.

    Falsul misticism pandeste mai ales pe cei care cauta minuni si semne la tot pasul. Fericitul parinte Dumitru Staniloae ne explica: "Ca sa dam o definitie aproximativa a falsului misticism, am putea spune ca el este o dispozitie a sufletului, care asteapta sau vede la tot pasul un miracol, cauta sau vede necontenit vedenii si imbraca pe fiecare persoana mai deosebita in aureola supranaturala." (...). Falsul misticism ii amageste si pe credinciosii care se incred in vise ca fiind mesaje de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu scriu aici vise ! Fiecare dintre noi avem vise ! Tot ceea ce eu scriu sunt MESAJE din Cer, primite in stare de trezvie! Chiar daca eu dorm( căci mai si dorm nu )?, Lumina alba stralucitoare ,sub forma de fulger, imi cutremura tot corpul ,ma trezeste si aud sau vad toate câte scriu.
      Deci sa ne fie pe înţelesul tuturor : EU NU SCRIU DIN VISE ! Nici nu mai am timp ca sa visez ! Si nu -mi mai spune desre ce credeau SFINTII PĂRINTI ,in legatura cu glasurile si imaginile din timpul sau din afara Rugaiunii. Si Sfintii Părinti erau tot oameni, iar fiecare avea DARUL si HARUL sau primit de la Duhul Sfant. Pentru fiecare om , DARUL este diferit. Depinde de cât poate duce fiecare, si cât de mult stie sa-l fructifice. Eu niciodata, nu o sa fiu de acord cu spusele Sfintilor Parinti in legatura cu Glasurile si imaginile pe care le poate auzi si vedea oricare dintre noi, dar numai cu voia lui Dumnezeu. Fiecare cu TALANTII săi ! Eu nu caut MINUNI si nici SEMNE !!! Ci ele mă caută pe mine ! Parintele Staniloae a gresit , afirmând că , a auzi Glasul Lui Dumnezeu este un fals misticism care se pune la dispozitia sufletului. Nimic mai fals !!! Asadar ,tot ceea despre ce eu scriu, nu sunt VISE ! Nu sunt din VISE ! Ci este numai CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, pentru Semenii nostri !

      Ștergere
    2. De unde sunteti asa de sigura ca e Cuvantul lui Dumnezeu? Nicaieri nu ati spus cum ati verificat acest lucru. Ba dimpotriva, va temeti s-o faceti.

      Eu va propun urmatorul lucru. PUBLIC ! cum si acest blog tot public este! Am rugat un Parinte duhovnic sa se gandeasca la ceva anume, pe care sa-l tina bine in minte si fara sa spuna cuiva la ce s-a gandit. Daca entitatea care vă transmite acele mesaje stie la ce s-a gandit acest parinte, atunci poate fi Dumnezeul cel Adevarat si mesajele d-tale sa fie de la EL Deci, intrebati acolo "Sus" iar noi asteptam sa vi se transmita mesajul raspuns la ce s-a gandit acel Parinte. Corect?

      Ștergere
  4. Nu vine pe pamant Iisus fara ca mireasa sa fie gata,pentru ea vine in Romania SFANTA a doua oara.

    RăspundețiȘtergere