duminică, 7 decembrie 2014

UMBRELA CU EBOLA ACOPEREA PĂMÂNTUL !

                                   Noapte de 26  Septembrie 2014 , ora 1,23 !

                                                                 Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam, singura fiind in camera mea, ochii mi se închid pentru o clipă, si astfel vad cu ei închişi, o multime de oameni bolnavi.
Dragii mei, vedeam spre Apus ,numai braţe întinse, pline de bube si rosii-negre la culoare.
Ca si in aceasta poze de mai jos.
Miile de brate dragilor, erau întinse în asa fel încât , formau O  UMBRELA  deasupra Pământului.

 Virusul Ebola va ajunge AZI în Europa. OMS va declara URGENŢĂ .....

Da, dragii mei ! La Apus, Pământul  era acoperit de o umbrela  uriasa, dar nu o umbrela obisnuita, ci una formata din mii de braţe umane, si toate bolnave de cumplitul VIRUS  EBOLA !
Din păcate dragilor, VIRUSUL  EBOLA , va continua sa facă mii de victime în rândul oamenilor.
Ce putem face ?
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, pentru ca acest virus ucigas ,asa cum a apărut pe neasteptate, sa faca O  MINUNE, si sa si dispara-
Daca avem CREDINTA  de neclintit,în DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI ,  MINUNILE se pot împlini pentru fiecare suflet de pe Pământ.   
Să ne rugam si pentru acesti oameni necajiti si bolnavi, pentru ca DUMNEZEU sa faca O  MINUNE, si sa-i vindece pe toti deopotriva,precum a vindecat si pe orbul din nastere.
                                      Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Romania este un loc binecuvantat si protejat de Dumnezeu,la noi in tara nu vor fi victime semnificative in cazul unor pandemii de ebola , suntem un popor ales din care vom fi scutiti de la multe dezastre ce se vor abate asupra pamantului , in caz de cutremure,ebola ,taifunuri si altele, noi nu trebuie sa ne ingrijoram de ce va veni caci credinta noastra este mai puternica ca alte natii si din acest motiv Dumnezeu ne va apara pe noi romanii in credinta Fiului prea iubit.

    RăspundețiȘtergere