luni, 29 decembrie 2014

UN SOARE PRINS ÎNTR-UN CERC DE FOC !

                      28 - 29  Decembrie  2014 , ora 2,00 noaptea !

                                                                       Dragii mei, 

Stând în faţa calculatorului, văd ca si cum as avea si un al treilea ochi nevazut,văd spre Apus, un Cer ca de noapte. O noapte ca atunci cand se îngână ziua si noaptea., dar foarte ceţoasă.
Iar eu dragilor, eram tot spre Apus, si aveam de-a stanga mea si de-a dreapta mea, câte o persoana, al cărui chip nu-l vedeam ,ci doar ca si siluete le percepeam, si pentru faptul că îmi vorbeau.
Si una dintre siluete, cea din dreapta mea, îmi spune aşa :
         
             "Da !
            Ca să fie mai uşor , uite a ieşit Soarele când am venit noi !"

Clipă în care dragii mei, asa cum ne-am ridica noi de jos si am privi peste un gard, tot aşa a ieşit Soarele de jos de la Apus, s-a ridicat Soarele, după ce glasul a terminat de spus :

                  " Ca să fie mai uşor, uite a ieşit Soarele când am venit noi."!  
După aceste Cuvinte dragilor, cât ai clipi a iesit un Soare galben crud, dar care Soare era prins ca intr-o menghina, era prins într-un Cerc roşu ca de foc, cerc ce era la exterior zimţat, precum petalele de floarea Soarelui.
Deci ,vedeam un Cer ceţos, un Cer ca de noapte, pe care a iesit ca la comanda, un Soare însângerat ! Un Soare împrejmuit strans în cerc de foc roşu ,destul de lat, si zimţat la exterior.
                        ..
Cam ca  acest Soare, numai că , Cerul era încărcat, ceţos si foarte rece, foarte aproape de Pământ.  
Dragii mei, eu nu stiu ce va însemne toate acestea, dar m-as bucura mult ,sa-mi spuneti voi dragii mei, de ce mi s-a arătat acest Soare, iesit la cuvintele glasului din dreapta mea. 
                          Cu dragoste, Maria.  

                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu