luni, 1 decembrie 2014

UN CER ÎNSTELAT, CARE PULSEAZĂ CA O INIMĂ !

                                            Noapte de 29 - 30 Noiembrie 2014 ,ora 1,10 !

                                                   Dragii mei, 

Este trecut de miezul noptii ,iar eu stau în genunchi în faţa Sfintelor Icoane si mă rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, cu toata inima mea, si din tot sufletul meu.
Astfel dragii mei, în timp ce mă rugam  ochii mi se inchid o clipă, si asa cu ei închişi, văd  un Cer de noapte albastră, plin cu stele si cu Luna mare si rotundă ,stralucind în mijlocul lor.
Dragii mei, acest Cer minunat a început a pulsa puternic, precum inima noastra , atunci când facem un efort foarte mare,si e gata sa ne iese din piept.
                      
                                        
După câteva pulsatii  puternice înspre Pământ, Cerul s-a înnourat, stelele si Luna au dispărut, iar în locul lor, în mijlocul Boltii Ceresti ,peste care s-a asternut o ceaţă transparentă , straluceste cât o mie de Sori la un loc, O Coroană Împărăteaască; O Coroană a Lui Dumnezeu.

                ..

COROANA  ÎMPĂRATULUI  , a DOMNULUI  nostru Iisus  Hristos, era împodobită  cu multe pietre scumpe, si mult mai complexă, că nu se poate exprima în cuvinte lumesti.
Stralucirea era orbitoare, iar acolo pe Bolta Cerească COROANA Împăratului Ceresc , pulsa precum inima din pieptul nostru.
Fratilor, să facem si noi loc în inima noastra, în sufletul nostru, Împăratului Ceresc, Lui Dumnezeu Tatăl si Duhului Sfânt, si sa deschidem usa inimii noastre si Maicii Lui Dumnezeu, a Prea Sfintei Născătoare de Dumnezeu, Pururea Fecioara Maria , Căreia I se cuvine, toata cinstea , slava si închinăciunea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN!
                                  Cu dragoste,Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu