joi, 18 decembrie 2014

ŞI S - A ADEVERIT ! AVIONUL PLIN CU PASAGERI , CARE AU TRECUT PRIN CLIPE DE GROAZĂ !


                                                             Dragii mei, 

Scriam la data de 4 decembrie 2014, cu titlul :

"UN  AVION  PLIN  CU  PASAGERI, ÎN  PERICOL !" , şi iată dragilor, că din nefericire, după doar  13 zile ,s - a  adeverit !
Un Avion cu destinaţia  S.U.A, asa cum si eu am scris în articol, a avut mari probleme în timpul zborului.
Am adus aici , pentru voi dragilor, Linkurile si articolul meu din 4 decembrie 2014 ! Era exact AVIONUL, pe care eu îl văzusem în zbor dar si în interiorul lui.
Iată :
  1. www.evz.ro/clipe-de-cosmar...unui-avion...turbulente.html
    Un avion e zgâlţâit, cu violenţă, ... avion, turbulente, raniti, furtuna, ...
                               VIDEO !

Clipe de COŞMAR! Un avion e zgâlţâit, cu violenţă, de turbulenţe. Mai mulţi oameni sunt RĂNIŢI | VIDEO

Autor: Mario Moise | miercuri, 17 decembrie 2014
14-12/avion_3-465x390
Un avion al companiei American Airlines, care efectua marţi o cursă de la Seul (Coreea de Sud) spre Dallas (SUA), a fost deviat către un oraş japonez, după ce mai mulţi pasageri şi membri ai echipajului au fost răniţi din cauza unor turbulenţe.

Cursa 280 se îndrepta spre Dallas, când a întâlnit o furtună puternică, în urma căreia au fost rănite mai multe persoane, iar avionul a fost deviat către Narita, relatează CNN, conform Mediafax.
"Patru pasageri şi un membru al echipajului au fost transportaţi la spitale locale pentru continuarea monitorizării şi tratamentului", a declarat purtătoarea de cuvânt a companiei, Andrea Huguely, într-un comunicat, precizând că vieţile răniţilor nu sunt în pericol.
"Pasagerii au fost transportaţi la hoteluri şi îşi vor continua drumul spre DFW mâine (miercuri)", a precizat purtătoarea de cuvânt.
American Airlines a precizat că avionul care a fost deviat spre Narita este un Boeing 777, care avea la bord 240 de pasageri şi 15 membri ai echipajului, conform sursei citate.

joi, 4 decembrie 2014


UN AVION PLIN CU PASAGERI ÎN PERICOL !

                            4 Decembrie 2014,ora 5,25 dimineaţa!

                                            Dragii mei, 

Un Avion plin cu pasageri , va fi în pericol în zborul lui.
Astăzi dimineaţă treaza fiind,vedeam cu ochii închişi ,un Avion ce zbura de la Est la Vest ,si care Avion era plin cu pasageri.
O parte din pasagerii Avionului se cunoasteau între ei, se bucurau si isi dădeau mâna bucurosi.
La un moment dat, chiar recunosc o artista americană,care se bucura, că tocmai a intalnit un prietenn drag in Avion.
Brusc, Avionul a început a se clătina puternic, a sări ca pe arcuri, pasagerii au intrat în panica, după care liniste; liniste totală.
Avionul disparuse ,nu-l mai vedeam. 
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un astfel de Avion, care va avea probleme grave în zborul lui. 
Eu nu stiu ce fel de probleme va  avea Avionul. Ar putea fi de la vremea nefavorabila, sau Doamne fereste, de la vreun atac terorist. 
Oricum ar fi , PASAGERII acestui Avion vor avea de suferit,în urma  problemelor în zbor . Despre acest Avion , vom auzi într-un timp mai lung sau mai scurt. 
                                 Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. Dvs. ne prezentati 2 stiri despre 2 avioane diferite si ne spuneti ca s-a adeverit previziunea.
    Nelamurirea mea este - la care din cele 2 stiri se referea previziunea? Si inca ceva - in previziunea dvs. spuneati ca ati recunoscut o artista de origine americana. Daca o vedeta ar fi fost la bordul vreunuia din cele 2 avioane ce au avut probleme, credeti-ma ca ar fi fost primul lucru care-l anuntau televiziunile si presa.

    (Sper sa-mi postati mesajul.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult,pentru ca mi-ati spus ca am gresit ,publicand doua stiri diferite. Am corectat greseala. Iar faptul ca mi s-a arătat în avion ,o artista cunoscuta,.a fost pentru ca eu sa cunosc ca este vorba de un Avion american ! Nu neaparat trebuia sa fie si artista acolo;ci numai pentru a cunoaste destinatia AVIONULUI, adica SUA. Artista fiind de origine americana !

      Ștergere