luni, 29 decembrie 2014

STRIGĂTUL PĂRINTELUI CLEOPA , DE DINCOLO DE MORMÂNT !

                                    Dragii mei,

Am reluat acest articol cu STRIGATUL  PARINTELUI  ILIE CLEOPA, că poate l-o auzi cei care trebuie să audă, si sa ridice marmora grea, de pe pieptul Sfantului Părinte Cleopa, si sa-i aseze Trupul cu picioarele la Răsărit, asa cum doreste Sfantul Părinte. Pentru ca toti cei care vin la MORMANTUL său, sau trec pe alee, sa vada MORMANTUL din faţă si nu din spate si lateral.
Nu eu o spun , ci SFANTUL  PĂRINTE CLEOPA o spune, de dincolo de mormântul său din marmora.
Citiţi cu mare atentie, ceea ce doreste SFANTUL PĂRINTE  CLEOPA !

joi, 20 februarie 2014


PĂRINTELE CLEOPA , STRIGĂ DE DINCOLO DE MORMÂNT !!! MINUNE DUMNEZEIASCĂ !!!                 

                   19 Februarie  2014 , ora 0, 50  !

În aceasta  noapte multe MINUNI am trait in timpul Rugăciunii mele, în colţul meu umil de rai, din camera mea.

Dar, voi scrie cu întâietate ce s-a petrecut la Mormântul PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA !
Am vrut sa ma exprim cu...."PĂRINTELE  CLEOPA " , dar un glas, din dreapta mea mi-a poruncit să scriu..

           " MORMÂNTUL  PREA  FERICITULUI  CLEOPA"!

                       

                                M-am supus Glasului poruncitor, şi am scris ca mai sus.
Acum , vad cu ochii mei inchisi fără voia mea, cum SFINTELE  ICOANE, din faţa mea, din coltul camerei, la masuta unde stau eu si ma rog ore intregi, vad  cum se umple de O Lumină alba densa ca un Nor.
Acum nu mai vedeam SFINTELE  ICOANE, ci vedeam in lumina albă din casa ,din fata mea,  vedeam ,MORMÂNTUL  PREA FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA, înmormântat în Cimitirul Sihăstria din judeţul Neamţ.
Vedeam cum intri, pe alee pe dreapta,Mormântul ,impodobit cu flori obisnuite, asa cum il stim cu toţii. Avea  acea piatra funerara din marmora albă ce se termina la vârf cu  O CRUCE din marmora alba.
O forţă nevăzuta ia monumentul de marmora alba  ce se termina cu acea CRUCE din marmora, mi-l aduce mai aproape şi voiam sa vad ce scrie , mă chinuiam sa citesc pe acel monument imens , cânt un Glas îmi spune :
                          "PĂRINTELE  CLEOPA "! ( eu mă gândeam, oare unde o  fi Mormântul acesta?), şi Glasul îmi spune :

                       "De la Neamţ "!


Şi acum reusesc sa si citesc : ILIE  CLEOPA, pe Monumentul din marmora albă.

Apoi ,Monumentul din marmora alba,este ridicat pe sus, de O LUMINA alba ca un Nor, si asezat în stânga Mormântului Sfânt, la un metru de Mormântul propriu zis şi este lăsat învăluit în ceaţă, pus deoparte. 
Din Cer, a  coborât deasupra Sfântului Mormânt  UN NOR  alb, orbitor de stralucitor, şi a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, în NORUL ALB orbitor, şi l-a aşezat în aşa fel încât,picioarele PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, să fie îndreptate spre Mormântul de mai inainte de unde fusese luat de Norul alb, venit de la DUMNEZEU deasupra Mormântului.
Deci, a aşezat Mormântul, în dreapta celui prezent. Ca si cum, atunci când suntem la MORMÂNTUL asa cum este el aşezat acum,sa ne întoarcem spre dreapta noastra, si să avem in fata noastra SFANTA  CRUCE de la căpătâi. Picioarele erau indreptate spre aleea unde este actual Mormânt.
Deci, Norul alb orbitor de stralucitor, învăluie Mormântul, îl poarta pe SUS, şi îl aşează aşa cum am descris. Din Cer,apare O SFANTA  CRUCE  simplă, din lemn galben ,ca fagurele de miere.
SFANTA  CRUCE, priveste acum spre locul unde fusese Mormântul de marmora alba, si din CERUL SFANT, O MÂNĂ nevăzută împodobeste  SFANTA CRUCE din lemn, cu o Cununa mare de trandafiri rosii cu frunze verzi, de sus şi până jos o împodobeste, ca o Cununa, nu ca si coroana, Precum Aureolele Sfintilor, asa era asezata ,CUNUNA DE TRANDAFIRI roşii cu frunze verzi.
În jurul Mormântului ,de Pământ acum, s-a conturat un gărduţ simplu de LUMINĂ albă stralucitoare, precum NORUL care a mutat Mormântul, si din Cer cădeau florile ,precum ploaia torenţială. 
Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, era acum simplu, cu Pământ si nu piatra de marmora alba, acoperit de TRANADAFIRI  ROSII, FLORI  ALBE, după care au cazut pe Mormântul dePământ, toate FLORILE CERULUI , din GRADINA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Când Mormântul mutat, arata asa impodobit, cum am scris mai sus, imi este arătat in paralel si Mormântul de Marmora alba, şi cel din Pământ impodobit cu flori Dumnezeiesti si cu o simplă CRUCE la capătâi , din lemn galben inchis, la baza căruia ardea O SFÂNTĂ CANDELĂ ALBĂ, stralucitoare precum LUMINA  DUHULUI  CELUI PREA SFÂNT !
Mormântul vechi, a fost îmbracat intr-o ceaţă densă, precum ceaţa prin care nu vedem la doi metri in faţa noastra. Era sigilat în acea ceaţă, si indreapta stralucea de LUMINĂ si de frumuseţe Dumnezeiască MORMÂNTUL din Pământ, îmbracat in florile CERULUI, si in faţa SFÂNTULUI  MORMÂNT, mutat de DUMNEZEU, a apărut O SFÂNTĂ  CRUCE din lumină albă orbitoare, ce parca privea la MINUNEA FĂCUTĂ DE DUMNEZEU. Şi anume,Aceea de a muta MORMÂNTUL prea greu din marmora si  a-l aşeza simplu, in Pământ împodobit cu flori, si cu O SIMPLĂ CANDELA alba, ce stralucea precum Lumina Duhului Celui Prea Sfânt.
........................................................................................................
La ora 2,45 din noapte, când abia ma bagasem in pat, am inchis ochii, si aud Glas, care exclama cu mare bucurie aşa :

           "Părintele  Cleopa ! 

            Părintele  Cleopa , să  stea  cu picioarele...(;şi un alt glas, comleteaza cu mare bucurie ): 
                  Spre alee, spre bucuria tuturor "!

Clipă în care văd cu ochii închişi, MORMÂNTUL simplu din pământ, aşezat asa cum DUMNEZEU mi-a arătat ,precum si PARINTELE  CLEOPA, cu picioarele  spre alee ! Un tânăr tocmai se ridicase din genunchi de pe iarba verde, era foarte fericit şi s-a indepartat de SFANTUL  MORMÂNT, de parca ar fi plutit de bucurie .

.......................................................................................................
PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA,îi este foarte grea marmora; atâta piatra pe pieptul Său, si atâta lux la Mormântul Său. PREA  FERICITUL  PĂRINTE  ILIE  CLEOPA , strigă de sub plăcile de marmora, sa fie pus în Pământ simplu, si cu O SFÂNTA CRUCE simplă din lemn, la căpătâi. 


                         Prea Fericitul Părinte Cleopa , doreste să fie mutat din MORMÂNTUL actual si asezat in drepta, cu picioarele  spre alee , în mormânt de Pământ si cu O SFÂNTĂ  CRUCE  din lemn simplu la căpătâi !

PREA  FERICITUL PĂRINTE  CLEOPA, doreste sa fie in Mormântul său ,ca si în viaţă. Modest şi în sărăcie.! Nu cum este acum împodobit cu marmora alba ! 

PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA, eu păcătoasa Maria, am scris dorinţa SFINŢIEI  TALE, acum rămâne la aprecierea celor de la Cimitirul  Sihăstria ,dacă vor lua în seamă MESAJUL  SFINTIEI TALE, trimis prin mine roaba lui DUMNEZEU şi păcătoasa de mine !
 PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA , te rog din sufletul meu păcătos ,roaga-te si pentru noi păcătoşii şi pentru o fetiţă pe nume ALEXIA ,care a ramas fara glas şi pe care Sfintia ta o cunoaste . Te rog PREA FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA , ajut-o pe ALEXIA sa vorbeasca din nou!

                Cu dragoste si cu smerenie, eu păcătoasa de mine,                                                                      MARIA.

Un comentariu:

  1. Foarte interesant !
    Sa dea Domnul sa-i fie auzit glasul si de altii,cu mai mare influenta,de cei care pot lua o decizie in acest sens ! Cred ca acel mormant nu este cel dorit de un monah cu smerenia si credinta Cuviosului Parinte.Dar nu credeti ca ,daca ar fi dorit asta,ar fi spus-o celor din jurul sau cu limba de moarte,inainte de a pleca?Sa-i fi nesocotit dorinta, oare???Nu mai stiu ce sa cred...
    Parinte Cleopa, roaga-te pentru noi ,toti cei care te-am iubit si te iubim ! Dumnezeu sa te alature sfintilor romani!
    Multumim, Doamna Maria !
    Si pentru ca este ultimul raspuns din acest an,va doresc din tot sufletul sanatate,curaj,perseverenta,puterea de a ierta si de a iubi,liniste in casa si in suflet,multumire de la cei dragi,recunostinta de la cei pe care ii ajutati,putere de a rezista ispitelor...si...Doamne...cate nu ar fi de urat!!!
    Si..nu ne uitati nici pe noi,cei ,,virtuali",rugati-va si ne pomeniti in rugaciunile dvs!
    Multumim pentru ca ne-ati fost alaturi in acest 2014 atat de greu !

    RăspundețiȘtergere