marți, 9 decembrie 2014

AVIONUL S - A PRĂBUSIT , ASA CUM AM SCRIS ÎN URMĂ CU 3 ZILE !


                                                      Dragii mei, 

Scriam în urma cu 3 zile despre UN  AVION  PRĂBUSIT !
Din nefericire, iata ca acest AVION s-a prabusit ieri 8 decembrie 2014, si au murit si oameni.
Ma cutremur de felul cum se adeveresc ! Nu pot face nimic ca sa opresc aceste Dezastre, decat sa ma rog la Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa nu-si întoarca Faţa Sa de la noi Fiii  Săi !
Cititi Blogul zilnic si veti afla corect,toate Informatiile la zi, trimise de Sus ,de la Dumnezeu prin mine roaba Sa si păcătoasa de mine.
Urmează dragilor ca sa scriu un articol, despre grave Inundatii si grave alunecari de teren. Iată si Dovezile : 
                                                        
  1. www.stiricotidiene.pw/un-avion-privat-s-a-prabusit-in...   Cached
    Sase persoane au murit dupa ce un avion privat s-a prabusit luni la periferia capitalei americane Washington, au anuntat autoritatile americane.

Avion prabusit peste o casa din Washington - 6 morti

Avion prabusit peste o casa din Washington - 6 morti

Sase persoane au murit, luni, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa, intr-o suburbie a Washington DC, Gaithersburg. Trei dintre victime se aflau in locuinta.

Conform Fox News, care citeaza un purtator de cuvant al echipelor de salvare, la bord s-ar fi aflat si o a patra persoana.

Tragedia s-a produs la ora locala 11:00, in urma prabusirii avionului luand foc casa peste care a cazut si inca doua. In decurs de ora, focul a putut fi controlat, incepand cautarile victimelor sau eventualilor supravietuitori.

Conform imaginilor prezentate de posturile americane de televiziune, o casa a fost aproape distrusa, la fel si o masina care se afla in apropiere.

Martorii spun ca au vazut cum aparatul de zbor pierdea din altitudine, inainte de a se prabusi. mai mult

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 21:13


vineri, 5 decembrie 2014

AVION PRĂBUŞIT !

                                         5 Decembrie 2014, ora 6,10 dimineaţa !

                                                                         Dragii mei,

Astăzi dimineaţă când încă mai dormeam, o lumina alba stralucitoare, ma scutura ca la un soc electric, si astfel ma trezesc si aud un glas ,care spune ceva despre un Avion prăbuşit.
                                        Citez :

            "Avion prăbuşit !
           Ne va spune tot ,despre Avionul prăbuşit !"

Dragii mei, din păcate vom auzi de un Avion prăbuşit ! 
                          
                                       
Acesta ar fi al doilea, in decurs de nici două zile ,de când am scris despre un alt Avion plin cu pasageri, care va avea grave probleme.
Doamne ! Te rugăm ca să ai grijă si de cei de pe Pământ, si de cei de pe Mare, si de cei care zboara cu Avionul.  
                                           Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. MAI MULTA MODESTIE DIN PARTEA DVS NU AR STRICA ... MIE MI SE PARE UN PIC FATARNICA ATITUDINEA DVS IN SENSUL CA NU AR TREBUI SA VA SUPRAESTIMATI CAPACITATEA DE CLARVIZIUNE ( AVAND IN VEDERE SI ERORILE ANTERIOARE DE ORDIN POLITIC SA LE SPUNEM ) PT CA ORICUM BLOGUL DVS ESTE CITIT IN MOD CONSTANT DE NOI CEI CARE-L URMARIM SI APRECIEM...NU TREBUIE SA VA SUPARATI CI DOAR SA VA INSUSITI CRITICA ... E UN DAR DIVIN PE CARE L-ATI PRIMIT DE SUS PT CREDINTA DVS DAR NU-L MANIATI PE D-ZEU PRIN ACEASTA ATITUDINE DE A ARATA IN MOD CONTINU CAT DE GROZAVA SUNTETI IN EXACTITATEA DATELOR . MEDITATI UN PIC LA CE AM SCRIS..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fiecare dintre cititori înţelege corect sensul celor scrise de mine! Atunci când unii cititori văd cum se adevceresc cele scrise de mine si spuse de DUMNEZEU, au impresia total gresita ,ca eu m-as lăuda !
      Eu doar aduc DOVEZILE care adeveresc cele scrise de mine !Si nu spre lauda fac aceasta, ci pentru a convinge pe Semenii nostri ca tot ce eu scriu ,sunt numai prin PUTEREA LUI DUMNEZEU, si numai prin MILA si GRIJA SA , faţă de Fiii Săi ! Dar ,asa cum am mai spus, depinde de Credinţa si de perceptia fiecarui cititor!
      La mine, nu o sa gaseasca nimeni, mandrie si lauda !!! Dar nu trebuie sa ma justific decat ,numai în FAŢA LUI DUMNEZEU ,CEL PREA MILOSTIV !

      Ștergere
    2. Chiar este de datoria mea, ca sa aduc si DOVEZI care sustin toate câte scriu ! Daca deranjează pe cineva acest lucru, nu e problema mea !

      Ștergere
    3. ...DOVEZILE LE VEDEM CU OCHIUL LIBER SI FARA SA SUBLINIATI FAPTUL CA S-AU ADEVERIT . IN COMUNIUNEA NOASTRA CU D-ZEU INTALNIM MINUNI LA TOT PASUL , DEPINDE INSA DE CINE SUNT PERCEPUTE SI MAI ALES CUM ...

      Ștergere
  2. Dar de ce nu aveti viziuni despre cipuri si acte biometrice? Sau despre ecumenism sau masonerie? Eu nu cred in viziunile dvs. Eu cred ca sunteti inselata tare de diavol. Spovediti-va la preot si nu mai inselati oamenii cu postarile dvs. Vreti sa faceti ceva util? Indemnati oamenii sa se duca la Sfanta Biserica, sa tina post sa fie buni crestini ortodocsi.

    RăspundețiȘtergere