sâmbătă, 5 octombrie 2024

SFANTA EVANGHELIE, LA INVIEREA FIULUI VADUVEI DIN NAIN !


                             

                   Sfanta Evanghelie din Duminica a 20 a dupa Rusalii !

                 Invierea fiului vaduvei din Nain!

 Ev. Luca VII, 11-16

Capitolul VII
11. Şi după aceea, S-a dus într-o cetate numită Nain şi cu El împreună mergeau ucenicii Lui şi multă mulţime. 
12. Iar când S-a apropiat de poarta cetăţii, iată scoteau un mort, singurul copil al mamei sale, şi ea era văduvă, şi mulţime mare din cetate era cu ea. 
13. Şi, văzând-o Domnul, I s-a făcut milă de ea şi i-a zis: Nu plânge! 
14. Şi apropiindu-Se, S-a atins de sicriu, iar cei ce-l duceau s-au oprit. Şi a zis: Tinere, ţie îţi zic, scoală-te. 
15. Şi s-a ridicat mortul şi a început să vorbească, şi l-a dat mamei lui. 
16. Şi frică i-a cuprins pe toţi şi slăveau pe Dumnezeu, zicând: Prooroc mare s-a ridicat între noi şi Dumnezeu a cercetat pe poporul Său.
Si a iesit cuvantul acesta despre El in toata Iudeea si in toata imprejurimea. Si au vestit lui Ioan ucenicii lui de toate acestea. Si chemand la sine pe doi dintre ucenicii sai, Ioan i-a trimis catre Domnul, zicand: Tu esti Cel ce va sa vina sau sa asteptam pe altul?  Amin!

                                   Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Privitor la decizia de a o elimina pe D Sosoaca din cursa pentru presedinte „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Amalia Bellantoni cea care a facut contestatia candidaturii Dianei Sosoaca avea mari probleme cu statul corupt si mafiot român. Astfel ca sa fie iertata de amenzi si de militienii cu care sa luat din statul mafiot român a fost folosita de camarila formata de oameni din servicii,justitie si pensionari speciali care conduc din umbra statul esuat roman ca sa scape de Diana Sosoaca. Modelul mafiot prin care statul mafiot român isi rezolva oponentii folosind structuri ale statului român profund corupt si mafiotizat a fost folosit si in cazul Iosefina Pascal care a fost inmuiata pe model securist folosind abuziv si dictatorial structuri ale statului mafiot român. In romania este dictatura si aceasta dictatura conduce abuziv si preferențial romania mimand democratia si statul de drept insa hoitul dictaturii a inceput sa pută si sa elimine materii infecte.

    RăspundețiȘtergere