sâmbătă, 3 decembrie 2022

DIN IESLEA MINUNATA , A IESIT SFANTA CRUCE CU IISUS HRISTOS RASTIGNIT !

 

.


                                                      Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,vad intr-o clipita , o Iesle plina de Lumina alba si orbitor de stralucitoare.

O forta nevazuta ma duce chiar langa Ieslea in care salasluia Lumina, si-mi spune ca sa privesc in Iesle.

Ma supun acelei Forte nevazute si privesc in Ieslea luminata de Duhul Sfant.Aici, in lumina alb-orbitoare, vad culcata o sfanta Cruce care stralucea si mai puternic decat lumina in care salasluia.

Dar ceva ma intristeaza infinit de tare.Pe Crucea sfanta din Ieslea minunata,sta rastignit in carne si oase,blandul si prea iubitul nostru Mantuitor,Iisus Hristos.

Are Trupul roziu,parul precum castanele coapte si inelat ,lungut pana la umeri, coroana din spini foarte mari, era bine infipta pe fruntea Sa din care sangele curgea siroaie.

De mijlocul Trupului Său chinuit si insangerat,Mantuitorul avea legata o panza alba,iar sangele Său prea curat si prea sfant curgea atat de pe frunte,cat si din palme si picioare in care erau batute piroanele foarte mari.

In clipa urmatoare,Sfanta Cruce cu Iisus rastignit dispare, iar in locul ei, in Lumina alba si orbitor de stralucitoare,O vad pe Maica si Prea Curata Fecioara Maria,imbracata in vesminte ca de argint,iar pe bratul Său stang Il tine cu dragoste si cu iubire infinita de Maica a Lui Dumnezeu,pe Pruncutul Iisus care plangea tare.Pruncutul Iisus Hristos,era imbracat tot in vesminte ca de argint stralucitor,iar Maica Prea Curata Fecioara Maria Il legana ,exact asa cum noi ne leganam Pruncii.

Era tare fericita Prea Curata Fecioara Maria si privea la Pruncutul din bratele Sale si se bucura tare mult ca Pruncutul tacuse.Totul era aievea!

In clipa urmatoare,imi aud  glasul sufletului meu,  care spune cu iubire infinita asa:

  "Aminteste-ti Doamne,de toate cate ne-ai daruit Tu, Doamne!

Pe toate le impartim Doamne!

 Fie mie dupa Cuvantul Tau, si mai inainte de toate...!"

    Iar aici, totul se termina si revin la Rugaciunea mea catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului cu ai Sai Sfinti. 

Dragii mei, in nicio clipa a vietii noastre, noi nu suntem singuri.Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cu noi si intru noi.Dumnezeu cunoaste si gandurile noastre, cunoaste totul despre fiecare dintre noi, inca mai inainte de a ne naste. 

Sa ne rugam cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru, la Bunul Dumnezeu si la Maicuta noastra si sa multumim pentru toate din viata noastra,sa cerem iertare pentru gresalele noastre si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.

                                            Cu dragoste,Maria.                


2 comentarii:

  1. Iubim aproapele din gura, căci cu sufletul niciodată dacă ne a făcut rău!!d ne iarta ne ! Oare de ce nu putem ierta ușor toate răutățile,invata ne d ne sa iertam și sa fim mai buni !

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca un vulcan a erupt Stromboli din Sicilia. Urmează si alti vulcani sa erupă -craciunu

    RăspundețiȘtergere