luni, 19 decembrie 2022

FERICIREA ADEVARATA ESTE IN SUFLETUL NOSTRU ,SI NICIDECUM IN LUCRURI MATERIALE SAU BANI !

                                       .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.



                                                Dragii mei,

Stăteam puţin întinsă în pat, am închis ochii şi chiar încercam sa adorm un pic. 
Dar cum am închis ochii, la câteva secunde văd un vârf de munte spre răsărit plin de zăpadă albă şi pufoasă ,abia aşternută .
Era un Cer de ziuă senin şi un soare cu dinţi.
 În vârful muntelui se află echipat corespunzător şi cu schiuri in picioare, un tânăr ce nu avea mai mult de 20 de ani. Acest tânăr era în al nouălea cer şi striga cu mâinile întinse lateral, fiind foarte fericit, striga aşa :

                      "Ce frumos ! Ce fericit sunt !
                 Oauuu! Am de toate ! 
                  Am Castel,ma distrez la maxim, nu-mi lipseste nimic, nimic !
                 Sunt fericit !
                Ce fericit sunt !!!

       
Iar în timp ce striga tare aşa şi îşi aşeza căciula pe cap şi ochelarii de zăpadă ca să-şi de drumul pe schiuri,ceva uimitor se întâmplă .
Un glas care venea din CER şi răsuna ca un ecou, spune tare aşa :
                 "Si intr-o clipă...,intr-o clipă...!"
Da, într-o clipă ,muntele a început a se clătina la început uşor ,apoi mai tare ,iar alţi munţi de zăpadă (avalanse) veneau spre vârful muntelui pe care era tânărul, şi care tânăr, de la extaz a trecut într-o clipă la uimire de inspaimantat ce era, la tristeţe şi fără nicio şansă de supravieţuire.
Iar el vedea şi ştia aceasta privind împrejur şi simţind cum muntele se clătina ca la un CUTREMUR sau  ca la o Explozie puternică.
Dragii mei, să mulţumim DOMNULUI pentru toate câte ne dăruieşte, iar din aceste DARURI de la DUMNEZEU să dăruim şi celor necăjiţi şi săraci, căci, numai aşa vom fi şi noi ocrotiţi de PUTEREA LUI  DUMNEZEU.
Dacă BUNUL  DUMNEZEU ne ajută ca să avem de toate, înseamnă că, şi noi la rândul nostru trebuie să-l vedem pe cel amărât şi necăjit, şi în loc de mustrare, să-i dăm un colţ de pâine, o haină, un bănuţ sau îl ajutăm la muncile gospodăriei,iar dacă e în spital sau la închisoare ,trebuie să-l căutăm cu dragoste.
Căci nimeni nu cunoaşte nici ziua, nici ceasul când îi va veni sfârşitul ! 
"Ce putem face astăzi, sa nu lasam  pe mâine!   
                  Cu dragoste, ca întotdeauna, Maria !

18 comentarii:

  1. E si o vorba-Singura Dreptate pe lumea asta e Moartea pentru ca ea ii ia pe toti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marinescu-Ins-ul spune ca 90 procente din romani sint saraci cu venit sub 3000 lei stabilit pentru cosul minim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peter Pils-Afacerea Petrom discutata in 2009 in Austria cu probe puse la procuratura cu documente cu spagi prima de 1,5 miliarde Euro in banci straine si mita si Coruptie,dar toate fara nici un ecou in Romania era vorba de Nastase,Tariceanu o spune Snechers-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zucherman ambasador Sua in studio la B1tv
    -Totul cu ce s-a furat din Romania cu paguba de miliarde de dolari si subminarea economiei nationale se poate Documenta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu luam nimic cu noi dincolo iar cu bani nu se cumpara sanatatea si fericirea- craciun are dreptate-moartea fizica este singura realitate

    RăspundețiȘtergere
  6. Serviciul secret al RMoldova spune ca Rusia va invada tara in prima jumatate a anului viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Preotul roman ortodox din Mikerec majoritatea romani din Ungaria-Nu dori sa te inconjori de bani ci de oameni buni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maia Sandu a luat masuri pentru inchiderea televiziunilor de propaganda ruseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RTV, nu a făcut nici o propaganda ruseasca și la închis, pt.ca a spus adevărul despre ea. Crăciune n-o mai da când pe stânga, când pe dreapta, femeia asta va distruge Moldova, apoi și ro.

      Ștergere
  9. Intr o mică parte este adevarat dar in cea mai mare parte este fals. Clisee proaste inghitite de români care din nefericire nu le tin nici de foame nici de cald. Am incercat sa-mi achit facturile cu fericirea din suflet si cică nu se poate. M-au trimis la plimbare cică lor sa le aduc bani că altfel imi taie utilitatile. Cand v-om părăsi aceste trupuri materiale care se hranesc si se intretin cu lucruri materiale ne v-om bucura in trupurile imateriale de lucrurile imateriale. Pana atunci chestiile cu fericirea care tine de foame si iti plateste facturile sunt galuste pentru cretini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    2. E particula de la viitor si desigur ca se scrie legat: voi fi, vei fi, va fi, vom fi, veti fi, vor fi.

      Ștergere
  10. Cata bataie de joc la adresa romanilor... dupa ce i-au pus pe bietii oameni sa stea in frig la cozi si din cauza frigului se pot imbolnavi si vor spune ca e de vina gripa camilei romanesti sau a maimutei americane, si-au batut efectiv joc de oameni. Daca cineva are casa parinteasca si merge de cateva ori pe an acolo, automat nu va putea sa consume in 2 locuri in acelasi timp curent electric, ci doar unde locuieste. Asa ca este cat se poate de absurda o astfel de aberatie de lege.
    Atata timp cat i s-au luat omului impozit pe casa parinteasca si pe cea a lui, impizit pe apele romanesti, pe bogatiile propriei tari care sunt instrainate, daruite gratis strainilor, li se opresc oamenilor biruri din salariu sau pensie, de ce sa plateasca diferentiat din moment ce nu locuieste nimeni in acelasi timp in 2 locuri??!?!?? Mi se pare absurd... Pentru o cocioaba platesti mult, iar pentru o alta cocioaba sa ti se ia tot venitul daca e posibil... sa platesti de 10 ori mai mult chiar daca nu locuiesti acolo...

    RăspundețiȘtergere
  11. Si in plus sa mai fie chinuiti si angajatii furnizorilor de energie electrica si luati cu asalt acum inainte de sarbatori, asa... ca sa nu le tihneasca, sa nu le priasca. Ca nu aveau destule cereri de rezolvat. Mai trebuiau sa aiba pe cap in decurs de 2 saptamani aproximativ 10 milioane de abonati.
    Apoi sa mai fie chinuiti si romanii care au o singura proprietate pentru ca s-a spus ca toti trebuie sa depuna declaratia indiferent de numarul proprietatilor. Deci oameni pusi pe drumuri inutil si batut joc la extrem de ei acum, inainte de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci fericirea ti-o mai fac si cei din jur... in astfel de situatii cum a fost cu declaratiile de la energie electrica.

    RăspundețiȘtergere
  13. fericirea este o stare pe care nu op poate induce alt semen-numai in DUMNEZEU prin credinta poti realiza asa ceva-e greu dar nu imposibil

    RăspundețiȘtergere