vineri, 16 decembrie 2022

MANTUITORUL A LUAT MAINILE MELE, SI LE TINEA STRANS LA PIEPTUL SĂU!

 


                                                   Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezesc brusc si chiar ma cutremur in pat, de parca as fi cazut de la o inaltime mare,direct in mijlocul patului.
Si astfel, stand cu ochii inchisi, vad ceva uimitor de frumos. Ma vedeam intr-un balcon sus la bloc,cam la 3 etaje inaltime. Dar, vad La distanta de mine,cam la vreo 3 metri infara balconului vad un sicriu adevarat, un sicriu plutind in aer. 
 Desi era la distanta de mine care eram pe balcon, vad in sicriu un Trup viu, invelit tot in negru.Atat jos pe Pamant, cat si sus pe acel balcon unde eram si eu,vad multime de oameni care isi doreau sa ajunga la sicriu, doreau ca sa-l atinga,dar nimeni nu indraznea sa se intinda peste balcon, ca nu cumva sa cada. Toata lumea era indoliata,iar eu puteam citi gandurile oamenilor numai privind la ei , astfel incat , stiam ca ei venisera ca să se inchine LUI,Celui din sicriu suspendat in aer.
Si oricat intindeau ei mainile lor, nimeni nu putea sa ajunga la sicriu.
Cei de jos priveau foarte tristi la sicriul suspendat in aer, iar cei de la balcon ,incercau sa intinda mainile lor ca sa ajunga la sicriul din aer., dar nu aveau cum sa ajunga la EL,deoarece ,era prea departe.
Dar eu dragilor, ma strecor cu foarte mare usurinta,printre oamenii de sus de la balcon, si cand vad SICRIUL cuTRUPUL invelit in negru ma gandesc numai, ca daca voi reusi sa ajung la SICRIU si sa dau deoparte vesmantul negru ,ca sa ma pot atinge de Trupul Său,cu siguranta imi va da un semn.
Vad de la distanta, cum la gat era putin descoperit, pielea Îi este rozie si ma gandesc că daca voi reusi  sa-L ating acolo, sa sarut pielea acolo unde era descoperit ,voi primi sigur un semn.Simteam cu toata fiinta mea,ca acolo trebuie sa fie Iisus Hristos.
Incerc sa ma -ntind mult peste balcon, si astfel,sa pot ajunge la sicriu,sa pot sa-L ating pe Mantuitorul nostru prea iubit.Vad insa, cum lumea se uita speriata la mine,crezand ca o sa cad.
Dar,MINUNE !
  Sicriul cu Trupul Mantuitorului , era ca si cum ar fi fost langa mine,desi era la circa 3 metri distanta de mine. Intind mainile mele si ajung cu mare usurinta la El. Ma aplec si-L sarut pe frunte pe Mantuitorul Hristos,iar in aceasta clipa,vad ca Iisus era viu,era in carne si oase,doar ca statea culcat in acel sicriu.In aceasta clipa,desi Mainile Lui Iisus erau invelite cu panza neagra, El imi prinde mainile mele, in mainile Sale.Panza neagra desi era acolo,disparuse ca panza materialnica, simteam caldura Mainilor sfinte ale Mantuitorului Iisus Hristos.
Mantuitorul drag si prea iubit,imi tine strans mainile mele,intr-ale Sale,si le lipeste de al Său piept.
 In aceasta clipa dragilor, eu exclam:
                    "Aaaa! Iisuse ! Iisus !
 Iar Iisus, îmi răspunde de acolo de sub pânza neagră : 
                        Da!
 În acest moment, vad Chipul Mantuitorului prin panza neagra,de parca nici nu ar fi fost acoperit. Îl vad viu si foarte bucuros,Ii vad parul lungut si castaniu care era inelat, este tras la față si are o mica barba castanie,iar  ochii Lui erau albastri precum  seninul CERULUI.
Dar eu dragilor, continui  sa-I spun doar cu gandul :
"Eram sigură că dacă mă voi atinge de pielea Ta Iisuse, de Tine Iisuse drag,eram sigură că Tu vei face ceva, că imi vei da un semn !"
Dar Iisus ,Scumpul nostru Mântuitor îmi spune doar din privirea Sa către ochii mei ,şi ţinându-mi mâinile mele în Mâinile Sale ,îmi spune aşa dragii mei:

 "Unii  zic ,că de aceea am murit, pentru că nu am putut face nimic !"
Iar eu,Îi spun Lui Iisus :
                "Ştii că eu Te iubesc mult, un 
infinit Te iubesc !"
Dar Iisus îmi răspunde :
              Ştiu ! Şi  Eu te iubesc !
Şi continui ca să-L ţin strâns de Mâinile Sale, de sub pânza neagră,la fel cum şi Iisus mă ţine strans de mâini, cu Mâinile Sale.
Mâinile mele erau la pieptul Lui Iisus,în Mâinile Sale.      
Sta inca culcat  in acel sicriu din aer, cand brusc ÎL vad in picioare,imbracat intr-o camasa lunga alba si are in Mâna Sa o furculita, iar in varful furculitei are ceva precum salata de vinete.
IISUS mănâncă din furculita, dar ceea ce El manca nu se termina nicidecum din varful furculitei, acea mancare era intacta,desi Mantuitorul manca incontinu din varful furculitei.
La un moment dat, Iisus lipeste furculita de peretele unei farfurii . Desi mancarea era solida din varful furculitei, se aude ca un clipocit de apa ,clipa in care ,se auzeau glasuri multe care veneau ca din adancul farfuriei .
Iisus  Hristos mânca cu furculiţa , iar oamenii, mulţimea de oameni Îl privea cu uimire, deoarece,ÎL vedea Viu şi nevătămat. Trupul  Lui Iisus era din carne si oase, si nu era nematerialnic.
Dragii mei, să-L iubim pe Iisus  Hristos si pe Maicuta Sa si a noastra a tuturor, să ne închinăm Lui si Prea Curatei Fecioare Maria, sa gatim loc curat în inima şi-n sufletul nostru ,pentru vesnicie.
          Să iubim pe Maica Sfântă şi S-o rugăm ca să ducă Rugaciunea noastra,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru, ca să ne mântuiască Sufletul nostru.
                                    Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. A fost lansat Radarul apelor-satelit pe Orbita joasa a Pamintului care va cartigrafia aduncimea si curentii tuturor apelor oceanice planetei inclusiv rezervele de apa ale riurilor tinind sub observatie si efectele incalzirii climatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania tara in care doi politisti de la sectia 6 din Bucuresti care nu purtau masva in pandemie omoara doi tineri in batae ca mafiotii, care nu purtau masca fara sa pateasca criminalii politisti nimic.
    Iar unii din romani o urasc pe Sosoaca can nu a vrut da poarte masca salvind multi romani de amenzi si cu toate ca mortalitatea la cei vaccinati e cel putin la fel de mare cu cei nevaccinati si sa dovedit ca asazisul vaccin nu asigura nici o imunitate desi s-au arunct pe el peste un miliard de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciuca Maciuca cel ce umbla prin Franta fara sa fie primit de nici un oficial a multumit lui Iohannis pentru sinecura de premier marind cu 35 procente bugetul pe anul Viitor al administratiei Prezidentiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere