sâmbătă, 17 decembrie 2022

A VENIT TIMPUL FACERII LUMII !

                                      


 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 
                                       Dragii mei, 

Stim cu toţii faptul că, atunci când ceva nu mai merge sau nu ne mai place, încercăm să facem o schimbare în bine, şi este firesc ca să procedăm asa.
 Iată dragilor, ce spune cu fermitate un glas venit din Cerul sfant:


           "Într-adevar se apropie !
               Într-adevar se apropie !
              A venit timpul FACERII LUMII !"

Clipă în care , am în faţa ochilor închişi pe MÂNTUITORUL nostru Iisus Hristos care, avea Chipul Său Prea Sfant ,foarte trist, iar pe cap avea bine înţesată o coroană  de spini ,fiind imbracat cu veşminte grena.
MÂNTUITORUL nostru scump si drag ,suferea enorm de mult, iar fruntea Lui sângera de la Coroana înfiptă prea adânc pe frunte.
Dragii mei, când va veni ZIUA  refacerii LUMII, numai Bunul DUMNEZEU  stie .
Ceea ce pot eu să vă spun, este faptul că, în veacul acesta vom asista şi vom trăi  în ROMÂNIA, Minuni dumnezeiesti asa precum au trăit oamenii din IERUSALIM la NAŞTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS şi la RĂSTIGNIREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Aşa vom trăi şi noi în acest veac ! 
Mulţi dintre Semenii noştri se vor căi şi vor regreta amarnic viaţa pe care au trăit-o în huzur şi în destrăbălare, şi nu s-au apropiat prin Rugăciune de BUNUL  DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Dar iata că, în clipa următoare aud un alt glas care face o afirmaţie extrem de dureroasă. 
Citez :

              " În Romania,vor fi multi copii bolnavi de SIDA !"
Fapt ce a devenit în toţi aceşti ani ,un crunt şi dureros adevăr !

Tot mai mulţi copilaşi au virusul HIV şi mor unii după alţii! 
Motivul ?Îl cunoaştem cu toţii ! 
       Dragilor, dragostea faţă de Aproapele 

ne va ajuta să ne întărim în CREDINŢĂ, să devenim mai buni şi mai înţelepţi.
                           Cu dragoste, Maria.

21 de comentarii:

  1. Rusia a inceput sa bombardeze Ucraina cu bombardierele strategice Tupilev
    Sua le da ucrainienilor sisteme Patriot iar rusii ii ameninta
    Mai devreme sau mai tirziu vom intra si noi in hora asta la inceput prin R Moldova si aproi urmam noi pe moara razboiului care se va opri doar dupa o revolta a poporului rus ca in 1918 cind oamenii nu vor mai asculta de sistemul criminal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In timpul asta Ursula Colonialista si rasistul Victor Orban vine astazi in Romania precis pentru interesele lor caci cele ale Rimaniei s-au vazut zilele trecute ca nu au fost luate in vedere nici la Bruxell nici la Austro-hunguri dar ei vor sa ne calce din nou pe Git folosindu -ne ca Punte de Tropait peste resursele noastre dar si ale Orientului unde le stam in cale in timp ce intre Cosovo si Serbia se fac pregatiri armate dezordine care va creia si trimite spre Imperiul Roman Ue un nou val de migranti ai foamei care la nevoie pot fi directionati spre Bulgaria si Romania deja depopulate si posibile teritorii de relocare a indezirabililor migratori cavsi a celor din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja se si vehiculeaza un spatiu in Ue de mina a doua un Mini-Schengen intre Romania Bulgaria si Grecia ca un ghetou imprejmuit cu un GARD oficial cerut de Austria pe banii Ue ca un cordon de Protectie contra migrantilor si tampon contrarazboaielor Orientului pentru tarile bogate si Asazis Civilizate din Vest pe care Austro-hun-gurii l-au cumparat de zeci de ani pe Iohannis prin chiria platita ca Mita uriasa prin banca lor Raifaisen pentru spatiul acestuia luat Ilegal conform hotaririi Judecatoresti Definitive din casa ultra-centrala din Sibiu pe strada Nicolae Balcescu Nr 29-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania,Ungaria,Georgia si Azerbaigian au semnat la Bucuresti acordul pentru un cablu maritim prin marea Neagra de peste 1000 km pentru transportul energiei electrice.
    Victor Orban al Ungariei a vorbit despre interesul pentru Resurse in conditiile complicate cind Rusia foloseste energia ca arma-
    Iar eu as adauga ca tot pentru resurse tarile slabe sint atacate ca Prada cum e cazul Ucrainei dar si al Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum 20 de ani pe vremea lui Nastase inainte de vinzarea gratuita a Petrom Romania voia sa faca un cablu submarin de curent pentru a exporta curent in Turcia iar azi dupa ce toata economia e oprita din lipsa energiei Romania a semnat acordul pentru cablul submarin pentru importul energiei verzi din Azerbaijan care vor sa faca fotovoltaice si eoliene pe marea Caspica
    Cu ocazia asta a fost la Bucuresti si Ursula Colonialista care ne-a umplut cu vacinuri experimentale periculoase scumpe inutile si care voia sa ne schimbe si numele religioase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Alba Iulia Nord la km 17 dealul cu autostrada A10 o ia la vale alunecind si oprind un sens de mers firma de constructie face refacerea pe banii ei.
    Azi noapte inca un cutremur de 4,4 in zona Vrancea cam multe in ultima luna dupa cel din Grecia de care e influentata Romania si unde din fericire Europa e ridicata de placa Africana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen Lidia Vida regizor cu 45 minute Istorie si Video despre 33 de ani de la Revolutia din 1989 in 22 decembrie 2022 in piata Operei din Timisoara.
    Urmeaza in curind si partea a doua a Revolutiei dar asta pe Viu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dorel Visan actorulsi profesor universitar la Cluj-Daca mergem tot asa in viitor Romania nu o vad bine in stare de Colonie am vindut tot ce se poate vinde ,venetici printre straini cu peste
    300 mii copii care nu mai stiu limba romana si in tara cu multi analfabeti ,am distrus cultura si Educatia si acum urmeaza si credinta de care ne dezicem-
    Cum cum cum Educatia Tovarasului Iohannis??????-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Botosani Giurgiu si Vrancea judetele cu cele mai mici pensii din tara cu o medie de 1400 de lei in schimb salarul saracului Iohannis sapte case crescut brusc de trei ori iar la anul administratia prezidentiala cu bugetul marit cu 35 procente dar pentru pensionari nu sint bani nici sa acopere inflatia pentru ca banii sint dati la Austrieci 3 miliarde Euro numai prin titeiul si gazul de la Petrom plus ca bonus muntii cu padurile iar invatamintul romanesc cu cel mai mic buget fin ultimii 30 de ani incit toti dascalii din toatej udetele sint la protest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. 34 monede de argint si trei de aur taleri din care unul batut la o manastire din Sibiu au fost deciperite cu detectorul de un fostg politist in judetul Olt care a mai gasit mai demult inca atitea si a primit contravaloarea de 21 mii de Euro pentru ele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Profesorul de istorie Eugen Stanescu Prahova, dupa pagini de calcule dupa date statistice ale Anuarelor statistice ale Romaniei adunate bob cu bob dupa date oficiale ajunge concluzia ca-
    Megahotia Haitei de jefuitori ai Romaniei a scos din tara intr-un singur an echivalrntul a9000 km de sutostrada sau 2600 tone de Aur mai mult de 2 ori decit au scos din teritoriile romanesti Imperiul Habsburgic,Imperiul Otoman si Imperiul Rus impreuna in timp de 460 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fereasca Dumnezeu sa ne apere ca România este grădina Maicii Domnului !

    RăspundețiȘtergere
  13. Asiciatia Fostulor Detinuti politici spun ca 2 milioane de oameni au trecut prin temnitele comuniste dar in Romania Educata a la Iohannis totul e la secret pentru scolile si elevii Romaniei ca si revolutia si dosarul ei din 1989 si crimele comunismului pentru care nu exista o evidenta exacta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Victor Orban al Ungariei spunea la Tusnad-Noi maghiarii nu suntem o natie amestecata iar Uniunea Europeana va sfirsi tot asa cum a sfirsit URSS-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Departamentul pentru situatii de Urgenta a cerut prefecturilor sa se pregateasca de caderi de curent prin achizitionarea de generatoare electrice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Parlamentul din Croatia dupa intrarea in Schengen au respins legea prin care impreuna cu Ue ar fi ajutat Ucraina in timpul razboiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. OMV pierderi de 9 procente din Rusia desi s-a dublat cu Petromul Romanesc prima lor exploatare de petrol care-i aduce anul asta 2,5 miliarde Euro profit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Paleologu-Conducatorii nostri sint o frina pentru ca nu vor sa se afle multe adevaruri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Paleologu -Iohannis nu e interesat de nimic,superficial, doar cu smecherii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Paleologu Toti sint vinovati in Pnl Ciuca si Aurescu omul presedintelui iar Iohannis e irelevant incepind din 2014 un presedinte steril Iar Romania lui Educata e o comedie,Pnl nu poate genera ceva decent ia pe Iohannis il cunosteam nu vede mai departe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. vom trage si noi romanii ponoasele razboiului-economic,in lipsuri mari si cu datorii -ca asa traim in ziua de azi cu acesti guvernanti la conducere- au vandut tot mai ramane sa platim si aerul inspirat!

    RăspundețiȘtergere