marți, 27 decembrie 2022

SA CREDEM IN CUVANTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !

                                                

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                

                                                         Dragii mei,

Dormeam la această oră tarzie din noapte, dar o Lumina puternică îmi strabate întreg trupul, şi astfel, mă trezesc, dar nu deschid ochii, şi aud glas puternic ce răsună în Cer şi pe pământ. 
Citez :

                "Pentru cei care vor respinge întreaga Forţă, acestia vor auzi CUVANTUL  DOMNULUI !
Cugetati la tot ce se intampla !
Cugetati la tot ce spune DOMNUL !"

Clipă în care, am în faţa ochilor închişi, în plafonul camerei mele care nu mai exista ca si plafon, am o Lumina  aurie ca de soare, iar în mijlocul Luminii ca de soare, era scris cu un alb orbitor de strălucitor, un singur CUVÂNT subliniat cu două linii, iar acesta era :             
                                   "VEZI "!
                                =========
Şi am văzut o Balanţă ,aşa cum arată ea firesc, cu o bara la mijloc la vertical, altul deasupra lui la orizontal, iar la un capăt şi la celălat era agăţat câte un talger, ca un coşuleţ cu mâner. 
Aceasta era Balanta lui DUMNEZEU, formată din ceară galbenă curată, şi care Balanta strălucea în întuneric, precum un Soare.
Dragii mei ! 
Trebuie ca s -avem mare grijă ,deoarece, toate faptele noastre bune si rele , vor fi puse în această Balanta! 
Într-o parte se vor pune faptele rele, iar în cealaltă parte se vor pune faptele bune .
Faptele bune dragilor, ne vor duce în Rai, iar faptele rele si fara Credinta in sufletul nostru,ne vor duce în Iad!
S-avem mare  grijă ca partea cantarului in care vor fi puse faptele bune, să tragă mai greu decât partea cu faptele rele.
Credeti fratilor ! Credeti cu toată inima şi cu toată fiinţa voastră  în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA DOMNULUI !
CREDEŢI în SFINŢII  LUI  DUMNEZEU şi rugaţi-vă lor !
Vă asigur că nu veţi greşi  ! Iar Sufletul vostru se va veseli, atât în viaţa aceasta scurtă şi plină de ispite, dar mai ales în viaţa veşnică !
                         Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. cine nu crede in CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,NU CREDE IN IISUS HRISTOS FIUL SI CUVANTUL TATALUI-IISUS DOMNUL este judecatorul la a doua LUI venire pe pamant - greu de imaginat omeneste dar adevarat

    RăspundețiȘtergere
  2. a propos D-NA MARIA unde sunt mesajele incepand cu 1 decembrie?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 decembrie 2022 la 00:27 Mesajele exista.Dar Google le taie la jumatate,ca afisaj. Cand ajungeti la ultimul mesaj din luna decembrie, adica la jumatetea a 2 a lunii decembrie ,adica ultimul de jos din arhiva,dati clik pe :Postare mai veche, si astfel incepe sa apara unul cate unul din celelalte mesaje pana la intai decembrie inclusiv.Acum ultima postare din arhiva, cea care ne duce tot spre inceputul lunii ,e cu :SFANTA EVANGHELIE DIN DUMINICA A 28 A , DUPA RUSALII ! Dam clic sub aceasta postare,acolo unde scrie Postare mai veche,si asa facem de fiecare data pana ajungem la 1 decembrie.Nici eu nu stiam unde-mi dispar postarile din prima jumatate a lunii, si le-am gasit procedand astfel.

      Ștergere
    2. (Anonim28 decembrie 2022 la 00:27). Am o idee bună pt cei care nu prea cunosc programe și programare. Instalează Linux și învață din youtube și google cum se folosește. La mine se văd toate comentariile fără să scormonesc prea mult. Doar apăs anul și după aceia luna dorită și gata. Linuxul e la putere. Nu viruși, nu hackeri. Eu am instalat și Windows dar și linux în acelaș HDD din laptop. La deschiderea laptopului îmi aleg programul dorit, win sau linux.

      Ștergere
  3. Anii 2020-22 primii ani ai Apocalipsei Cu virusul sars -cov -2 vaccinul mincinos Covid ,seceta,Razboi ,Sengen ,amenintarea nucleara aproape zilnica a rusilor urmeaza la anul Foametea pe glob inceputa de citiva ani,dezechilibru climatic plus Dictatul Globalizarii viata devine tot mai grea si problematica Stresanta cu Depresii si Anxietate scade Natalitatea la recordul istoric Absolut si Mortalitatea de boli sistemice precum cancere si virusi creste.
    Dar romani fiti optimisti desi realist vorbind nu prea sint motive de Optimism pentru Omenire
    la general vorbind de la Extazul de la Moll de sarbatori la Agonia de la Spitale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Crăciunele. La anul vor începe cei 5 ani de arșiță grea. Vreau să văd dacă cei care se inchin la morți și le pupă oasele și se închină la toate ălea, dacă vor putea trece prin cuptorul ce va începe din primăvară. Că oamenii se inchină și roagă la orice și oricine, dar la Dumnezeul cel viu, nici gînduri. Nici Dumnezeu nu le va da nimic pînă cînd oamenii nu se vor întoarce cu fața doar la Dumnezeu. Să vezi la vară călduri de Africa, ai să vezi și nu ai să crezi.

      Ștergere
    2. Cicerone, nu mai vorbi asa de sfinti si de sfintele moaste. Sfintii Il ajuta pe Dumnezeu si nu este cazul sa vorbesti asa urat de ei. Dumnezeu te va pedepsi daca nu Ii respecti sfintii. Nu stii tu cat s-au chinuit sfintii si ca si-au inchinat viata lui Dumnezeu? Cum poti vorbi asa de ei? Esti pocait = ratacit? Ortodocsii cinstesc sfintii care sunt mari ajutatori ai lui Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Crăciune, eu nu vorbesc urît despre nimeni. Cei care fac lucrări frumoase înaintea lui Dumnezeu v-a primi răsplată de la Dumnezeu. Nimeni nu are voie să se roage și să se închine la altcineva înafară de Dumnezeu. Noi îi spunem PĂRINTELE nostru. Eu vorbesc cu putere de sus ci nu de jos. Oricum, nu mai intră nimeni pe aici să citească, pot să îți spun ceva mare. Eu vin dintr-un loc unde voi nu puteți ajunge. Chiar, nici îngerii nu au ce căuta acolo. Acolo noi stăm pe niște scaune înalte și albe și suntem înbrăcați în cămăși albe și lungi. Cămășile noastre nu au nasturi și sunt lungi de se văd doar degetile de la picioare. Stăm pe fund, avem palmele așezate înainte pe picioare și tălpile goale. Am fost și am văzut că suntem doar 3. Eu știu că suntem 5 și că eu sunt nr 5 dar nu i-am văzut pe ceilalți 2. Poate nu i-am observat eu că unul era mai sus, altul mai jos, altul era mai în spate. Scaunele cu noi stăteau într-un vid (gol) mare și nu erau suspendate cu nimic. Prima oară am crezut că sunt statui dar la revenirea mea în trup am știut că sunt vechile trupuri ale noastre. La ieșirea de acolo am trecut printr-o lumină mai puternică decît soarele și m-am întors în trupul meu de aici. Încă nu am toate informațiile despre mine dar le voi primi la timpul potrivit. Știu doar că lucrarea mea este focul. În curînd îl voi întîlni și pe cel cu apa. Încă înainte de nașterea mea, cineva are grijă de mine. Acel cineva e un cineva foarte mare încît nu îți poți imagina. Pt a-ți spune cine este acel cineva, trebuie să lași comentariu/întrebare ca să știu că ai citit și îți voi da răspuns.

      Ștergere
    4. Am avut si eu citeva expieriente cu iesirea din corp dar am renuntat repede de frica ,deci nu pot spune prea multe decit ca fenomenul exista si ca chiar este la indemina omului-craciun.

      Ștergere
    5. Cicerone, nu era Craciun cel care iti raspundea.

      Ștergere
    6. Cicerone 23.53, sa nu fii inselat de tot ceea ce relatezi tu.

      Ștergere
    7. Ba da, eu sint cu raspunsul-craciun.

      Ștergere
  4. Iohannis plimbare de 16,6 milioane de lei si fara rezultate notabile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un nou val de pensionari speciali ca procurorul Costin Olaru la 48 ani cu salar 24 mii lei dar cu pensie de 47 mii lei dar cu studii false si doctorate in loc sa fie judecati si sa ajunga la inchisoare se fac apoi avocati si mai iau si de acolo bani si facut si general maior de Iohannis ca sa ia bani si mai multi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. La care se adauga si criza energetica si sanitara dar si cea a Educatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc d-na Maria-an 28 dec 00:27

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne,iarta-i și pe cei care ne batjocoresc că cheltuim bani pe Sfintele Icoane,umplem casa cu Sfinte Icoane,purtam la gât Sfânta cruce și credem în Cuvântul Tau cel Sfânt,și cu lacrimi le udam zi și noapte,ele sunt toată bogăția noastră pe acest pământ.Stim că ele ne protejează de toate bolile,război,apocalipsa,daca vom respecta cele 10 Porunci,și ne rugăm neîncetat pentru întreaga lume disperata la ce va urma că Sfânta Biblie nu minte.

    RăspundețiȘtergere
  9. pt cicerone- esti tare in internet si agramat in limba romana-te lauzi cu puteri supranaturale cand de fapt incriminezi semenii prin cuvinte josnice-NU MERITI ATENTIE

    RăspundețiȘtergere