joi, 22 decembrie 2022

TRICOLORUL ROMANESC , ERA PE UMERII LUI IISUS HRISTOS !


                                                Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd dragii mei,văd în spatele meu oTURLĂ înaltă precum cea de la SFANTA BISERICĂ.
Vedeam aceasta Turlă pe la interior, nu era pictata, ci era tencuită la interior.

TURLA  ce părea a fi în constructie,era foarte înaltă si avea cateva geamuri dreptunghiulare,asezate la vertical, de jur împrejur.
Brusc,văd dragilor ,cum de jos de la pământ,de pe-afară , de sub Cerul liber,intra un Steag care se înalţă cu repeziciune prin interiorul Turlei,si pare că se înalta haotic,luat ca de un vânt puternic.
Acest Steag fratilor, era TRICOLORUL  ROMÂNIEI.                                    .


Steagul Tricolor,dus ca de vânt spre înaltul Turlei ,pe la interior,
zboară haotic prin largul Turlei,iar la un moment dat, se opreste si se alipeste de o fereastra,cu faţa la Răsărit. Dar o mare Minune are loc. De pe sub Steag, iese la suprafaţă Însuşi Domnul  si Mântuitorul  nostru Iisus  Hristos.

În locul Steagului lipit de fereastra,apare IISUS  HRISTOS,scumpul şi mult prea iubitul nostru Mântuitor. 
Acum ,STEAGUL  României fratilor,era pe umerii LUI  IISUS  HRISTOS asezat ca o mantie.
IISUS  HRISTOS avea în loc de mantia Sa, avea pe umerii Săi,TRICOLORUL  României.
Scumpul nostru Mântuitor,asa cu MANTIA  SA din TRICOLORUL  ROMÂNESC pe umeri,privea cu tristeţe mare spre Răsărit. Ceva vedea spre Răsărit ,ceva ce L-a întristat foarte mult.
Sub Tricolorul  României,cu el pe umerii Săi,IISUS  HRISTOS, stia că ROMÂNIA si românii ÎL  iubesc ,si că aici,sub acest Tricolor, EL  Îşi va construi  Viitorul  al  Doilea Nou Ierusalim ,în care va  veni cu Slavă pe norii Cerului,însoţit de Sfinţii Săi Îngeri,AMIN!
Să ne închinăm fratilor,Mântuitorului Hristos si să-I dăruim inima si sufletul nostru , ca să le curăţească si să ne întărească în Credinţă,pentru ca noi sa ne mântuim.
Să ne închinăm Maicii Lui Dumnezeu,si s-O rugam ca sa ducă Rugaciunea noastra la Prea Scump FIUL  SĂU si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea si slava ,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria. 

11 comentarii:

  1. Mai rămâne să se dumireasca dacă este al romaniei, andorei sau ciadului că sunt la fel. De multe ori vedeniile ne demasca nivelul de inteligenta si de cultura generala. A dar era sa uit că drapelul mai corect ( tricolor au multe tari ) era al romaniei ca noi suntem al doilea Ierusalim miezul din fanta si buricul pamantului. Doar realitatea ne contrazice dar important este sa ne hranim cu iluzii in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tricolorul cu rosu galben si albastru Al Romaniei si al Republicii Moldova si parca si Franta au cele trei culori care compuse pot da toate culorile posibile si in cazul cif prin amestec se obtine din trei vopsele orice culoare si corespund si tunurilor electronice celor trei din tuburile cinescopice ale vechilor televizoare color pentru ca la compunerea lor se obtine orice culoare pe ecran de aceia se mai numesc culorile de baza care pot da orice culoare a Curcubeului despre care se spune ca marcheaza si legamintul Divin intre Dumnezeu si om pentru aducere aminte scris si in Biblie ca o promisiune-craciun.

      Ștergere
    2. Drapelul României este extrem de asemănător cu cel al Ciadului, dar albastrul său este de o nuanță mai deschisă. Deși steagul principatului Andorra, respectiv cel al Republicii Moldova prezintă aceleași culori, cu o aceeași dispunere, acestea sunt ușor identificabile datorită stemelor prezente pe culoarea galben, respectiv a nuanțelor diferite de albastru.
      Spre deosebire de acesta alRomaniri a fost adoptat inainte. Nu sunteți obligat sa citiți postările doamnei Maria dacă nu rezonați cu ce scrie. Decât sa jigniți pe cineva mai bine schimbați “ canalul pe care îl urmăriți”

      Ștergere
    3. Culorile tricolorului romanesc au aparut dupa unirea din 1859 prin adaugarea culorilor de pe steagul Moldovei si Tarii Romanesti desii la un moment dat pe vremea lui Stefan cel Mare avea pe steg ca emblema o icoana cu Sfintul Gheorghe cu balaurul care dat de Stefan la Muntele Atos a fost recuperat de curind si se afla la Muzeul de istorie al Romaniei in original dar si sabia in copie a lui Stefan cel Mare originala raminind in Turcia.
      Apropo in zona Buzaului si Baragan atunci cind se nastea un baiat moasa avea obiceiul sa spuna-S-a nascut un turc- pentru ca baietii multi erau luati de mici si crescuti si facuti ieniceri in oastea otomana a sultanului-craciun.

      Ștergere
  2. Cit despre al doilea Ierusalim de judecarea oamenilor la revenirea lui Iisus unde mai e vorba si de Damasc
    Mai e si varianta posibila sustinuta ca posibila si de unii crestini ca ar putea suferii un dezastru ca distrugerea Ierusalimului facuta de imperiul Roman urmare a revoltei evreilor din anul 70 dupa Cristos
    Si daca avem in vedere Damascul cel putin partea cu distrugerea s-a cam implinit prin razboiul unde marile puteri si-au facut si testarea armamentului ca si acum linga noi in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In toata lumea colonistii ocupanti minoritari incearca sa domine teritoriul pe linga aducerea de alte natii si prin formarea de localitati si mai ales orase pe axele principale de circulatie pentru a controla majoritarii bastinasi.
    Acelasi lucru au facut hun-gurii prin Ardeal identic in judetele Harghita si Covasna unde orasele sint dominate de ei iar bastinasii romani erau si sint indepartati prin fundul vailorde margine cit mai departe de centrele de circulatie.
    Asta e si semnul atit la ei cit si in toata lumea ca nu sint bastinasi ci venetici veniti ulterior bastinasilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Isuse mintuiestene pe noi

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ne hranim cu iluzii- ci cu minciuni si tertipurile din vest preluate de UE- tricolorul nostru are semnificatii profunde si culorile sunt aranjate diferit de la o tara la alta

    RăspundețiȘtergere
  7. Da depinde si ordinea culorilor fata de suport si orientarea lor vertical sau orizontala.
    Cit despre Ue Terhes cel mai bun europarlamentar al nostru si in plus preot dar si IT-st destept spune de la Bruxell ca Ue pleaca pe cale gresita indepartindu-se de crestinismul de la baza si promoveaza tot feliul de idei inlocuind sexul cu gen si cu idei transgenice a copiilor de mici care-si vor alege sexul-genul indepartindu-se de naturalul fiintei umane plus o coruptie mare care s-a vazut cu sacii de euro la o parlamentara greaca arestate un scandal pornit din Qatar-unde una din sotiile poloneze ale seicului a si fost asasinata in hotel in timpul campionatului Mondial pentru ca-si revendica proprii copii la divortul cu seicul sef de stat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. multi vazatori in DUH au spus ca UE se va destrama-Bruxelul este locul celor mai nenorocite legi umane - ca dovada ca guvernele noastre se imprumuta continuu- si tara are datorii pe vecie-asa se intampla ca suntem vanduti si neputinciosi- doar DUMNEZEU VA FACE DREPTATEA- iar toate revoltele sunt suprimate-se stie cum!

    RăspundețiȘtergere