vineri, 16 decembrie 2022

DUMNEZEU A INALTAT POPORUL ROMÂN ! DA , ROMÂNILOR!

 

.
15 Decembrie 2022,ora 4,21 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori, m-a trezit un glas ca de povestitor,glas ce spunea asaȘ

                            "Toti anii 60,61 (iar un alt glas mai adauga)64 ,sunt anii in care Dumnezeu a inaltat Poporul!

                      Da,românilor!

                     Da, poporului român!

                  Asta este Nadejdea,asta este Nadejdea vietii!"                                                                             

.
Dupa care, glasul dispare!
Prieteni dragi, cu siguranta nu este vorba despre anii 1960,1961 si 1964!
Ci este vorba despre anii 60,61, 64 dupa ce Mantuitorul a fost rastignit si S-a inaltat la Ceruri.
Conform Traditiei,IISUS S-ar fi nascut in anul 4(sau 2)inaintea erei noastre, si ar fi trait pana pana in jurul anilor 30 era noastra.

Si iata dragilor, ca de-acolo de Sus din ceruri, inca din anii 60,61 si 64 Dumnezeu a inaltat Poporul roman, a inaltat pe romani datorita Credintei si iubirii lor.

Iar acum, in zilele noastre,ne pregatim sa primim pe Maicuta Domnului in Gradina Romaniei sfinte,ne pregatim ca sa primim pe Mantuitorul la a doua Sa venire pe pamant,dar nu pe orisice pamant, ci pe pamant romanesc.

Sa ne rugam dragilor, sa plecam genunchii nostri si sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca suntem Popor ales, ca suntem poporul care va mantui pe toate popoarele lumii.

Sa credeti toate cate va spun si scriu aici dragilor, caci nu de la mine spun si scriu,ci numai de la Duhul Cel Prea Sfant.Sa nu fim tristi,sa nu deznadajduim nicio clipa,caci Viata este frumoasa si este un DAR de la Bunul Dumnezeu,sub ocrotirea Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.

                                                                  Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Eu as zice mai repede ca este vorba despre viitor si anii din secolul asta de dupa al treilea Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca era vorba despre trecut ar fi trebuit sa spuna poporul dac -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si se potriveste si cu alte prorociri ca Vanga sau Indianul Gupca Swami care spunea de un moldovean Bucovinean crestin, care spunea si insinua ca si in mesajul dumneavoastra de cel nascut in 24 Ianuarie 2005 deci in acea perioada ar avea 60 de ani,la maxima maturitate si putere de munca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mai e cuvintul Nadejdea care se refera la viitor clar .
    E vorba de o promisiune ca cea data lui Moise si poporului sau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Romania reEducata a lui Iohannis se aloca pentru Invatamintul de la anul cel mai mic procent din buget din ultimii 30 de ani fapt ce a generat proteste ale profesorilor si Dascalilor care vor continua si zilele urmatoare in toate judetele din tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dascălii sa nu mai iasă în strada la manifestații. Sa meargă sa se roage pt sănătatea conducătorilor lorSa fie ma buni și sa înțeleagă ca speranța moare ultima

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta cu inaltatul la români seamana cu ala care s a dus la o ghicitoare sa i ghiceasca daca in viitor va ajunge bine. - Ia spune femeie in viitor voi ajunge sus ? - Daca sigur, pot să îți spun cu siguranta ca peste un an de zile vei ajunge sus. După un an de zile individul ajunsese sus , atârna in streang in piata publică.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si as lega mesajul asta chiar cu cel primit cu trei ore inainte tot in noaptea de 15 decrmbrie 2023 cu evenimentul din viata dumneavosatra si chiar legat de comentariul facut de dumneavosstra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pardon era vorba de anul asta 2022 dar ambele mesaje la o zi diferenta primul in 14 si acesta in 15 decembrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. As zice ca mesajul ultim e ca o coplectare la primul doar ca din alt punct de vedere, la o alta etapa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cutremur in noaptea asta in Vrancea de 4,1 resimtit si la Bucuresti pentru ca epicentrul a fost la suprafata mica de doar 8 km,
    Acum o luna a mai fost unul peste 5 cel mai mare din an ca si cel din Grecia si eruptia de vulcani ultimul in Guatemala arata o usoara crestere a activitatilor tectonice cauza fiind incalzirea climatica si cresterea cu 20 cm a nivelului oceanic planetar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Turcia produce si livreaza Ucrainei un avion supersonic fara pilot cu raza de actiune de 924 km.
    Un avion militar F35 in America s-a prabusit spectaculos la decolare pe pista aeroportului cu pilotui ejectat si salvat in ultima fractiune de secunda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si pe autostrada in zona Sebes un accident spectaculos dar urit cu un camion a carui sofer de 49 de ani se pare ca din Moldova a pierdut controlul masinii mari spargind separatoarele si ajuns pe contrasens unde cei din sens opus au reusit sa-l evite fara a-l ciocni blocind autostrada mult timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa livrarea americanilor catre Ucraina a sistemului de rachete defensive de interceptie Patriot si Haimarx care pot viza conform cartei ONU
    Americani spun ca vor livra si Romaniei si altor tari unde produc si unele componente la Romaero si Bacau.
    Rusia se lauda ca vor ajunge la granita Slovaciei,Poliniei Romaniei si Ungariei urmind ca abia apoi sa faca Negociri cea ce arata ca ei vir relua ofensiva cu atacuri masive pentru a cuceri intreaga Ucraina
    In acelasi timp Putin merge in Belarus unde poate aranja cu Lukasenco atacarea Ucrainei din trei directi din Belarus sint doar 75km pina la Kiev-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lupta pentru Romania a inceput.
    Boby Paunescu vorbeste despre -faptul ca Romanii isi vor Romania Inapoi de la Austriecii lui Putin si statul paralel care prin Grindeanu da ostentativ in contra timp a unui contraAtac Austriei
    lupta intre romani si neromanii infiltrati si platiti de afara in Masmedia care au dezlantuit un atac la ativitatea lui si a postului Realitatea cu oameni Acoperiti din Banii Romaniei Devalizate de Statul Paralel cu Amenintari si Telefoane sistematic ca Bode ,Grindeanu,Coldea ,Oancea pentru distrugerea posturilor B1 si Realitatea Tv amenintat prin Dan Tapalaga si G4 Media care critica Romania si sustinatorii ei pentru Schengen in articolul din 17 Noiembrie dupa ce cu Macovei a furat documente secrete din Sipa,
    Pentru a Manipula populatia Grindeanu care a dat Austriecilor in ziua respingerii Romaniei in Sengen a contractului pentru Aeroportul Otopeni -
    Si altii ca Norica Nicolai si Sorin Rosca Stanescu sustin faptele si cele prezentate pe Realitate de organizatiarea emisiunii de pe Realitatea a Ancai Alexandrescu si Bobi Paunescu contra celor ce ataca Romania pentru Interese straine mai mult dau mai putin oculte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bobi Păunescu,mare "patriot"😂😂😂,nu că ceilalți enumerați de tine ar fi mai breji 😂😂dar daca ai fi spus securiști nepatrioti ,atunci te credeam!!!PS:adevăratii români patrioți de acum înainte vor ieși și nu vă va fi bine,crede-mă!!

      Ștergere
    2. Ar fi bine dar nu se prea se vad .
      Dar de Sosoaca ce parere ai sau de George Simion sau de Calin Georgescu???-craciun

      Ștergere
    3. Si mai e o vorba e suficient o bita pentru a sparge un gard cu oale, importanta e schimbarea directiei gresite-craciun.

      Ștergere
    4. Anonim 00,28-si Sosoanca și Haurul sunt tot al serviciilor(sunt din eșalonul doi)!Când spun că adevărații patrioți de acum încolo vor iesi,eu știu ce spun...iar serviciile știu la ce mă refer(și fac pe ei de frică,crede-mă)...lupta va fi inteligentă și va fi pe viață și pe moarte dar vor câstiga patrioții adevărați(Dumnezeu le va fi alaturi permanent)!Amin!

      Ștergere
    5. Și unde ai vrea tu să-i vezi,în presă,la televiziuni,pe internet?Ăstea toate sunt ale ocultei(ale lor,ale sistemului),nu -i vei vedea acolo(sunt blocați,cenzurați,nimeni nu-i invita nicăieri pe spatiile publice)dar îi vei vedea în viața reală,printre oameni ...zi de zi !
      V-am spus,și o repet,nimeni nu se asteaptă cine vor fi:i-au defăimat unii,îi susțin alții,patrioți ca și ei,(au spatele asigurat de Dumnezeu...și vor învinge)!

      Ștergere
  16. Marinescu vorbeste de cele peste 409 rapoarte ale SRI-lui din 1998 pina in 2004 care spunea ca nu trebuie privatizat Petromul care era o structura integrata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. 1964 - anul in care au fost eliberati detinutii politici din Romania ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A venit si-aici Craciunul - Colind

      https://www.youtube.com/watch?v=srTZk3COI18

      Ștergere
  18. Croatia care asemenea Ungariei si Austriei refuzabsa ajute Ucraina si pe ucrainieni primeste de la Austria intrarea in Schengen .
    Deci se vede pe harta linia de clivaj pro Rusia cu Ungaria,Austria Croatia foarte clara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo lor, slugile pățesc ca noi, romanii....

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    3. Și ce-i rău în asta Crăciune, bravo lor, nu umbla ca ghioceii, ca slugoi noștri, nu te mai înțeleg....

      Ștergere
  19. Unde sunt protestele mult asteptate?
    10 ani vor mai trece pana la Marea revoluție-craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate din5 Ian.incolo se trezesc și romanii, acum se pregătesc sa umple matu'

      Ștergere
    2. Cu ce sa-si umple matul? Cu aer? Ca multi nu prea mai au cu ce altceva...

      Ștergere
  20. Nu zi hop pina nu ai sarit santul

    RăspundețiȘtergere