sâmbătă, 24 decembrie 2022

VINE MOS CRACIUN ! MULTUMIM DIN INIMA TUTUROR CELOR CARE AU AJUTAT SI PE MOS CRACIUN!

                       Asa arata dragii mei,si buchetele de flori de pe sfanta Masa din Sfantul Altar,in noaptea sfanta a Nasterii Pruncutului IISUS HRISTOS! 


                                   
                                                             Dragii mei,

Iata-ne ajunsi si in Ajunul Sfantului Craciun,al anului 2022!
Doresc ca sa va multumesc voua tuturor celor care ati ajutat pe MOS CRACIUN ca sa imparta DARURI celor care-L asteapta cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca.
.
Uitati dragii mei, uitati cate suflete ati bucurat cu inima voastra mare cu sufletul vostru bland si bun.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa va daruiasca sanatate si izvor nesecat de bucurii.
Nu uitati de cei dragi inimii voastre. Sunati-i dragilor, colindati-i,spuneti-le cat de mult ii iubiti, nu amanati pe maine ce puteti face azi.
Sunteti in Rugaciunile mele, sunteti pomeniti la Sfantul Altar pentru Credinta voastra, pentru inima voastra mare si pentru sufletul vostru plin de iubire si de dragoste.
Din toata inima va doresc dragii mei, ca sa va bucurati de un sfant Craciun Fericit si plin de bucurii.
                                                     Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Acum 54 de ani in anul 1968 in ajunul Craciunului primii trei oameni cosmonauti americani reuseau sa dea pentru prima data inconjurul lumii de 10 ori cu Apolo 8-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot astazi la Havana-Cuba se sarbatoreste ajunul Craciunului si sint 30 de grade celsius si chiar se taie porcul si se consuma jumeri ca la noi dar fara colinzi ,
    Desi se spune ca in general fac renumita foame comunista si fug si ei din tara pe rupte ,dar nu din cauza frigului polar care pina azi a omorit 17 oameni dincolo de ei in America-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In timpul asta evreii veniti in Romania au ocupat cele 8 camere la hotelul de gheata de la 2000 metri altitudine de la Bilea Lac-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viscolul si poleiul au generat un carambol care a blocat peste 12 ore autostrada din Ohaio-Sua cu multi morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Continua Re-scrierea si falsificare Istoriei
    PNL Evreies dupa ce a demontat statuile lui Mihai Viteazul de la Oradea si a lui Avram Iancu de la Turda,de curind au demontat si statuia lui Mihai Eminescu de la Oradea
    .Mergind pe aceiasi cale probabil aceiasi Casta Evreiasca in curind -i-l vor interzice intii din manuale pe Mihai Eminescu si vor urma a fi interzisi apoi Ion Creanga,Ion Luca Caragiale si spoi Alexandru Ioan Cuza care a fost obligat sa demisioneze tot de evrei inclusiv amanta Obrenovici introdusa tot de evrei.
    La fel au procedat evreii cu grad mare cind l-au omorit ca fiind criminal pe studentul de la Agronomia bucuresteana de loc din Corabia pe nume Ion Rimaru a carui singura vina era ca a fost ales pentru ca semana Perfect cu Nicu Ceausescu care a omorit multe femei in Predeal,Bucuresti si una in Rusia pentru simplul motiv ca nu au stat sa fie violate de Nicu.
    Dar nu s-au lasat prin a scoate tap ispasitor pe studentul Rimaru ci dupa un timp l-au omorit si pe tatal acestuia din Corabia pentru a motiva public ca ar fi o familie de criminali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parintele Calistrat-Sint adevaruri care trebuiesc marturisite,
    De Romania nu pot ride altii decit romanii si Dumnezeu,invidiosii ca Austria tintesc dupa muntii si bogatiile noastre
    Noi avem o conducere de stat foarte nepasatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot parintele Calistrat -Noi avem un Santaj cu ONG-urile sa nu facem nimic nici cu hidrocentralele si cu sacrificiile facute in lupte pentru acest pamint in Istorie iar romanii muncesc Sclavi in Strainataturi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot parintele Calistrat- de ce sa-mi pese de postacii pe internet,de ce trebuie sa intre nihilistii ateii cu bocancii ca poporul se aduna la credinta la pelerinaje,daca Eminescu ,Iorga, Eliade au fost dupa ei mediocri atunci ei ce sint daca rid de Dumnezeu
    Un arheolog pretuieste un ciob care arata o civilizatie veche,fara credinta sintem ca o turna de vite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot parintele Calistrat- Sa moara dusmanii de ciuda sa vada ca nu ne Vindem Tara si Pamintul -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot parintele Calistrat-Romania trebuie ReOrganizata,ReTrezita.
    Sa mergem pe antidotul moralei al Valorilor
    Apocalipsa ne umple de nulitati pentru ca Romania sa Invie ca in imnul Desteapta-te romane nu vedem ca ne prabusim ca am pirdut directiile??-
    Ca nu a spus Goga de nebun Muntii nostri aur poarta/Noi cersim din poarta-n poarta.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. minus 44 de grade celsius in Sua deja sint zeci de morti din cauza virtexului polar care ar avea si cauze de dereglari de schimbari climatice care ar putea venii mult mai tirziu spre Europa sau Asia cea ce pentru frontul Ucrainian ar fi dezastru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragnea-Iohannis si Slugile lui fac pentru alegeri tot feliul de Aranjamente ca sa fraiereasca din nou pe romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere