duminică, 18 decembrie 2022

MANTUITORUL NOSTRU BLAND SI DRAG,BATE LA USA SUFLETULUI NOSTRU! HAIDETI CA SA-I DESCHIDEM !


                                                Dragii mei, 

Astazi in timp ce scriam aici pe Blog, vad dincolo de monitor,vad o usa si pe Mantuitorul nostru bland si drag imbracat in vesmant alb ,vesmant ce-I acoperea si capul Sau prea sfant.

.Iisus dragilor, batea la fiecare usa ca sa fie primit de noi credinciosii.Acea usa dragilor, era usa de la locasul sufletului nostru.Haideti dragii mei, ca sa deschidem usa sufletului nostru si sa-L primim pe Mantuitorul nostru bland si drag, ca sa -si faca salas in inima noastra in sufletul nostru. Sa ne rugam mai mult si mai fierbinte, sa facem fapte bune si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Numai asa Il vom putea primi pe Blandul Mantuitor in inima si-n sufletul nostru.Amin!
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. In Quatar unde sint 250 mii catolici orice intrunire a crestinilor trebue notificata autoritatilor musulmane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oeste 6500 de oameni au murit la constructia stadioanelor din Qatar din cauza accidentelor ,epuizarii si caniculei, unde azi Franta joaca in finala la fotbal -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,TU,bati la ușă sufletului meu,dar eu trebuie sa bat la ușă TA,că ai suferit pe Sfânta Cruce,pentru păcatele mele și a lumii întregi,eu nu pot să trăiesc fără ajutorul TAU,și nici un pământean,toți avem nevoie de ajutorul TAU Divin.

    RăspundețiȘtergere