sâmbătă, 17 decembrie 2022

O SINGURĂ LUMINĂ AM PE PĂMÂNT ! ACEEA ESTE,DUMNEZEU!

                                         .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                   

                                                                                       

                                                          Dragii mei,

In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spune ceva tare frumos.
Citez:
             O singura Lumina am pe Pămant !
              Aceea este, Dumnezeu !
              Dumnezeu este singura Lumina pe care o am, aici pe acest Pămant !"           
Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind ,vad un Cer de noapte ,iar  în Cerul de noapte apare un nor rotund -albastru-violet, iar în norul acesta se află un oval negru, şi-n ovalul negru se află o lumina sub forma unei flăcări de lumânare.
 Lumina este aurie şi este mai strălucitoare decât Soarele.
Lângă această flacără aurie, mai strălucitoare decât Soarele, se afla un Sfant în veşminte roşii grena ,un Sfant ce stătea în picioare ,asa precum ar sta de veghe lângă Lumina aurie din ovalul negru. 
Dragii mei, păstraţi vie Lumina vie  a Lui DUMNEZEU, prin CREDINŢĂ ,prin POST şi RUGĂCIUNE, prin săvârşirea  faptelor bune.
Astfel ,vă veţi putea bucura de MILA şi de  DRAGOSTEA  LUI  DUMNEZEU şi a MAICII DOMNULUI.
                            Si tot cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

6 comentarii:

  1. Istoria e ciclica .
    Fostele imperii europene sub plapuma Ue incearca sa se refaca si sa-si urmareasca vechilr interese de aceia Rusia vrea ca si polul Austro-hungar au interese convergente in refacerea sferelor lor de influenta pentru care Rusia anexeaza Dombas si Crimeea cu resurse imense de hidrocarburi si minerale cu platoul ucrainia la Marea Neagra.
    In partea cealalta si Germania lupta si doreste cel de al patrulea Reich incurcata de Uk si Sua care pentru ai strica jocurile se pare ca au aruncat in aer cele doua conducte din Marea Nordului lantul ombilical al ei cu Rusia di resursele ei ieftine prin care treceau spre tarile Ue.
    Si aici intra refuzul Austriei de neprimire a Romaniei in Schengen pe care o vrea rupta slabita si cu Ardealul revenit la Austri-Hunguri motiv pentru care au si facut demersuri la Iohannis pentru deposedarea Romaniei de resurse inclusiv prin cererea celor 870 mii de cetateni care vor cica referendum pentru independenta Transilvaniei ,Banatului Bihorului=Partium Maramuresului dar si resursei de petrol si gaze de la Marea Neagra si centrala Sarii cu toate resursele minerale
    Dar nu mor caii cind vor ciini desi Romania Esuatului programat si slabita are mare nevoie de mult Noroc printr-o interventue Salvatoare Divina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Medicii spun ca folosirea telefonului mobil de un copil de 10 ani e ca si cind l-ai lasa sa joace la Cazinou prin cresterile hormonului Dopamina din creier si asta fara a lua in considerare efectul undelor electromagnetice care e asemanator ca efect cu cel al retelelor de inalta tensiune sau al alcolului generind si cancer-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Papa Francisco implineste azi 86 de ani si face pe mos Craciun,imparte cadouri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scandal in Sua si Germania si plan de masuri pe tema deceselor celor vaccinati antiCovid care se pare ca datorat unui virus ce facea parte din planul de razboi biologic al Chinei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin a avut sedinta cu generalii din fruntea armatei si pregateste un mare atac asupra Kievuli pentru ai lasa de sarbatori de Craciun si Anul Nou fara lumina si caldura dupa vechea lozinca sa ajunga la granitele Poloniei,Moldovei si Romaniei iar falagei lor europene se mai adauga Croatia care a votat sa nu ajute Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fenomen suspect trei preoti gasiti morti in Suceava si apoi in Cluj gasiti morti -craciun.

    RăspundețiȘtergere