duminică, 25 decembrie 2022

ROMANIA ! O CE VESTE MINUNATA, PENTRU ROMANIA TOATA!


.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  



.

Craciun Fericit si binecuvantat peste Romania si peste Poporul roman!
                   
Prieteni dragi, 

Iata-ne ajunsi si in ziua sfanta de Craciun, ziua in care,Pruncutul Iisus Hristos S-a nascut in Ieslea minunata, din Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Ne-am bucurat si ne bucuram in fiecare clipa de tot ce inseamna Sfantul Craciun, adica,de Nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,si-apoi, de bucuria si zambetele copiilor si a nepotilor ,a tuturor celor dragi noua care se veselesc ca a venit Mos Craciun cu daruri minunate.
Un DAR divin am si eu pentru voi prieteni dragi, pentru tine Romanie sfanta,pentru intreg poporul roman care sfinteste si celelalte popoare ale lumii.
.
Astazi dimineata dupa doar 3 ore de somn,ma trezesc Coruri intregi de Ingeri care colindau, asa precum colindam si noi pe pamant.

Glas din Cerul sfant asa imi graieste:
"Maria, pe tine te colinda!"
Nu am deschis ochii,deoarece doream ca sa ma mai bucur inca de momentul divin.
Lacrimile de bucurie imi curgeau pe obraji fara sa le pot opri,iar cu ochii sufletului vedeam Cerul deschis,Cer care era de un albastru ,violet impodobit cu braduti verzi de toate marimile si de stele aurii precum soarele.
In mijlocul acestei Gradini a Raiului statea Maica Sfanta cu Pruncutul Iisus pe bratul stang.
Era ceva atat de frumos si de minunat,incat, niciun cuvant din lume nu ar putea descrie in totalitate stralucirea Cerului sfant ,in ziua sfanta a Craciunului.
Aud glas care spune asa: 
"Romania!
Romania fratilor!
Romania are Adevarul divin !
Romania chiar este ocrotita de acele dezastre!"
.
Dupa care,atat Colindele sfinte cat si glasul caare ne-a adus Veste minunata despre Romania,au disparut.
Dragii mei, am scris adeseori,si nu de la mine am scris, ci din Graiul Duhului Sfant,despre faptul ca,Romania a fost si va fi ocrotita de tot ce inseamna mari dezastre! 
Sa nu ne temem fratilor si nici sa nu luam de bun tot ce scriu unii pe net,de ceea ce urmeaza a se intampla rau,atat in Romania cat si in lume.
Nu va fi asa!Cei care scriu asa ceva,doresc doar ca sa iese in evidenta cu ceva, si nu au cum.Atunci ,seamana panica si ingrijorare,stiind ca numai asa ii vor baga cineva in seama.
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,sa nu tinem ranchiuna pe nimeni,si astfel, vom dobandi Imparatia Cereasca!
Sa lasam toata viata noastra,toata grija noastra, in mainile Lui Dumnezeu si ale Maicutei Domnului!
Va multumesc inca o data,din inima si din suflet pentru ajutorul vostru divin de frumos, atat pentru Sfintele Biserici,pentru mos Nicolae si Mos Craciun,pentru toata bunatatea inimii si a sufletului vostru.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca, si va doresc un sfant Craciun frumos,binecuvantat si plin de bucurie si de fericire divina.
Cu dragoste,Maria.


28 de comentarii:

  1. Victor Rebengiuc-Am mari rezerve asupra preotilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cine vorbeste !!! ... Victor Rebengiuc e ginerele unui colonel de securitate ( tatal Marianei Mihut )

      Ștergere
    2. La ce anume se referea?

      Ștergere
    3. Victor Rebengiuc actirul care va implini in doua luni 90 de ani e cel are la sedinta cu actorii si Iliescu i-a dat lui iliescu hirtia igienica sa se stearga la gure dupa activitate lui comunista.
      A nu se confuda cu licheaua comunista Hrebenciuc sau chisr cu fratele sau cam tot asa-craciun.

      Ștergere
    4. 14,42 Poate tocmai din cauza asta stia mai multe direct de la sursa-craciun.

      Ștergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos sa ne aducă sănătate și mântuire 🙏 Sărbători fericite și binecuvantate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vasile un sofer roman de tir si Norocos din Spania in convalescenta dupa un infarct a cistigat la marele premiu la Loteria din Spania de Craciun 400 ooo de Euro din care vrea sa cumpere ocasa.craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Secretarul general Onu-2023 unul din cei mai calzi ani,in Europa cel mai cald din nultimii 500 de ani parcurile luind aspect de savana,
    in Sua au ars 3 milioane hectare de padure si in multe locuri trmperatura trecind de 40 grade iar Acum bomba cu ger polar cu minus 40 grade tot efect al dereglarii vortexului polar de Nord urmare
    dezchilibrului incalzirii medii globale au murit peste douazeci de americani la inceput de ger doar in timp ce pe glob anul asta au murit de canicula 17 mii de oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce bine ca la noi or taiat austriecii padurea dar daca lua foc

      Ștergere
    2. Si combinatele petrochimice linga viena din banii nostri si padurile lor intregi pot avea soarta celor din Serbia bombardate .
      Asa ca mai e o vorba in tot raul poate fi si un bine.
      Cine stie?-craciun.

      Ștergere
  5. Crăciun fericit și binecuvintat multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun fericit tuturor care sunt departe de părinții copii sa vina înapoi acasă că și la noi este de muncă , Bunul Dumnezeu și Maica Domnului d sar grijă de fiecare credincios Sărbători fericite și un an cu pace de toate!

      Ștergere
    2. Multumim lui Bubu DUMNEZEU CE NE TRASMITE MARIA CARE ARE HAR CERESC MULTUMIM

      Ștergere
  6. Papa Francisc a vorbit de Craciun despre lacomie si razboi -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nati, tu mai intri pe aici ???

    RăspundețiȘtergere
  8. Sărbători luminoase, cu har și multă binecuvântare! Multă sănătate doamna Maria! Mulțumiri pentru tot ceea ce ne împărtășiți zi de zi din darurile primite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Crăciun luminat și binecuvantat 🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. Zi de Craciun in care ortodoxul Putin i-a bombardat pe Fratii lor ortodoxii slavi ucrainieni fara scrupule
    Ne gindim ce ar face cu noi sau altii neslavi??
    Americanii in zi de Craciun se lupta cu gerul in 5 ore scazut de la plus opt la minus opt grade plus vint care e simtit la New York la minus 28 grade iar la Cicago-orasul Vinturilor de minus 40 grade unde va dura cel putin trei saptamini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sunt rit vechi, nu au avut Crăciunul ieri. Ce-mi place de tine Crăciune că-i mângâi pe americani, când de fapt, acest război este al lor, prin mana altuia.

      Ștergere
    2. Ucrainienii oficial au avut ieri Craciunul iar rusii au bombardat tocmai piata deschisa pentru Tirgul de Craciun si ieri si astazi ei au mai facut prin vicepremierul lor tot ieri de Craciun si declaratii belicoase inclusiv la adresa R Moldova si Romaniei.
      Si mai exista declaratii rusesti despre stadiul terminsl al bolii lui Putin tinut in viata de tratamente si medicamente speciale-craciun.

      Ștergere
    3. Și o sa vina altul la fel ca el.

      Ștergere
    4. Aici ai dreptate ,sistemul poate da unul mai rau decit Putin-craciun.

      Ștergere
  11. Becali-Astai stat condus de nemernici,stat nemernic ca nu m-a lasat din puscarie la majoratul fetelor.
    Aveam pe Hristos in inima intotdeauna,vrau sa rup lantul duhul Lumii al Dracilor sa ma retrag doar la biserica si casa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dna Maria G.dvs.cititi mesajele Tincutei Radu Spataru, la postările dvs.de pe fb.?!? Culmea ii mai dați și inimioare❤️. Sincer, cred ca nu-i citiți mesajele, scrie tot felul de aberații....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu am citit mesajele! O sa le citesc!

      Ștergere
    2. Scrie mesaje urate la adresa Bisericii și a Domnului nostru Iisus Hristos 😪, după ce, la început va adresează dvs.cuvinte drăguțe, cred ca nu citiți tot mesajul. Sincer, pe mine m-a supărat rău.

      Ștergere
    3. Poate dacă citește aici, le va șterge, dar cred ca va mai scrie, mie mi se ca e o pers.cu probleme...

      Ștergere
  13. are Romania adevarul divin -dar au si marile puteri influentele lor- noi avem rugaciunea ei au banii si capetele luminate racolate din lumea toata prin care manipuleaza omenirea

    RăspundețiȘtergere