vineri, 30 decembrie 2022

ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !

                                                Dragii mei,                           

               "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! 
     Că Slava Domnului,peste Tine a răsărit !" 

Aşa spunea un glas Divin,un glas ce venea din Cerul Sfânt!
Moment în care ,văd cum coboară din Cer  un nor albastru violet,un nor catifelat si transparent , un nor care mă-nconjoară chiar daca eram în faţa calculatorului.
Acest nor,m-a prins în mijlocul lui si-l vedeam peste tot în jurul meu.
                                          
Apoi , văd cum deasupra capului meu,mai sus de plafonul care nu mai era,văd nor oval,rupt ca din Soare, un nor auriu -argintiu din care începe a ploua asupra mea cu stele aurii-argintii.  
Simteam o căldură sufletească Divină şi -mi doream ca această Minune sa nu se mai termine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra capului meu,ploaia de stele aurii-argintii care m-au învăluit.
Glasul Divin răsuna atât în Cer,cât şi pe Pământ, rostind aşa : 

                    "România,Viitorul  al Doilea Nou Ierusalim!
                Luminează-te,Luminează-te ,Noule Ierusalime,că Slava  Domnului peste Tine a răsărit!"  
                       
Iar pe Cer,în locul norului ca de Soare care se transformase în Stele,a apărut O Sfanta Cruce alba,si foarte stralucitoare.

                                                ,
Crucea Sfanta  a rămas pe Cer, preţ de câteva secunde ,după care, a disparut ca si prin topire.
Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie în caietul de suflet,dar acum v-am împărtăşit şi vouă aceasta mare si uimitoare Minune.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să reverse asupra voastra si a noastra a tuturor,Mila si Dragostea Sa, si să ne întărească în Credinţă,ca să putem avea răbdare si sa asteptam cu dragoste infinită,Venirea  Sa în Noul Ierusalim ,numit România Adevarului Duhului Sfant, Amin!
                                     Cu dragoste,Maria. 

27 de comentarii:

  1. Salut Craciune. Acel cineva care nu poti sa-ti imaginezi, este insusi cel care a coborit pe pamant si i-a creat pe Adam si Eva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii vechi si in Biblie mentionati traiau sute si chiar mii de ani deci aveau o radacina Adn mai buna care s-a mai alterat si va fi redusa longevitatea si de noile medicamente chimice cum a facut si ultimul vaccin .
    Pentru asta s-ar parea ca omul e in impas si are din nou nevoie de creator mai ales ca omul distruge si Pamintul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cit despre Luminare cam greu cu criza invatamintului Romaniei educate si manipularea romanilor de politicieni corupti si pegra de Tradatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria o bucurie mai mare de cat iubirea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului cred că este de ajuns.
    Bunul Dumnezeu are grijă și vede suferință,poporului român care se roagă,chiar daca mai greșim ,românii sunt un popor milostiv,bun,primitor, și nu în ultimul rând răbdător.
    Nicăieri în lume nu vedem așa ceva,
    Exemplu de răbdare
    Exact ce-i place lui Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Masinca30 decembrie 2022 la 07:51 La multi ani scumpa mea ! Multumesc din inima pentru aprecieri si urari.Te pup si te imbratisez cu multa drag!

      Ștergere
    2. Multumesc dna Maria !Slava lui Isus ,prea sfintei Treimi ,Maicii Domnului !Harul si Duhul cel sfant sa nu ne paraseasca niciodata,grija lui Dumnezeu sa ne insoteasca mereu!

      Ștergere
  5. La hidroelectrica 300 de posturi noi babane de conducere cu bani grei pentru activistii de partid care fara a produca nimic in plus duc in facturile populatiei un surplus in valoare de 10 milioane de Euro.
    In timp ce firmele austriece cu datorii la buget in prag de prescriptie,
    Inclusiv evreul care se vrea Neamt,Alogenul Iohannis cu datorie la stat de peste 300 mii de Euro din casa furata prin fals si uz de fals in centrul Sibiului str Nicolae Balcescu nr 29 pe care a promis sa-i restituie statului fara a se tine de cuvint si de care se pare dupa vorba lui Basescu a mai cumparat alte case la Miami
    In timp ce conform statisticii 6 procente din romani au facut Foamea in 2022 iar pensiile speciale cresc in timp ce majoritatea pensiile si salariilor sint scazute la niveluri minime mult sub inflatie si sub cosul de subziistenta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul viitor 2023
    E anuntat de specialisti pe linga economia la energia cu cuptoarele de gatit si la incalzire unde bucuresteni vor atinge recordul,
    Va obliga pe europeni sa consume alimente care inainte se fereau si aruncau ca pielea de pui care va deveni crocanta si aliment de lux si in localuri care si ele vor incepe sa duca lipsa de clientela .
    Vor scapa mai usor cei care vor detine o bucata de pamint pentru cultivarea legumelor si fructele proprii care nu vor mai cumpara pe cele cancerigene de la Moll imbibate cu pesticide cancerigene obtinind o metoda de subzistenta in fata Scumpirilor si Inflatia cu Doua Cifre pe care BNR-ul evreului Isarescu-groparul economiei romanesti, le anunta mai sigura chiar decit Frica de Boala este FOAMETEA care trece si ea la procente cu doua cifre vor face ca Romania sa piarda populatie mai rau ca in Razboi cum deja s-a intimplst si anul acesta cu orase mari cum e Clujul
    Ircc se estimeaza sa treaca in primavara de 6 procente crescind ratele la banci in timp ce Urla Foamea pe strada mai ales intre pensionari pierduti si singuri.
    Implinind multe din prorocirile facute si de Putin pentru popoarele uniunii Europene care mai pregatesc si cheltuieli marite pentru o armata comuna Proprie inca de la inceputul anului 2023 desi inflatia si cresterea preturilor era inceputa inaintea razboiului chiar generata de masurile anticovid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelu Duminica sociolog spune din recensamaintul ultim din care rezulta ca tara e situatie dezaustruoasa dar doar 788 mii romani cu domiciliu in strainatate dar 3 milioane nu sau recenzat ia satele ofera date false pentru a primi bani de la buget imbatrinite crescind numarul celor peste 65 de ani cu o jumatate de milion dar sintem in coada la numarul celor cu studii superioare.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un sondaj Ires de luna asta arata ca romanii au tot mai putina incredere in politicieni cu doar 6 procente majoritatea care doresc schimbarea tuturor inclusiv guvernului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un evreu citat pe Nasul tv spunea ca 6 miliarde de oameni care se inchina la Idoli inclusiv cei care cred in Iisus merita sa fie omoriti.
    O fi avind mintea zapacita cu Talmudul evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un roman in Italia a reparat si vopsit un pod folosind banii sai cIstigati din cersit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Atentie romani v-i se pregateste ceva
    Partida Romilor ,infintata la Sibiu de evreul presedinte Constantinescu-Patapievici, spune ca va da in judecata pentru ca la ultimul rencensamint peste 300 mii de romi nu au fost recenzati.
    Oricum din analiza datelor recensamintului pe nationalitati cit si comparat cu religii din datele publicate fata de ortodoxi lipsesc aproape 2 milioane de cetateni de alta religie necrestina si nationalitate care nu pot fi decit Evrei cetateni cu domiciliu masluit si asta in strainatate ,afacere Ascunsa a Castei Evreiesti de 33 de ani la conducerea Romaniei despre care majoritatea romanilor nu prea stiu nimic nici despre scopul acestei masluiri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Preotul Gruia arata ca recensamintul arata fata de cel precedent o scadere cu 12,5 procente a crestinilor ortodoxi in Romania in fata altor culte in general in Ardeal sau in general in favoarea ateilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guia, nu Gruia, mereu ii botezi, ai cam mulți miei de dat 😁

      Ștergere
  13. La sfirsitul de Decembrie spaniolii fac baie in Mediterana fiind cea mai calda luna din Istoria din ultimii 72 de ani
    Si nici la noi nu e frig cu temperaturi de maxima zilei de peste 10 grade celsius-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Madalina Dobrovolski din casatorie cu pilotul lui Iohannis din cartier Strand Sibiu fosta prezentatoare Puscalau inainte de casatorie face propaganda bancii pentru Aimente ca anti/risipa din sector 6 si Teleorman pe tvr1 condusa de o femeie inimoasa cu un ONG-Tara Tara cine esti unde presedinte e Gabriel Sescu cu circa 5 mii tone alimente colectate de la 100 de donatori producatori si procesatori in toata tara pentru oameni saraci multi romi inclusiv After Scool pentru copii cu saracie extrema ca la Baia Mare sau Pata Rit de la Cluj unde traiesc colectind din gunoie multi romi si controlul risipei dar si in sate rurale sarace ca judetele Vaslui ,Botosani si Teleorman cu hrana sau asistenta medicala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. In 21 Decembrie 2022 incident intre un avion american care evita in aer la 3m un avion chinezesc deasupra oceanului.
    Ieri amenintari ale Turciei contra Greciei in Urma intentiei scesteia din urma da a extinde la 12 mile limita apelor sale teritoriale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Profesorul geniilor neurochirurgul Colceag—Biserica e o institutie ,dumnezeu e creatorul.
    Biserica trebuie sa se reapropie de Dumnezeu.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Europarlamentara Grapinii-Ucraina a promulgat legea invatamintului fara a respecta intelegerile din tratatul de aderare la drepturile romanilor iar Presedintele si ministerul de externe nu au luat nici o atitudine/pozitie.-
    Ca de obicei dorm in papuci somnul de moarte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nou regulament pentru interdictia protestelor linga gurile de metrou dat de primarul rezist. Nicusor Dan -gura de canal -metrou, deci intentionat in cam tot centrul Bucurestiului
    Se intimpla si la case mai mari cu Donald Trump-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. pana sa se lumineze romanul mai trece apa pe Dunare- DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI pot schimba destinele tarii dar faptele ne tradeaza-stam pe butoiul cu pulbere, si toata planeta - vom vedea cu ochii dar de invatat mai avem multe

    RăspundețiȘtergere
  20. O romanca a nascut in aer zburind cu avionul obligat sa aterizeze la Praga.
    Oare unde va ateriza Iohannis ca Ceausescu a fost obligat sa aterizeze la Tirgoviste???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Când poporul Român se va trezi sa nu mai de-a cu petarde sau artificii de toate animalele sunt stresate de rup ușile,nu în asta constă tradiția noastră,ea este sa ne iertăm unii pe alții și să ne unim in rugăciune,ce frumos ar fi în toată țara să iasă în stradă să spună Tatăl Nostru,și să-i mulțumim Lui Dumnezeu că nu a venit Apocalipsa și peste noi.

    RăspundețiȘtergere
  22. In mod normal gravidele nu ar trebui sa calatoreasca cu avionul din cauza radiatiilor la inaltime si a diferentei de presiune care pot fi declansator de nasteri premature cum a fost si la romanca cu greutatea copilului si de 2,75kg dar la virsnici poate da si atac de cord sau cerebral si mortale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mare este puterea lui Dumnezeu și minunate sunt căile sale.
    Oameni buni sa avem nădejde și credință și vă spun că vom putea calca pe capetele șerpilor,asta la figurat.
    Nimic fără Dumnezeu 🙏
    Se vor adeveri toate ,vor ieși toate adevărurile la iveală.
    Dumnezeu va pedepsi pe toți cei care au făcut rău și care fac rău poporului român.
    Cred cu tărie că așa va fi.
    România va prospera,se va trezi, și vom face lucruri minunate.
    Așa sa ne ajute Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    România nu sa dus peste nici o țară să ia ceva,doar sa apărat și a muncit.
    Dumnezeu vede de acest lucru sa fim siguri.Msre și puternic este Dumnezeu.
    Doamne ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere