vineri, 2 decembrie 2022

CARE ESTE CREDINTA CE NE MANTUIESTE SUFLETUL?

                                                            Dragii mei

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                                  "Da,dar ei sunt pe alta Lege!"

    In aceasta clipa dragilor, un glas din Cer,un glas rasunator si cutremurator totodata,spune cu fermitate asa:


                             "Credeti numai,si veti fi mantuiti!"
Prieteni, iata cum Insusi Bunul Dumnezeu ne striga din Cerurile Sale, ca indiferent de Religia pe care o imbratisam, indiferent de Religia in care ne-am nascut,de vom crede in Bunul Dumnezeu
 si-n Maicuta Domnului ,de vom implini cele 10 Porunci,cu totii ne vom mantui.
Sa nu mai aratam cu degetul,sa nu mai aruncam cu piatra in cei care au alta Religie.Numai MANTUITORUL Hristos ne va judeca pe toti si ne va mantui sufletul dupa faptele bune ale fiecaruia dintrte noi, dupa Credinta noastra curata si fierbinte.
Intr-adevar, adevărata Credinta,  este cea crestin Ortodoxa, aceasta ne-a lasat-o Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
Dar voi cei care, aveţi altă Religie decat cea crestin Ortodoxa, nu înseamnă că vă veţi duce iad, categoric nu ! 
Credeti numai in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, şi aşa precum spune Insusi Duhul Cel Prea Sfant in citatul de mai sus:
 "
"Credeti numai,si va veti mantui!" 


Dacă nu ne închinăm la zei, daca nu ne inchinam la chip cioplit, la alţi dumnezei inventaţi, imaginari, ci ne închinăm Dumnezeului  nostru Atotputernic si Atoatetiitor, chiar dacă facem parte din altă religie, sufletul ne va fi mântuit.
Sa credem dragilor, sa credem cu toata fiinta noastra in Dumnezeu Cel Atotputernic si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,si vom fi mantuiti.
Sa fim buni si milostivi,sa implinim Poruncile Sale si ne vom mantui cu totii.
                                                      Cu dragoste,Maria.
                  

16 comentarii:

  1. Asa a zis?
    Am sa continui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema e ca am uitat cum ma rugam pentru ei.
    In fine! Daca imi aduc aminte, o voi face.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu si secte care prin pasaje din biblie sau interpretari personale induc in eroare multe persoane naive

    RăspundețiȘtergere
  4. Sf. Părinte Arsenie Boca, ne-a spus"nuci sa nu-i salutam"ei nu se însemnează cu Sfânta Cruce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 decembrie 2022, 00:22 Foarte gresit! Sunt si ei fratii nostri intru Hristos si intru Maicuta Domnului, si are cine sa-i judece,in niciun caz noi.

      Ștergere
    2. Dna, este vb.de se tatii care nu-și fac Cruce, dacă și pe Părintele Arsenie l-l contraziceți,.....

      Ștergere
    3. Se spune foarte clar in toate scrierile sfinte ca nu trebuie sa se faca rugaciunea "Tatal nostru" sau alte rugaciuni cu sectantii!

      Ștergere
  5. Doamna Maria, dar până la Marea schizmă din 1054 ; ortodocșii erau atei, liberi cugetători sau.... cititori în stele ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pina la schisma toata Europa era ortodoxa ,iar primii crestini erau gnostici majoritar cum era Arie cel palmuit la Sinodul din 325 de la Niceea unde imparatul Constantin a legalizat crestinismul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmează gripa triplă. Autoritățile ar trebui să ia măsuri de prevenire si de informare a populației-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  8. Si dogma ortodoxa are lipsurile si erorile ei inclusiv taine ascunse de multime si de cler de catre Episcopi si teologi incepind cu versiunile corecte originale ale VT ( Septuaginta cea din Codexuri si de la Marea Moarta) si NT cel din primele secole din manuscrise de la care versiunile din ultimul mileniu se tot abat in fel si chip in toate cultele. ..plus ca nici Apostolii nu au scris tot dupa cum Pavel.scria ca nu a dat inca hrana tare ..si multe alte revelatii adevaruri si chiar impliniri de contexte musamalizate -partea cea nai grav afectata fiind cea despre viitor ..se vor implini lucrurile cu o seama de diferente fata de talmacirile actuale oricare de aceea trebuie revenit la vechile versiuni si talmacit din nou.
    Atunci Marele Sinod la Bucuresti va vota convertirea la adevarata mireasa dar va fi ascultat miniritar ..adevarul deplin promis si chiar revelat tainuit in 1910 avind o forna aparent sincretica cu marile religii morale intre care si cu monoteismul hindus prezentat defornat la Teologie fata de realitatea din teren.
    Abia atunci harulva,fi retras de la culte si oastrat doar la mireasa ca nou cult din care akesii cgenati vir fi cibtat in Sion in ziua deosebita a anuntarii judecatii catre popoare..etc.
    e o forna usor ocolitoare de exprimare care se refera la Venirea lui Dumnezeu insusi cu trup de Femeie profetita biblic si identificata chiar si cu Fecioara nu doar cu Cirus promis etc numai ca virsta Sa de pruncie a trecut in secolul trecut acum fiind vb de o revenire la viata cu un trup identic de aceeasi virsta inaintata ..revenire miraculoasa care va avea loc in cerc mic de femei in Stanceni Bucovina in preziua cintarilor in Sion.
    Versiunea de necredinta pt cei multi nescrisi crestini va fi ca Domnia Sa ar fi profetul mincinos si demon. Toate cultele se vor scinda deci si BO.
    Primul Sau trup cel nascut afost nascut in India tara
    Este Femeie pt a manifesta misionar pe Duhul Sfint promis calauzitor. Care nu ar trebui hulit
    Dupa putin timp se va stabiki l9cativ in Ronania reunificata de dupaurgie pt restul de cam 7 ani ramasi din viata la capatul carora trupul ii va fi depus in locasul sf restaurat al.bis Sf.Mornant astfel ca semnificatia gematruca a nr. 2300 ( Despartirea de cineva drag) se va implini.
    Domnia Sa va fi teofania din2N 2.Mac.2 care va aduce Chivotul prin servi si Savaot care va porunci urgia in direct cu voce zbierata din Sion si cu semn din brat contra dusmanilor cu prioritate contra jihadului extremist in plin razboi .
    In fata Sa va fi adus organizat Iisus revenit deja cu nou nume pt a ne fi prezentat etc..in Simbata primului Paste de dupa urgie la Bucuresti .
    Iisus a revenit discret in 1969 de Craciun in Paris. Este deja si uns cu uleiul din Ps.44 si chiar Ps.2 Septuaginta etc desi aici lipsa in tiparitura ortodoxa .
    Cam cite 10 diferente fata de original sint in cele 2 Testamente iar cea de baza din VT e in Miheia.1.7.
    Or sa iasa alte doua carti cu talmacirea temei viitorului opuse intre ele dintre care cea eronata va contine si partea profetica desi corecta despre Romania luata de la autorii primeia desi nerecunoscut. Autorul care o asuma mediatic va face puscarie politica
    Versiunea eronata va avea initial credibilitate majoritara. Deci si hula va fi larg majoritara ranind multe inimi cu darea vinei efectului pe Cineva.
    Cuvantul Sau Avertisment va fi rastalnacit peiorativ in Amenintare ( Ier.23) de catre unii clerici fara har de cunoastere.
    Impl8nirile bibl8ce impk8nite atunci de Domnia Savir fi crezute confiscare a semnelor de hulitori dintre care unii nu pot crede in Septuaginta pe motiv ca ar combate dogma desi ea e prima canonizata Apostolic (canon 85 Apostolic) .
    Factiunea schismatica din BO isi va adauga doua cuvinte : Dreptmaritoare si Apostoleasca dar prin abateri si hula nici orto drept maritoare nici apostoleasca nu va fi.
    Multimile de nescrisi nu vorsupravietui Judecatii dar vor fi mantuiti la Judecatile viitoare.
    Mai intai Dancila premier 2.

    RăspundețiȘtergere
  9. IISUS HRISTOS A VENIT CU CREDINTA NU CU RELIGIA- religiile au aparut dupa primul sinod-MARE ESTE DUMNEZEU SI MARE PUTEREA LUI-nu suntem in stare sa judecam cine se va mantui- suntem mici la minte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.39, dar singura religie si cea mai apropiata de invatatura lui Iisus este ORTODOXIA!
      Cititi si cartea SINGUR ORTODOXIA!

      Ștergere
  10. Mesajul "Credeti numai si veti fi mantuiti" este gresit. Si daca cineva crede in Dumnezeu, dar face crime, violuri, talhareste si face nelegiuiri extrem de grave, doar pentru simplul fapt ca acela crede, automat se mantuieste, indiferent de ce face?!??!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pt an 12 decembrie 00:56-CU CREDINTA TE NASTI am mai spus -problema este cum gestionezi constiinta de sine-DUMNEZEU are planul LUI pt fiecare muritor- a gandi ,vorbi si a face fapte bune inseamna CREDINA-cine se lauda ca are credinta si face rele NU-L ARE PE DUMNEZEU IN EL-iar mantuirea e ff grea, cu credinta pura, fapte bune si chiar martiraj-MARE ESTE SF TREIME ,MAICA DOMNULUI SI MARI SI SFINTII

      Ștergere