joi, 26 mai 2022

VA RUGAM , DATI UN MIC AJUTOR PENTRU PICTURA SFINTEI BISERICI- INALTAREA DOMNULUI DIN TECUCI,JUDETUL GALATI !

 




  •                                                     Prieteni dragi, 

    Haideti sa fim si noi cate o particica mica de tot,din BISERICA INALTARII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS din Tecuci,judetul Galati.

    Nu costa atat de mult,ca sa fim trecuti in CERURI in CARTEA VIETII,contribuind cu cativa banuti la Pictura Sfintei Biserici.

    Un Sfant in picioare pictat,costa 1400 lei sau 280 de euro. Si stiti ca acel Sfant de pe peretele Sfintei Biserici,este Ofranda voastra,a familiei voastre dragilor. Oricand puteti veni in Sfanta Biserica ,si sa vedeti ceea ce voi sau cei dragi voua,ati daruit si au daruit ,Mantuitorului Hristos si Maicii Domnului.

    Sunati va rog pe Parintele Forda Neculai care vă va ajuta in gasirea Sfantului pe care vreti sa-l achitati ca sa fie pictat.Parintele Neculai Forda va va elibera chitanta pentru suma pe care o depuneti in contul Sfintei Biserici pentru ajutorul vostru,si v-o poate trimite prin WhatssApp.

    Telefonul Parintelui este:Tel.Parintele Paroh Neculai Forda :0729079924 !

    In caz ca Parintele nu poate sa va raspunda cand sunati,atunci,ma puteti suna pe mine la :0747226236 !

    Vă voi raspunde personal.



    Sa ajutam pe PARINTELE cu cat putem, ca sa poata plati munca pictorilor !

    Dragii mei, avem nevoie de ajutor financiar pentru PICTURA SFINTEI BISERICI INALTAREA DOMNULUI ,DIN TECUCI ! Iata si din articolele anterioare:


                                               .

    "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


     Va rugam, Donati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci ,judetul Galati ! Haideti fratilor ca sa daruim din toata inima pentru BISERICA DOMNULUI,căci cu atât vom ramane,nimic nu vom lua cu noi cand vom pleca din aceasta lume.Cu faptele bune ramanem! 

    Sa ajutam ca sa straluceasca Biserica Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,impreuna cu Sfintii Săi !  

    .

     Va rugam cu inima si cu sufletul,ajutati-ne financiar pentru  a duce la desavarsire PICTURA SFINTEI BISERICI -INALTAREA  DOMNULUI din Tecuci,pentru care va prezentam si DOVEZI graitoare in videoclipul de mai jos : 

     
                       .

    Videoclipul este din 5 parti,dar nu are o ordine cronologica, ci l-am postat asa cum m-am priceput eu,ca incepatoare in filmari cu telefonul.
    Va multumesc mult!


    DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840

    Peretii goi si albi, asteapta Mila si Iubirea Crestinilor si Iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului  ca sa fie pictati cu Chipurile Sfintilor,cu Chipul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
    Va rugam ,ajutati-ne pentru ca BISERICA SFANTA a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,sa prinda viaţă vesnica !    
       Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
    Contul PAROHIEI  :

    Cont UNICREDIT BANK SA

    :RO66BACX0000000850800000 ,
    Cod fiscal :13495840 !                         

              Dragii mei, 

    SFANTA BISERICA cu hramul Inaltarii Domnului din Tecuci, este noua si cu pictura neterminta la interior.
    Vin la voi dragilor,cu Rugamintea fierbinte de a ne ajuta financiar ca sa putem duce la desavarsire, toata pictura din interiorul Sfintei Biserici.
    Aceasta este Sfanta Biserica care are nevoie de ajutor financiar, pentru a putea fi pictata la interior:

    .

    Pictura sfintei Biserici abia acum se face cu ajutorul si din mila crestinilor.
    Troita din lemn este facuta dragilor, dar are nevoie de un soclu mare pe care sa fie inaltata,iar Părintele Paroh Neculai Forda nu are bani ca s-o inalte.
    Aceasta este Sfanta Cruce care, asteapta sa fie inaltata si sa straluceasca zi si noapte in inimile si-n sufletele noastre :
                       Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare şi interior
    Parintele a cheltuit si cheltuieste foarte mult cu pictura sfintei Biserici.
    Cine poate dragii mei si cine doreste ca sa ajute sfanta Biserica cu banuti pentru ridicarea soclului dar si pentru pictura Sfintilor din sfanta Biserica ,o poate face donand orice suma cat de mica,astfel:
    Tel.Parintele Paroh Neculai Forda :0729079924 !
    Contul PAROHIEI  :

    Cont UNICREDIT BANK SA

    :RO66BACX0000000850800000 ,

    Cod fiscal :13495840 !

    PARINTELE se roaga si se va ruga pentru fiecare binefacator al Sfintei Biserici Inaltarea Domnului din Tecuci judetul Galati.

                   Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare.

    Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

    În dreapta, cu vesminte albe,este Parintele Paroh Forda!

    Va multumim din suflet si din toata inima si ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar DARUL vostru sa vi-l intoarca inzecit in casa si-n familia voastra,prin dragoste,sanatate si mantuire.

                              Cu                     dragoste,Maria.
  • .


21 de comentarii:

  1. In timp ce Romania a oprit toate centralele pe carbuni Germania pregateste semnarea marti a unui Decret prin care sa poata folosi carbunele si titeiul in centrale pentru producerea curentului pina in 2030.
    Si ne miram de ce romanii platesc cel mai scump curent din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce au distrus Romania transformata in tara bananiera in varianta cerealiera ,casta evreiasca nesimtita in varianta maxima Iohannis acum demoleaza ultimile intreprinderi Fabrica de zahar Ludus ultima ramasa in Ardeal scot la vinzare centrala termica Mintia si vind prin satele ardelenesti pe nimic Ungariei monumente istorice.
    Nemaiavind ce vinde Alogeninii Tradatori in curind o sa inceapa sa vinda din teritoriul Romaniei ,dupa ce evreul Ciuca-Maciuca si casta evreiasca Pnl care acum sarbatoresc Parastasul partidului lor la 147 de Ani, a crescut cu peste 100 ooo numarul angajatilor bugetari de la stat care in plus au si salarii triple fata de cei din economia romaneasca pe care tot ei Tradatorii au distrus-o in timp ce ei si neamul lor de jupuitori crapa cu aparatul de lor de stat obed pe spatele romanilor saraciti si analfabeti ca la

    1907.Curind,Curind,
    in timp Putin si Victor Orban asteapta la cotitura consemnarea Decesului pentru revendicarea Mostenirii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Evreul Zelenski presedinte al ucrainei il ataca pe evreul Kissinger fost secretar de stat Sua pentru faptul ca la Davos a spus ca Ucraina trebuie sa cedeze teritorii Rusiei ca in urma nazismului german din 1938.
    Dar de Bucovina si Basarabia ,
    Nimic,Nimic??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Principele de Wels ,Charls al Uk in vizita prin Romania ,mare iubitor si asta de conace ale ungurilor jupuitori de romani.
    Cred ca asteapta si asta decesul romanesc pentru ca miroase si el a mostenire dupa ce stramosii lui la Yalta a vindut Romania pe un servetel de hirtie rusesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va rog , din suflet ,ajutatii-ma sa-mi pot cumpara un scayn ppremergatoe,cu rotite.Am avut o paralizie si fara scaun nu ma pot misca.Va rog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog , din suflet ,ajutatii-ma sa-mi pot cumpara un scayn ppremergatoe,cu rotite.Am avut o paralizie si fara scaun nu ma pot misca.Va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiți cu preotul de care aparțineți, va poate ajuta!!!

      Ștergere
  7. Rusia pregateste proiect de lege care permite angajarea in armata a barbatilor pina la virsta de pensionare dupa ce au pierdut pedte 50 mii de militari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Britanicii string centura din cauza cresterii cu 15 procente in acest an a preturilor la alimente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciolacu-s-a luat decizia ca si statul sa stringa cureaua se vor face doar cheltuelile esentiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dodon eliberat acasa cu domiciliu fortat spune ca e presat psihologic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. George Simion de la tribuna Parlamentului-
    Capul lui Mihai Viteazu De la Turda se Ridica Si se intreaba de ce tara e asa de mica -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prihodul care a inchis Mintia e liberal si a dus la 1400 someri dupa esecurile multor directori PSD ,o scrie Cotidianul .ro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Numai Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ne mai scapă de toate necazurile,sa avem credință🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog frumos,cine poate sa ma ajute sa-mi cumpăr un cadru pentru sprijini sa pot sta pe verticală.Acum sunt in spital.Multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  15. Asasinii economici si Romaniei au devalizat si Fondul Proprietatea administrat de evreul american fost smbasador care cuprindea cele mai bune intreprinderi iar acum se pregatesc prin acelai proces de vinzari la preturi simbolice a Devalizarii la Hidroelectrica care inca mai produce cel mai ieftin curent electric romanesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Salt cu parasuta in interiorul Catedralei Mintuirii Neamului filmata si data pe Tv dupa terminarea programului de lucru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eminescu-Strainul te tot paste de nu te mai poti cunoaste-
    Mihai Viteazu o spunea mai direct-Desteptati-va ca am dormit destul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bunicul meu,Ioan,a_mi spunea mergand impreuna pe Hula,un loc dintre doua dealuri:ma,dragul mosului,in vremurile de pe urma,oamenii vor maca pamant,ca pe pita,si ui asta ai.Si mi_o desfacut o bucata de nu stiu ce era,din nistre straturi de ani n fel de argila si mi_o dat sa mananc si fratiori si surioare,io va spui cu mana pe inima,dupa ce o facut bunicul sfanta cruce pe acea bucata de argila din hula,o fost al mai gustos unt si ai mai buna mancare a mea pe care am mancat_o vodata.Ma,dragilor,nu va pot descrie in cuvinte ce buna o fost.Dupa un rastimp,am intales precum ca pietrele sa vor preface in paine.SI O FOST EXACT CUM MO INVATAT BUNELUL MEU,DRAGUL DE DUMNEALUI.ERA O MANA DE OM BUNELU MEU IOAN,,DA AVEA MARE CREDINTA,ERA UN OM LIBER,CURAT.

    RăspundețiȘtergere
  19. Victor Orban calul Troian Hun-guresc asiatici lovitura dura contra Ardelenilor care nu mai pot cumpara benzina mai ieftina din Hun-garia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Inundații catastrofale cu victime si covor alb de grindină. Lumea este devastată anul acesta si nu numai-

    RăspundețiȘtergere