joi, 12 mai 2022

DUMNEZEU TATAL SI DUMNEZEU FIUL, COBOARA INSPRE PAMANT ! PACEA LUMII,FERICIREA, DUMNEZEU SI NEMURIREA !

                                        11 Mai 2022,ora 22,34 !


                         HRISTOS  A  INVIAT,dragii mei !


In aceasta seara ,in timp ce scriam la articolul anterior,vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer senin de ziua,iar din Cer, coboara in mare graba inspre Pamant, DUMNEZEU FIUL urmat la mica distanta de DUMNEZEU TATAL.

.
Dragii mei, la cate se intampla acum pe pamant, nici DUMNEZEU nu mai are rabdare si va interveni pentru a opri de la piere lumea. 
Dar iata ce spune un glas,chiar acum: 

"Se asternuse in Tot  si-n Toate
Pacea Lumii,fericirea,
Dumnezeu si nemurirea !"
Dragii mei, eu am mai scris de curand,ca Pacea Lumii va veni si totul va fi frumos si chiar divin de frumos.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi ca sa coboare cat mai curand si sa readuca Pacea Lumii,fericirea si sa ne ierte pe toti pentru gresalele noastre cele facute cu voie sau fara de voie.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa ne intarim in Credinta!
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu deznadajduim!
Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Cel mai mare pericol dupa mine e dezechilibrul climatic al apei de la polii Pamintului generat de oameni prin incalzirea globala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zisa incalzire globala nu este cauzata de activitatea umana, asa zisele noxe, sa ajuns la concluzia ca incalzirea este din cauza schimbarii polilor , inclinatia axei planetei duce la topirea ghetarilor de la poli

      Ștergere
  2. Asta cu încălzirea globală e cea mai mare minciună, se bate apa-n piuă de 20 de ani! -satana are mulţi corifei dar şi mulţi creduli!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragomire ieri arata seceta si baraje fara apa in california si spania cu apa cu program de citeva ore pe conducte doar pentru baut si nici noi nu stam pres bine-craciun.

      Ștergere
    2. Asa cred și eu!

      Ștergere
    3. Si nu mai judecati lumea viitoate dupa trecut ci dupa viziunile spre viitor-craciun.

      Ștergere
    4. Pai shi hantenaraiele tip Harp din toata lumea e neste jucarii pentru copii si da vina ai mare e homenirea intreaga ka ne incalzim?!😆

      Ștergere
    5. Ma Alexandre,da oare cum ai si cu arca aia mare din Antarctica,or pune mana rusii si pe aia?Ca doua le au ,aia din Siberia si aia de langa Kerson .Si tot rusii or fi pe drojdie.😆😆😆

      Ștergere
  3. Să nădăjduim in Mila Domnului
    Să nu deznădăjduim, credință puternică și Bunul Dumnezeu nu ne lasă 🙏😇🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Secetă a fost şi după ww2
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Foametea_din_1946-1947_(Rom%C3%A2nia)

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata se vede bine apocalipsa financiara a inflatiei,si bogatanii pling dupa ce Bitcoinul a piredut brusc jumatate din valoare bogatanii au pierdut enorm,era un mesaj cu bogatasi care cersesc mincare.
    Scapa cine poate,dar prea putini- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia vedeti incendii cu gramada in usa,vizate marile ferme si fabrici de procesare.Urmeaza plandemia foamei,urmata de papa hartficeala de la Bill cel cu bille mari.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Pai astia bogatani sunt mai milogi decat saracii si sunt in stare sa ia si de la gura amaratilor...
      Cum bine se spune: "Mai degraba intra o camila prin urechile acului decat un bogat in Imparatia lui Dumnezeu".
      Am vazut saraci care au lasat de la ei, dar la bogati nu vedeti asa ceva. Astia sunt in stare sa ii ia si bucata de paine sau orice de la altul sarac.
      Stiu pe cineva care are cateva mii de euro salariu si ia de pomana de la Biserica. Apoi isi bat joc de coliva si de ce nu le place si arunca. Mai bine sa se dea de pomana unui animal sau unei pasari. Aia este cu adevarat pomana!!!!!

      Ștergere
    3. Pai io as zace sa_i dai numele..N_are treaba camila animal,ci parama de ancorat vasele la mal.

      Ștergere
    4. Stim, stim... cunoastem... ati prezentat foarte bine situatia, 22.40!
      Da, mai bine dati de pomana grau sau arpacas la o pasare, mancare la animale, in loc sa dati oamenilor care sa isi bata joc.
      Oricum, un animal, o pasare ramane vesnic recunoscator pentru bucata aia de paine. Pe cand un om... sa fim seriosi. Te si dusmaneste ca ai avut sa ii dai o paine, desi poate da din putinul sau.

      Ștergere
  6. Celebrul clarvăzător Nostradamus susține că ne așteaptă o invazie masivă de extratereștri!? El spune că a găsit întâmplător o conversație între „ființele superioare” care se află la 4.000 de ani lumină distanță

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest inger atlant reantrupat,Michel de notre Damme,se afla atunci la penultima intrupare.Actualmente se afla la ulltima intrupare pe pamant si are activate toate cele 12 spirale ale ADN_ului,adica a primit cununa,cum se spune la anumite culte .Este intrupat la noi in tara romaneasca.Pa,pa.Si mai sunt ingeri atlanti intrupati.

      Ștergere