joi, 5 mai 2022

ROMANIA ! IN CAZUL UNUI POSIBIL RAZBOI, ROMANIA VA FI APARATA !

 


                                               5 Mai 2022,ora 15,52 !

                                      

                                              Dragii mei, 


In urma cu doar cateva minute,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spune asa: 

                        "Romania!

                  In cazul unui posibil razboi, Romania va fi aparata! Romania va fi sigura de interventia Trupelor Speciale!"

Dupa care, glasul dispare.

Dragilor, dupa cum vedem, in Mesaj doar ni se intareste convingerea ca, la un eventual razboi in Romania din partea rusilor, vom fi in siguranta si nu vom avea de suferit.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa opreasca chiar si aceasta posibilitate cat de mica, in privinta razboiului in Romania, iar cei care au pornit acest razboi sangeros ,sa-si primesca cat mai curand pedeapsa divina. 

Romania este Gradina Maicii Lui Dumnezeu, Romania este deja Tara Duhului Sfant si Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.

Deci, aici unde DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai se odihnesc, va domni doar BINELE,Raul nu are ce cauta.

Sa avem Credinta statornica, sa fim buni si milostivi, si sa fim ferm convinsi de faptul ca,ROMANIA este TARA aleasa de DUHUL SFANT pentru VENIREA a Doua pe Pamant ,a MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                       Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. slava tie dumnezeule,slava tie,si multumim Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu continui sa cred ca un rol mare va avea conducatorul militar francez al grupului Nato,tot la fel cum in unirea din 1918 un rol mare a avut in Vest profesorul universitar Emmanuel de Martonne iar in est un militar Henri Mathias Berthelot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajută! Slavă Bunului Dumnezeu pentru meajele primite. Părintele Arsenie Boca a prezis că România va fi atacată la un moment dat de trei țări: Rusia, Ungaria și Bulgaria. Dar că aceste țări vor fi lovite de foc. Și Părintele a spus că țara noastră e protejată și Măicuța Domnului se roagă pentru noi. Părintele nu a precizat când se va întâmpla acest atac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu intotdeauna,Dumnezeu ingaduie ca sa stim si data,ziua,anul,etc. Dar,ROMANIA a fost si va fi in siguranta Divinitatii!

      Ștergere
    2. Dar de foamete vom fi feriti? Grecii am inteles ca de la razboi nu or sa aiba pagube prea multe, dar de la foamete da.

      Ștergere
    3. Mai bine sa mănânci o data în zi și să ai pace și liniște în propria casă ,în propria țară. Un om harnic știe să se gospodăreasca astfel încât să nu facă "foamea". Se plâng bogații de lipsuri că ei nu știu cum este sa mănânci de post sau să te mulțumești că vezi pâine pe masa din grau și nu din coji de cartofi. Pe timpul lui Ceaușescu nu exista faina ,se ducea la ruși ,iar noi mâncam pâine din tărâțe și coji de cartofi.

      Ștergere
    4. Un cetatean nu ati inteles aici sensul in care am intrebat de foamete, ce scrieti dvs se numeste mancare buna sau rea fiecare sa o catalogheze cum vrea si care nu ar aduce multe pagube oamenilor, eu ma refeream la foametea aia ca nu gasesti nimic sa mananci. Pamantul nu va mai da roade din cauza ca ori va fi seceta si apa se va retrage ori vor fi inundatii si vor fi probleme inclusiv cu apa de baut, de spalat nu se mai pune problema vom sta toti imputiti,

      Ștergere
    5. Hello,femeile din desert,au doar apa putina de baut si putin lapte.A nu te spala cu apa,nu inseamna ca esti imputit,ori ca nu vrei,sa vezi rezistenta corpului.Rezistenta pielii devine mai mare pe masura ce nu o speli cu apa.Femeile acelea fac dus de nisip si au pielea si parul sanatoase.

      Ștergere
  4. Doamne Ajuta 🙏🙏
    Doamna Maria eu nu sunt in stare să-i mulțumesc Domnului pentru bunătatea lui cea mare.
    Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    Ce sa ne mai dorim altceva?
    Nimic ,doamna Maria.
    Sănătate, credință și mântuire 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria, mai mult ca sigur Romania nu va fi aparata de Fortele Speciale, ci de parlamentari si restul (exclus armata, nu ma refer la ea) care au PENSII SPECIALE......
    .

    RăspundețiȘtergere
  6. Conducatori britanici aflati in vizita la Heldinki au declarat ca nu vor ezita sa apere Finlanda si Suedia cu care au vechi valori comune in cazul in care vor fi atacate de Rusia care le-a violat spatiul aerian cu un rlicopter militar,idiferent daca cele doua vor fi membre Nato sau nu.
    In timp ce oficiali Ue su spus ca vor ajuta R Moldova cu mijloace militare neletale pentru a face fata presiunii rusesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi 6 Mai este Ziua Primei Uniri a tuturor tarilor romane sub Mihai Viteazu cind invinge la Bacau si alunga pe Ieremia Movila care dupa citeva luni revine in Moldova si ajunge chiar domnitor si in Tara Romaneasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cea mai mare unire a fost facuta de Burebista cel nascut la Argedava pe Arges linga Bucuresti care unise conform unui istoric francez pe toti dacii die pe riul pe Bug unde avea o cetate spre nord pina in sudul actual al Poloniei ,Moravia-actuala Cehie pina dincolod de actualele Viena,croatia ,Bosnia, Serbia ,muntii Balcani pina la Rodopi marea Marmara si Marea Neagra peste 1,2 milioane km patrati si mai puternic decit Imperiul Roman dupa scrierile aceluiasi istoric francez-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Parlamentul European a votat solicitarea de acordarea R Roldova a statutului de tara candidata a Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. in al doilea razboi mondial romanii ii chemau pe americani- acum americanii sunt aici doar sa le dea riposta rusilor si doar din orgoliu nu pt a ne apara pe noi !

    RăspundețiȘtergere