joi, 5 mai 2022

CREAREA DE NORI ARTIFICIALI , AR PUTEA DAUNA GRAV SANATATII UMANE ,VIETII DE PE PAMANT!

                                      3 mai 2022,ora 5,09 !

                                           

                                               Dragii mei,


De cand cu aceasta mare tehnologie din toate domeniile,aproape ca omul a luat locul Lui Dumnezeu. Clonam oameni,facem fertilizari in vitro si e bine acest lucru pentru cei care doresc sa devina parinti, transformam prin robotizare intreaga natura divina, ne erijam in  niste mici dumnezei, creăm nori artificiali,cautam "particula Lui Dumnezeu "si multe,foarte multe altele care se vor intoarce impotriva omenirii.

Dar iata ,ce spunea un glas astazi dimineata :

                       "Am venit sa incarc vara si am gresit! "

Clipa in care, vad  un Cer senin, un Cer de vara fara niciun nor cat de mic.   Jos pe pamant insa, vad utilaje sofisticate care incearca sa incarce vara,asa cum bine spun Mesajul divin.     

Deasupra acestor utilaje care incercau sa incarce vara, a aparut un ochi viu, un ochi mare din care curgeau rauri de lacrimi.

Lacrimile acelui ochi curgeau, precum curge vita de vie atunci  cand o curatim prea tarziu,cu picaturi mari si necontenit.            

Ceva nu era in regula,ceva nu reusise si totul se rasfrangea acum asupra vietii de pe pamant.

.
Tehnologia extrem de avansata in aceste momente, aceasta distrug deja lumea si viata de pe pamant, distruge Planeta Pamant.
.
Nu Dumnezeu ne face rau,ci noi oamenii ne distrugem unii pe altii, distrugem Pamantul pe care l-am primit in DAR de la CREATOR de la BUNUL DUMNEZEU,ca sa ne inmultim,sa crestem si sa ne hranim, sa traim fericiti.
Dar oare, suntem noi fericiti in aceste momente,cand oamenii incearca sa ia locul Lui Dumnezeu in toate?
Rugaciunea, Credinta fierbinte din sufletul fiecaruia dintre noi, mila, bunatatea,iubirea fata de Aproapele nostru,dragostea,nadejdea in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,acestea ar trebui sa fie "armele "noastre indreptate catre Divinitate si nicidecum rachete,bombe, avioane, etc,etc, folosite de om aproape toate ,pentru a se autodistruge.
Sa ne rugam dragilor, la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu ne dea noua dupa masura faptelor noastre rele, ci sa ne mai dea inca o a"n" sansa ca sa ne intoarcem la El cu tota fiinta noastra si astfel, sa ne putem mantui.
Cu dragoste,Maria.




5 comentarii:

  1. Asta inseamna schimbari cu dezechilibre climatice cu Seceta Mare mai ales in sudul Europei si America. Si zonele temperate ale Asiei si Africii.
    Rusii cu Siberia mai rece si Canada vor devenii grinarul lumii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și asta înseamnă și lucrul contra firii lui Dumnezeu.
    Așa cum scriu cărțile sfinte:
    Prin știință veți pieri acolo am ajuns .
    Numai Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului mai pot opri că mai sunt și oameni și preoți și pusnici care se roagă de mai îngăduie Bunul Dumnezeu și ne mai lasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. rusii sun maestri in a produce furtuni ,grindina .tornade- a se vedea tornadele din MAREA NEAGRA, nemaivazute niciodata-cutremure etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Efectul de sera al Pamintului dat de Co2,apa si metan poste transforma si ridica si pastra temperatura Mare atmosferei terestre pina la punctul la care picaturile care cad din nori sa se evapore de caldura si sa nu mai ajunga pe pamint la plante si animale transformind planeta in Desert incins si fara viata un Iad cum este acum planeta Venus cea mai calda din sistemul solar obligator viitor al Pamintului peste miliarde de ani dar poate fi si mai curind functie si de dezechilibrul dat de Om si de activitatea si temperatura soarelui in crestere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. pe timpul parintilor si bunicilor incalzirea locuintelor se facea si cu carbune iar centralele de bloc tot asa -SI NU ERAU VIJELII ,TORNADE INUNDATII ETC e drept ca s-au construit uzine care polueaza si azi-si totusi exista si manipulare cu care se produce frica imbolnavire sigura a corpurilor umane

    RăspundețiȘtergere