luni, 16 mai 2022

RUSIA ! UN CUTREMUR MARE ! SLABANOGIREA RUSIEI !

 

.
16 Mai 2022,ora 5,41 !

Dragii mei, 

Am scris adeseori despre RUSIA ,ca va pierde Razboiul !
Am scris adeseori despre PUTIN ca este foarte bolnav si ca va muri din aceasta cauza. 
DUMNEZEU are planurile Sale cu fiecare dintre noi. 
Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Crima cu premeditare!
Dar un alt glas, tine sa adauge neaparat:
Rusia!
In primul rand in Rusia ,a avut loc un mare Cutremur!"
Glasul a tinut ca sa spuna mai intai, despre un posibil mare Cutremur in Rusia.
Iarasi glasul adauga:
"Slabanogirea Rusiei!"
Prieteni dragi, RUSIA nu mai are putere ca sa lupte,iar Bomba atomica nu o va folosi, in ciuda tuturor informatiilor venite din toate partile, informatii care au fost special "aruncate"in mijlocul populatiei pentru a intimida, pentru a instala frica,pentru a  inchide gura cel;or care ar mai avea ceva nemultumiri.
Cine vrea sa creada in toate cate citeste pe acest Blog, este spre binele sau, cine nu vrea sau nu crede, poate accesa absolut tot ce voieste si sa creada in ce vrea.
Eu nu voi publica Comentariile celor care aduc panica si voiesc sa bage frica in oameni, in mod eronat,numai din dorinta de a inspaimanta fictiov pe cei care citesc. Sunt destui pe acest Blog, care fac pe Prorocii si spun tot felul de bazaconii, dar eu nu le public astfel de Comentarii,deoarece, nu doresc ca sa apara indoieli in ceea ce eu scriu de la DUHUL SFANT.
Acum sa revin la subiect dragilor.
Daca va fi un CUTREMUR adevarat in RUISIA,un CUTREMUR mare de pamant, eu nu stiu a va spune. 
Daca va fi un adevarat CUTREMUR mare in politica RUSIEI,iarasi nu stiu. Eu nu fac decat ,sa scriu Mesajele de la DUHUL SFANT exact asa precum le aud sau vad cu ochiiu sufletului meu.
In ceea ce priveste CRIMA cu premeditare,iarasi nu stiu despre ce este vorba,despre cine este vorba si unde se va intampla aceasta.
Cred ca cel mai important lucru ester faptul ca, Pacea se va instala peste UCRAINA si in lume.



DUIMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI in marea si iubirea SA de oameni, si-a intors FAȚA SA catre noi Fiii Sai si ne-a iertat si de aceasta data.
Sa aducem fratilor multumire,inchinare si slava Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu cu toti Sfintii Sai, sa fim buni si milostivi si sa avem mare grija ca sa nu mai repetam greselile pe care le-am facut pana acum, fie cu voie sau fara de voie.
Cu dragoste,Maria.



28 de comentarii:

  1. Hristos a Înviat doamna Maria 🙏
    Nu mă bucur de râul nimănui în viața mea,nu exista ură in sufletul meu,dar aici Doamne Ferește de un cutremur de pământ am găsit de mult scris că Rusia datorita unui cutremur mare de pământ va avea loc o explozie puternică în miez de noapte și spune sa nu alergați acolo că veți pieri de otravă.
    Acum spuneți și dv.acelasi 🙏lucru de un posibil cutremur,ori politic ori de pământ.
    Încă odată cred că aveți dreptate și așa este doamna Maria.
    Daca e cutremur de pământ,ferească Dumnezeu posibil să ia foc ceva armament nuclear.
    Acum să mă ierte Dumnezeu și Maicuta Domnului mă gândesc.
    Oare a ajuns timpul?
    Va pup cu drag,doamne ajută 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. Un fost spion britanic a tot mentionat de la inceputul razboiului, ca se pregateste inlaturarea lui Putin chiar de securitatea FSB. Multi nu l-au crezut dar deja sunt semne ca Putin devine din ce in ce mai paranoic.
    Tocmai a dat afara 8 generali acum 1 saptamana in urma .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ceausescu,daca punea pe liber opt ghenerali in optzecisi noo,era para noic mooo!😆

      Ștergere
    2. Nu , dar ramineam cu Leana si fiisu pe cap si acum.
      Ceia ce nu stiu daca eramai rau sau mai bine decit cu evreii-craciun.

      Ștergere
    3. Dar ar fi scapat tara de 8 generali evrei cu pensii speciale-craciun.

      Ștergere
  3. Italienii spun ca dupa parada Putin sr fi fost operat de cancer pe creier.
    La Bucuresti romii de ziua lor au protestat la ambasada Rusiei aducindu -le un tanc de plastic,oricum minoritarii evrei si romi conduc pe majoritari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eduard Novak ministrul Udemerist al sportului in Romania la provocarea unui prezentator Tv a refuzat sa recite versuri din Desteaptate romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta noua păcătoșilor Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. NU VREAU SA MOR SI NICI NU VOI MURI PANA NU VOI INTREGI SI ULTIMA BRAZDA DE PAMANT ROMANESC PANGARITA!!!Cine_i autorul acestei declaratii,nea Petrica fara frica?Hai,ca ti_am ridicat mingea la fileu,un pic de miscare,seniorul nostru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poate fi nemuritor nimeni Ilie pentru ca granitele se stabilesc prin razboaie dure si e si falsa pentru ca unele precum Cadrilaterul vindut nu vor mai reveni-craciun.

      Ștergere
    2. MARESALUL ANTONESCU.

      Ștergere
    3. Deocamdata rachetii ne-au luat nu numai Bucovina de nord,Maramuresul de nord ,Basarabia de sud dar si voturile la Eurovizion.

      Ștergere
  7. Se discuta de inceperea actiunilor de schimbarea lui Putin care e bolnav-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mircea Cosea -Politica Pas cu Pas a UDMR pentru Autonomie e o umilire la adresa Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Victor Orban in discursul de reinstalare dupa realegere vorbeste si traseaza linia Rosie pentru Ue precum facea Putin prin Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. După ce eliberează zonele Odessa și Harkov, Rusia și-a îndeplinit obiectivele. In momentul de față armata Rusiei a îndeplinit peste 75% din obiectivele Operațiunii. -rezervist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezervist 06:49 ,,Dupa ce eliberează zonele Odessa și Harkov " pe bune ??? De cine le eliberează ??? Au fost invadate de ruși !😳 Rușii eliberează Odessa si Harkov de ruși??!!

      Ștergere
  11. Franta a vindut fabrica Renault din Moscova Rusiei cu active de peste 2 miliarde la pretul de 1Euro,practic o nationalizare urmare embargoului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Urmare razboiului unul din cinci copii din Africa si Asia de Sud -India,Banglades,vor muri de malnutritie fara ajutor urgent al tarilor dezvoltate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ungaria se opune embargoului contra Rusiei.
    De Uniunea asiaticilor din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. De acord, rușii sunt răi,dar dacă pică,ce ne facem cu echilibrul global?Pentru că din vest vin tare globaliștii,aduși de ucigă-l toaca.Știm că Dumnezeu nu se lasă batjocorit, dar până reglează El lucrurile,cum facem să ne fie bine și să nu ne fie rău?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are grijă Dumnezeu de toţi, dar mai ales de ăia care i se închină lui satan!

      Ștergere
    2. Pai da,suflet drag,dar oare cati gandesc la fel cu tine,noi.Pa,pa.

      Ștergere
  15. rusia are cutremure in kamceatca atat si din vrancea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.antena3.ro/actualitate/carmen-harra-profetii-razboi-rusia-nato-630577.html

      Ștergere
  16. "Săptămâna trecută, China și Rusia au emis un ultimatum armatei americane: fie să distrugă mafia khazară, fie să se confrunte cu un război total cu armament nuclear/scalar, sunt de acord mai multe surse. SUA au trimis o mare delegație în Rusia ca răspuns și s-a ajuns la un acord pentru a ucide toți membrii cunoscuți ai MK de la vedere, spun surse de la Pentagon și MI6. Acest lucru a început deja și se va accelera în această săptămână, spun sursele.

    Iată un rezumat a ceea ce a declanșat acest lucru, așa cum ne-a fost trimis de un membru al familiei Dragon:

    A avut loc o reuniune zgomotoasă în Consiliul de Securitate la cererea Rusiei cu privire la dezvoltarea armelor biologice americane la granițele sale din interiorul Ucrainei:

    1- Delegatul rus a predat documente și dovezi în procesul verbal de ședință care confirmă următoarele:

    = Finanțare oficială a Pentagonului pentru un program aparent de arme biologice în Ucraina;

    = Numele oamenilor și companiilor americane specializate în dovezile și documentele implicate în acest program.

    = Locațiile laboratoarelor din Ucraina și încercările făcute până acum de a ascunde dovezile.

    2- Locațiile laboratoarelor americane care produc și testează arme biologice în 36 de țări din întreaga lume (cu 12 țări mai mult decât în sesiunea precedentă).

    3- Bolile și epidemiile, mijloacele de eliberare a acestora, țările în care sunt testate și când și unde au fost efectuate experimentele cu sau fără cunoștințele guvernelor acestor țări.

    4- Printre experimente și relicve se numără virusul responsabil de actuala pandemie și numărul imens de lilieci folosiți pentru transmiterea acestui virus.

    5- Popoarelor Americii, Franței și Marii Britanii, sub presiunea psihologică, le-au fost spălate creierul pentru a crea o versiune fictivă a ceea ce se întâmplă.

    6- Organizația Mondială a Sănătății neagă cunoștințele despre experimentele biologice din Ucraina, în ciuda dovezilor furnizate de Rusia că reprezentanții săi au vizitat în mod regulat și au fost în corespondență cu laboratoare americane suspecte din întreaga lume.

    7- China se întreabă de ce SUA și ONU refuză cu disperare să conducă o anchetă de către specialiști pentru a afla adevărul, mai ales având în vedere documentele și dovezile convingătoare?"

    https://burebista2012.blogspot.com/2022/05/raport-ben-fulford-17052022-distrugeti.html

    RăspundețiȘtergere
  17. degeaba ne agitam! -marile puteri se bat intre ele sub diferite forme si arme-SUNTEM CEI MULTI NEPUTINCIOSI si povara-si DUMNEZEU are planul lui -doar el decide cine pleaca de pe pamant

    RăspundețiȘtergere