joi, 5 mai 2022

DUMNEZEU TATAL PE TRONUL SĂU ,SUS IN CERURI ! CELE 9 CETE INGERESTI , ADUC CANTECE DE LAUDA SI SLAVA TREIMII SFINTE !

 "DUMNEZEU Tatal,Dumnezeu Fiul si Duhul Cel Prea Sfant,  poate fi vazut de fiecare credincios cu inima curata si cu sufletul bun si luminos!'

Dumnezeu TATAL,Dumnezeu Fiul si Duhul Cel Prea Sfant ,arata exact asa:

                 .

                                            4 Mai 2022,ora 3,33 ! 

                                Hristos a Inviat,dragii mei!

Se spune in Cartile bisericesti,ca pe DUMNEZEU este cu neputinta ca sa-L vedem noia oamenii.

Iar eu va spun dragilor, cu certitudine va spun ca, pe DUMNEZEU,Treimea Cea de o Fiinta,poate fi vazuta cu Voia Tatalui Ceresc,a MANTUITORULUI HRISTOS si a Duhului Sfant de orice om credincios ,smerit si plin de iubire si nadejde. Absolut de orice suflet omenesc caruia, Dumnezeu voieste sa i se arate.

Sunt foarte sigura dragii mei, ca multi dintre voi ati vazut treimea Sfanta sau separat,ati vazut pe Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,dar nu ati avut curajul sa spuneti ceea ce ati vazut si trait,ori daca ati spus cuiva ,indiferent de profesia sa, vi s-a spus ca vine de la diavol sau ca aveti halucinatii. Total gresit!!!

Tronul Lui Dumnezeu poate fi vazut de orice suflet bun si plin de iubire si Credinta,fireste,cu ingaduinta Lui Dumnezeu, trebuie sa dobandim acest HAR si DAR  prin comportarea noastra,prin credinta noastra, prin iubirea fata de Aproapele nostru, prin respectarea si implinirea Poruncilor divine.

Astazi in zori de zi, m-au trezit mai multe glasuri divine, un Cor divin care canta divin de frumos Tronului Treimii Sfinte.

Cerul s-a deschis, iar eu treaza fiind,dar ochii imi erau lipiti, nu simteam nevoia sa-i deschid,vedeam TREIMEA Prea Sfanta din Cerul Sfant.

Asa:     

                                    .

Toate cele 9 Cete Ingeresti,cantau asa Tronului Treimii Prea Sfinte:

                   "Doamne Dumnezeule Tatal Cel Ceresc, 

 Doamne Iisuse Hristoase,Imparate Ceresc, 

Doamne Duhule Sfinte...!

Ne inchinam Tie, aducem Lauda si Slava Atotputerniciei Tale!"


.
Iar Corul divin ,continua cu laudele si cu slava adusa Lui Dumenzeu Tatal, Lui Dumnezeu Fiul,Duhului Sfant si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
Doar cateva secunde dragilor, si totul a disparut.
Dragii mei, haideti ca sa aducem si noi inchinare Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu cu Sfintii Sai, sa aducem multumire, slava,laude si iubire infinita pentru DARUL VIETII noastre,pentru tot ce avem in viata noastra,bune sau mai putin bune.
Asa se cuvine ca sa facem si noi, si astfel, vom dobandi Imparatia Lui Dumezeu si ne vom veseli pe vesnicie atat in Cer, cat si pe pamant.Amin!
            Cu dragoste,Maria.

P.S.

HERUVIMII, SERAFIMII, ARHANGHELII…CINE SUNT?


Desi aproape toate curentele religioase atesta, in modul propriu, existenta fiintelor angelice, crestinismul exceleaza prin a explica lumii nu doar existenta lor, ci si modul de organizare. Dionisie Areopagitul este cel mai de seama erudit ale carui lucrari despre ierarhiile angelice au fost acceptate chiar si de cei mai sceptici ierarhi ai bisericii. El considera ca lumile subtile sunt impartite pe zone de influenta. In functie de gradul de elevare spirituala fiintele parcurg aceste planuri pana la desavarsirea finala a pregatirii lor spirituale.

Ierarhiile ceresti sunt in numar de noua, la randul lor subimpartite in trei ordine majore (triade): prima se afla cel mai aproape de Dumnezeu si cuprinde Serafimii, Heruvimii si Tronurile, cei „cu multi ochi si multe aripi”. Al doilea ordin este format din Domnii, Virtuti (sau Puteri) si Stapaniri; iar cel de-al treilea ordin este format din Principate, Arhangheli si ingeri. Numele fiecarei inteligente ceresti indica caracteristica divina proprie ei.
Serafimii, heruvimii si tronurile
Numele Serafimilor semnifica «aceia care ard» sau mai clar spus «aceia care purifica». Cel al Heruvimilor semnifica “cunoasterea plenara” sau “efuziunea intelepciunii”. Numele Tronurilor indica vecinatatea tronului divin, fiind vorba deci de entitati foarte inalte care se afla in imediata apropiere a lui Dumnezeu si primesc in maniera directa si imediata perfectiunea si cunoasterea divina.
Domnii, Virtuti si Stapaniri

„Eu cred, spune Dionisie, ca numele revelator al sfintelor Domnii ne arata capacitatea lor de elevare, care niciodata nu este diminuata, fiind libera de orice compromis; ele nu coboara, nu raspund niciodata unei realitati dizarmonioase si tiranice, sunt deasupra oricarei aserviri degradante… intra cat mai mult posibil in comuniune cu Principiul Divin.
Numele Virtutilor semnifica curaj in toate activitatile, un curaj care nu oboseste niciodata sa cumuleze lumina Principiului Divin si care este intens si ferm orientat spre a-l reflecta pe Dumnezeu in fiinta lor…
Cat despre numele Stapanirilor aceasta indica abilitatea de a acumula daruri divine, puteri supraomenesti. Ele nu abuzeaza tiranic de fortele lor, utilizandu-le in mod egoist, ci urmaresc permanent sa eleveze propria fiinta si subordonatii catre realitatile divine, care tind sa asimileze Principiul Puterii, izvorul oricarei puteri si pe care o reflecta, pe cat posibil, ingerilor…”
Principate, Arhangheli si ingeri
Despre Principate, Arhangheli si ingeri Dionisie spune: „Numele Principatelor indica un caracter suveran si o putere de comanda; ei se modeleaza dupa acelasi Principiu Unic, izvor al tuturor principiilor; ei, cu ajutorul bunei coordonari a ierarhiilor suverane, exprima acest principiu ca Principiu ordonator suveran… Sfantul ordin al Arhanghelilor, prin pozitia sa centrala in ierarhie este legata in mod egal atat de sfintii intaietori [Principatele] cat si de ingeri… ei primesc pe scara ierarhica lumina Principiului Divin prin intermediul ordinelor primare si le transmit plini de bunatate ingerilor, care la randul lor ni le manifesta noua, ca raspuns la sfintele atitudini ale celor care devin iluminati de Divinitate.”

“Cu ingerii, continua Dionisie Areopagitul, se incheie si se completeaza ordinele Fiintelor ceresti, pentru ca ingerii, ultimele dintre entitatile ceresti, poseda caracterul de mesageri si sunt cei mai apropiati de noi; de aceea, mai mult lor decat celorlalti li se potriveste numele de ingeri deoarece sarcina lor este aceea de a se ocupa de tot ceea ce este manifestat si mai mult, de lucrurile din lumea aceasta…”

sursa: almeea.ro

 




13 comentarii:

  1. Ce frumos trebuie sa fi fost doamna Maria acest vor de îngeri.
    A cartea cu erarhia îngerească de Daniel Europagitul el a scris erarhia îngerească.
    Acum să-mi fie cu iertare nu știu dacă am scris bine numele.
    Este tare frumoasa ,am citit dar cred că este pe la rude ,și nu mai țin bine minte numele,Daniel,Sau Mihail.
    Nu mă supăr dacă mă corectează cineva
    Va doresculta sănătate la toată lumea 🙏🌹🙏
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surioara Marioaraiarasi ma bucur pentru tine .Pur si simplu,te iubesc surioara.Si pe Masinca,are si ea un suflet bun si sensibil.Pa,pa.

      Ștergere
  2. C. nu te mai ascunde sub anonimat si nu mai scrie mizerii la adresa mea si a cititorilor! Mergi la un Medic psihiatru si te trateaza ca ai mari probleme. Nu stii sa legi doua cuvinte,iar daca totusi reusesti ,scrii numai cuvinte ce nu pot fi reproduse aici si nicaieri in lume. Nu te mai da de ceasul mortii cu ,Comentariile ,ca nu o sa ti le vezi publicate! Un om ca tine cu mintea ratacita rau,nu are ce cauta aici! Mergi si te trateaza, si-apoi ,demonstreaza-ne ca poti fi si un om cu o judecata cat de cat lucida! Pacat de timpul tau pierdut. Am dorit ca sa-ti scriu aceste randuri,ca un semnal de alarma pentru sanatatea ta mintala pe care nu o mai ai. Sper ca ai inteles macar, ce am incercat sa-ti spun! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na MARIA astept sa scieti si de ingeri nu numai de DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI-ei sunt servii DOMNULUI sau de sfinti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar Dumnezeu decide dupa Voia Lui cum vrea sa fie Cuvântul Său pt omenire prin ingerii sau arhangheli lui.Decizia ii aparține in totalitate nu dupa cum vrem noi oamenii,noi oamenii ne putem spune parerile noastre dar pina la urma este dupa Voia Lui.Xander

      Ștergere
  4. Icoana sfinta a Maicii Domnului pictata de evanghelistul Luca va fi adusa din Grecia in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Icoana sfinta a Maicii Domnului pictata de evanghelistul Luca se găsește la Mănăstirea NAMAIESTI

      Ștergere
  5. La inceput banuiam ca mesajele sint interceptari de sus aleprogramelor Tv de pe Pamint dar dupa ce intr-un mesaj al doamnei Maria cu titlu Pace vrem pe Pamint -aparea in luna februarie anul trecut o discutie nervoasa intre mine si sotie mi-am mai reconsiderat parerile mai ales dupa ce in urma pomelnicului de 40 de zile dupa Paste de anul asta la biserica din Tecuci despre care cam uitasem,in stare de trezire dupa somn dar cu ochii inchisi am avut citeva viziuni cu mama decedata ,deci fenomenul e de natura spirituala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur că ați luat atitudine, dumnezeu să l lumineze și să l ocrotească.

    RăspundețiȘtergere
  7. Val de sinucideri aparent greu de explicat,dar indrasnesc sa banuiesc drept cauza efecte ale bolii Covid dar si ale vaccinurilor pentru care abia ulterior au aparut datele cerute prin justitia americana si care vorbesc de 400 de efecte secundare.
    Ma refer la atacuri cerebrale cu simptome ca dureri de cap sau de vedere afectata care trebuie urgent tratament cu anticoagulant-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sua interzice vaccin Jonson and Jonson pentru ca dau cheaguri Vasculare cum sa spus intii si de Astra Zeneca ,
    UrmeazaFizer??
    Dozele vaccin dau printre cele 400 efecte adverse miocardita si Pericardita maxim la tineri
    Studiile noi arata di transportul de aerosoli intre vaccinati si nevaccinsti,deci poti lua vaccin transmis si prin aer la nevaccinati de la vaccinati,deci ca la ceva contagios inclusiv in masti gasiti anticorpii IgG si IgA de la persoanele vaccinate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Papa Petru,seniorul nostru,da te_ai intapat,esti corajos din vorbe,da fapte pauze.Io nu zac sa_l darami pe bolovanul din Saghiu,da te_o infricat copiii sa te otravesti.Degeaba cunosti daca nu practici.Sa fac cum spun copiii,fals.Le_am spus alor mei,NU VA VACCINATI CA NU VETI MURI DE FOAME.O VRUT SA MA DUCA SI PE MINE,CA ALTFEL NU MAI AM CE CAUTA LA.EI.NU VA CAUT NEAM VEAC SI MA ROG PENTRU VOI.ACUMA TOTI AS CU BURICU PIN HICAT,SI SORA SI CUMNATU.PAI DACA ESTI LACOM SI VRAI CASTIG DIN LACOMIE,NU AI DECAT,ROMUNCUL PROST,CA OR MAI RAMANE SI ROMANI CU CAPU PE UMERI.IO V_AM TOT ZAS DRAGILOR DE A ZECEA PARTE,AVETI MARE GRIJE DE VOI,CA DA,DOAR A ZECEA PARTE VOR MOSTENI PAMANTUL.CEI NE PRICEPUTI,SA NU LE SPUN SLUGI SATANIZDE,LE SPUN SA_I TUTA GRIJA DE EI,NU DE ALTII.PA,PA,MULTUMESC FRUMOS SURIOARA MARIOARA.

      Ștergere
    2. Nea Petre v_am tot spus aici pe blog la surioar draga,nu va injectati,nu va otraviti sangele,nu va rupeti sfoar vietii ce leaga adneul.Io oi fii nebun al Lui Iisus,da nu pot fii mintit,pentru ca ochiul cunoasterii si legatura cu ingerasul meu pazitor,functioneaza in parametri acceptabili.Ai mai aiurea cand ami vin tUituri noaptea in cap tot mai tari.Taci si rabda ami vine raspuns.Ai o misiune.Da,fraiere ,ai o misiune.Asta ai,ce pui si pesti.pa,pa.

      Ștergere