duminică, 1 mai 2022

AUSTRALIA PE LISTA LUI PUTIN , PENTRU A TRIMTE RACHETE ACOLO !

                               

                                

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                   .                                Mesajul divin:

  "Vladimir Putin,va ataca mai multe State, printre care si Australia!"

                             1 Mai 2022, ora 4,11 !


                               Hristos a Inviat ,dragii mei!

Astazi in zori de zi, am primit un Mesaj de la Duhul  Sfant, care spunea asa: 

                "Putin in tremuraturile lui, va bombarda mai multe State, printre care si Australia!

Va trimite Rachete in Australia!"

Dragii mei, ce intelegem din acest Mesaj?

Intelegem ca Putin este foarte bolnav, si in nebunia lui, cu ultimile puteri, in tremuraturile lui, vrea sa se razbune pe toti cei care i-au impus sanctiuni economice si nu numai , vrea sa se razbune si pe Statele care ajuta UCRAINA ca sa reziste. 

Putin se vede infrant,si-atunci va face prapad cat timp mai rezista trupeste,caci cu sanatatea sa mintala, nu o mai putem pune pe cantar si sa traga pe partea cea buna, inteleapta, deoarece, boala de care sufera i-a atacat-o mai mult de jumatate.

Datoria mea dragilor, este de a scrie din porunca Mantuitorului Hristos, ese de a trage un semnal de alarma, ca Tarile vizate de acest tiran, sa fie puse in garda. 

Cine vrea sa ia aminte,va fi spre binele sau si a tarii sale, cine nu vrea, nu e nicio problema.

 Eu in Fața LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI mi-am facut datoria de a scrie,de a incerca ca sa previn cate de cat, o posibila viitoare prblema ce ar putea sa se transforme intr-o noua Ucraina.

Sa ne rugam Domnului si Maicutei Prea Curatei Fecioare Maria, ca sa-l opreasca sub orice forma pe acest tiran, iar Pacea ,intelegerea intre State si POPOARE , armonia si dragostea ,să domneasca,si sa fie pace si liniste si-n inimile si-n sufletele noastre.

                                     Cu dragoste,maria.

28 de comentarii:

  1. Da,dar casta evreiasca mondiala vrea doar recuperarea a datoriei cumparate in Ucraina iar ai nostri vor si ei ca actibild o poza cu vedeta lor evreul Zelenski la Kiev ce le pasa lor de ceilalti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "actibild"?! Lasa analizele politice si apuca-te sa inveti sa scrii corect! ABTIBILD! S-a-nteles?

      Ștergere
  2. Vicepresedinta Camerei Reprezentantilor Sua in vizita azi la Zelenski la Kiev promite armelr lui Biden de 33 miliarde dolari.
    Si Serbia importa un sistem antiaerian chinezesc Periculos pentru ca nu face distinctie intre avioanele civile si militare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa crape dobitocul inainte de a face prapad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca Putin ar disparea nu se va schimba politica Rusiei-craciun.

      Ștergere
    2. Anonim 16.17 ,Ai dreptate ,dobitocul putea sa-si negocieze pacea tarii din ziua 1 ,si uite ce prapad a facut.

      Ștergere
  4. Putin sa-si bage rachetele undeva !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. HRISTOS A INVIAT doamna Maria
    Este greu și grav daca se ajunge până acolo în cat Satana ia întunecat mintea, Doamne Apară și ne păzește 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Angelina Joli actrita de la Holiwod-fieful propagandei evreiesti americane a fost obligata azi la Kiev sa se ascinda intr-un buncar din cauza bombardamentului rusesc.
    Pe de alta parte rusii ameninta tot prin propaganda Tv ca daca pune racheta Satan in Kalenindrad pot ataca Berlinul in doua minute iar Parisul si Londra in 3 minute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va i bombarda Putin și România.???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A si inceput prima faxa prin -bombardament cibernetic,asa a inceput si in Ucraina-craciun.

      Ștergere
    2. De acum in colo vom trai cu preturi scumpe. Razboiul climatologic ne va afecta in mod direct. Nato masează trupe la Marea Neagră. Ne pregătim de război!? Luna iunie este luna decisivă. Sa ne rugăm sa ne scape Dumnezeu de război_

      Ștergere
    3. V_AM MAI SPUS SI VAREPET.PUTIN A FOST OMORAT ACUM MAI BINE DEDOI ANI.ACEST PUTIN A INCEPUT SA SCAPE DE SUB CONTROL DE CAND A AFIRMAT CA VA DISTRUGE TOATE ELITELE GLOBALISTEREPTILIENE.MA FRATILOR,VOI NU VEDETI CA OMU ASTA S_O REVOLTAT IMPOTRIVAUNUI SISTEM SATANIC MONDIAL???Chiar daca o fost la Davos,o fost sa vada pe viu ce se intampla.Toti cei care_l blestematipe Vladimir Putin,sunteti rai fara de masura si mai ales faradovezi,sa numai amintesc de aceia cu constiinta cumparata.Sa nu avem discutii,eu sunt acelasi Ilie de la o mie.Pa,pa.

      Ștergere
    4. "Toti cei care_l blestematipe Vladimir Putin,sunteti rai fara de masura", SERIOS? Sper sa fie judecata de Dumnezeu dupa faptele lui si sa se chinuie dupa moarte exact cum a ordonat sa fie chinuiti ucrainienii!

      Ștergere
  8. Putin va fi oprit de alte state indiferent sub ce forma-este deja f bolnav- eu nu cred ca el conduce razboiul acum -are acolitii lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Viorica Dancila a Tradat=Plecat de la BNR pentru Politica ,un patid nou si mic ,NOI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu_i ajungi Doamnei profesoare nici la glezne.Nu mai grai ce nu ai habar.

      Ștergere
    2. Cei care terminau petrol si gaze,erau meseriasi,nu plimbau hartii prin cooperative.Capisci?

      Ștergere
  10. Lavrov vine tot timpul cu amenintarile lui Putin precum era Molotov cu Stalin dar mai periculos cu buton nuclear-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusii ca la inceput in Ucraina au atacat azi 10 Site-uri ale aeroporturilor romanesti blocind accesul calatorilor la ele.
    Ultima solutie-inca o Revolutie sau Nuclear??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Romania trebuie sa plateasca americanilor 1 miliard de dolari pentru un teren din marea neagra pe care guvernul romaniei la dat gratis la americani . Trebuie sa platim tribut la jegurile de americani . Sper sa arda toata america . Daca ard si rusii e bonus .

    RăspundețiȘtergere
  13. Raportul pe Drepturile omului din 2021 al Casei Albe critica institutii din Romania,in special de la interne,in special Abuzuri pe Trafic de persoane a celor platiti din banii romanilor includiv amenzi neintemeiate date de jandarmerie la proteste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI INPUI SI IN PESTI,FETELE TRAFICATE NU MERGEAU LA TRUPELE LOR DE PE TERITORIUL LOR DIN COLONIA ROMANICA???😆

      Ștergere
  14. Asta e cauza pentru care romanii si-au pierdut increderea in tara lor pentru care 75 la suta din ei au declarat ca nu vor sa lupte pentru tara in caz de razboi si au plecat peste 5 milioane de tineri in valuri valuri ,pregatind Tara pentru Invazia planificata de Casta Evreiasca de la Putere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului va face dreptate,sa avem răbdare și credința.toate sunt așa cum le va orândui Bunul Dumnezeu 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  16. Australia este dominion UK sub protectia reginei Elisabeta-nu prea au spor rusii in zona sa atace

    RăspundețiȘtergere