duminică, 8 mai 2022

PACE !!! MÂNA PĂCII A IESIT CA DIN SOARE !

         


                                        7 Mai 2022,ora 2,12 !


                                                 Dragii mei, 


                                 HRISTOS  A  INVIAT !

          Un Soare alb si stralucitor foarte,m-a trezit, si astfel ,am in fata ochilor inchisi, un Cer senin si stralucitor inspre Apus, un CER cu un Soare alb si si orbitor de stralucitor.


Din aceast Soare alb, iese spre Cerul ca de noapte, o Mana adevarata, o Mana ca din carne si oase. 
.
Mana isi face loc printre norii Cerului ca de noapte, si asa stralucind de lumina alba a Soarelui din care iesise, se intinde a impacare.
Chiar daca nu vedeam inca si cealalta mana care sa se uneasca cu aceasta care dorea pacea,linistea si impacarea, vedeam cum Cerul noptii spre care se intindea mana luminoasa,incepe a straluci, incepe a se lumina si astfel, nimic parca nu-l mai intuneca.
Prieteni dragi, asa cum am mai spus, Putin a pierdut Razboiul cu Ucraina si este foarte posibil ca sa-i puna capat, nu ca asa vrea el, ci cei din preajma sa.Fireste ca va suporata toate consecintele acestui razboi in care au murit oameni nevinovati, in care orase intregi au fost sterse de pe fata pamantului.
Categoric PUTIN si tiranii din jurul sau isi vor primi pe vesnicie pedeapsa divina, adica,in iadul cel mai dedesubt. Pentru ca, ce au facut ei impreuna cu PATRIARHUL Kirill al Kremlinului,este de neiertat.
Nu poti sa te numesti Slujitor al DOMNULUI, in timp ce versi sange nevinovat.Acesta nu slujeste DOMNULUI, ci Legiunii intregi de draci! Un om al Lui DUMNENZEU ,cauta sa aduca PACEA si nicidecum nu se aliaza cu Tartorul! 
Iata ce spunea acest sef al legiunii de draci:
  • „Nu vrem să luptăm cu nimeni, Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni. Este uimitor că o țară mare și puternică nu a atacat pe nimeni, ci și-a apărat doar granițele”, a declarat Kirill, citat de agenția RIA Novosti a statului rus.
Sa ne rugam dragilor, ca sa vina si sa revina Pacea peste lumea intreaga, si sa ne putem bucura de viata si de toti cei dragi noua.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru fiecare clipa traita din viata noastra.Viata ne este un DAR dumnezeiesc si trebuie sa fim recunoscatori DUHULUI CELUI PREA SFANT si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu ,pentru acest DAR divin.
Cu dragoste,Maria.

                                     

18 comentarii:

  1. Doamne facă se voia ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imediat dupa ce se termina razboiul Ucraina - Rusia ,
    este posibil sa inceapa alt razboi cu China-Taiwan . Situatia intre China si SUA e aproape la fel de rea ca cea cu Rusia .

    RăspundețiȘtergere
  3. CEI CARE AU SEMANAT RAZBOIUL IN TOATA LUMEA SA DOREASCA PACEA,CE PACE DUPA ATATEA RAZBOAIE.ASTA NU O MAI CRED,NEAM VEAC.

    RăspundețiȘtergere
  4. HRISTOS A INVIAT ! Vladimir Putin scapa omenirea de mizeriile de neonazisti. Va rog sa L rugati pe Dumnezeu sa va descopere adevarul. Stiti ce colcaiala este in Ucraina? Stiti ce a fost in azvstal, in mariopol? Stiti ce faceau copiii ucrainieni in "tabere de pregatire"? Stiti ca unii beau sange ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, trebuie sa vedem partea plina a paharului! 👍👍👍

      Ștergere
    2. Anonim 14:31 tu te auzi ce afirmi ?Soldatii lui Putin , au făcut bine că au împușcat batrani,femei si copii, ca au violat femei si fetițe apoi le-au omorât ,au bombardat spitale, școli, grădinițe

      Ștergere
    3. Adica,in sensul ca si o bataie din aripa unui fluturas poate provoca un tsunami.DA,IUBITILOR,DA OARE RUGACIUNEA LA O ANUMITA ORA.SPUNEA SURIOARA CA NU CONTEAZA ORA.DACA NU ESTI LA LITURGHIE LA ORA POTRIVITA,NU ESTI.A TE RUGA PENTRU PACE LA O ANUMITA ORA,AI MAI MULT DECAT UN BUM ATOMOIC,AI UN SALT IN TIMP.pa,pa.

      Ștergere
    4. Nimic nu se intampla fara voia lui Dzeu. Stie El de ce a permis asa ceva. Nu va spun nimic milioanele de avorturi din ultimii ani, nu va spune nimic coruptia aproape generalizata din UE, nu va spun nimic legile strambe si nedreptatile din justitie, nu va spune nimic distrugerea RO din ultimii 33 ani, etc ?? Cum credeti ca poate face dreptate Dzeu cand se intampla asa ceva in UE?

      Ștergere
  5. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,comentam de război,de toate,dar oare când omenirea va comenta de TINE,si CUVANTUL TAU CEL SFANT,mulți se mândresc cu armament,dar noi poporul Roman,lăudăm GRADINA MAICII DOMNULUI,și CUVANTUL TAU CEL SFANT.
    SFATA TREIME,MILUIESTE-NE pe noi toți pacatosii de pe pământ.
    DOAMNE,intoarce-i la rugaciune și pe cei care îl slujesc pe,satana,demoni,etc.toti sunt fiii TAI,câte familii pe acest pământ au probleme în familii din cauza satanei,au copii care se droghează,omoară,fura,mint,prostituție,alcool,tutun,etc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va iubesc d-na Maria. Te iubesc Tatal Nostru Ceresc a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gurile Dunării!? Tocmai aproape de luna iunie încetează razboiul. Pacea nu va cădea inca pe Ucraina. După război urmează pacea, dar și scumpirile

    RăspundețiȘtergere
  8. Recomand cartea "Programul Terra" de Toni Victor Moldovan, editura Conexiuni. Veți înțelege multe....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citește Tragedia Veacurilor si Biblia si nu mai recomanda tu ce crezi

      Ștergere
    2. Serios?! Am recomandat, nu am obligat, uraciosule...

      Ștergere
  9. Da America câte războaie a făcut în lume oare Dumnezeu vede doar Rusia nu vede tot ce se întâmplă în lume Dumnezeu vede tot nu Rusia mai degrabă o să ne descoperă adevărului Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  10. Vede Dumnezeu 19:58 vede Dumnezeu le vine randul la toți nici o grijă,toți vor plăti pentru atâta sânge vărsat,sânge nevinovat
    Doamne Fa Pace în cer
    Fa pace Doamne pe Pământ
    Fa pace Doamne și fericire pentru fiecare.Doamne Ajuta 🙏🌹🙏

    RăspundețiȘtergere